Elif - Αποκλειστικό βόμβα! Η Αρζού συλλαμβάνεται! Η Μελέκ κλείνει στη φυλακή τον Γιουσούφ!

Ρεπορτάζ φωτιά! Καρέ - καρέ τι θα συμβεί!

Elif - Αποκλειστικό βόμβα! Η Αρζού συλλαμβάνεται! Η Μελέκ κλείνει στη φυλακή τον Γιουσούφ!

Αποκλειστικό βόμβα για την Elif! Η Αρζού συλλαμβάνεται! Η Μελέκ κλείνει στη φυλακή τον Γιουσούφ και έχουμε τις εξελίξεις... Δείτε τις πρώτοι πριν παίξουν στο Star!

Η Μελέκ και ο Σελίμ καταφέρνουν να κλείσουν στη φυλακή τον Γιουσούφ, πιστεύοντας πως εκείνος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ. Η μικρή, ωστόσο, επιμένει να λέει πως ο Γιουσούφ είναι καλός άνθρωπος. Στο μεταξύ η Αρζού με τον Ουμίτ ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να το σκάσουν στο εξωτερικό!


Η Αρζού ανοίγει την πόρτα και βλέπει μπροστά της τον Γιουσούφ: «Είσαι η Αρζού;» τη ρωτά και εκείνη γνέφει καταφατικά. «Τι θέλεις από τη Μελέκ; Τι έχεις κάνει και πιστεύει πως είμαστε συνεργάτες; Μείνε μακριά της, αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου, αν πάθει κάτι», λέει ο Γιουσούφ και η Αρζού τον διώχνει: «Μην τολμήσεις να έρθεις ξανά σπίτι μου! Εσείς να μείνετε μακριά μου». Ο Ουμίτ και η Αρζού αποφασίζουν να αφήσουν αμέσως το σπίτι της.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ, αλλά δεν τον βρίσκει. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως αν θέλει μπορεί να μείνει σπίτι και να μην πάει σχολείο. Η Ελίφ ακούει τη μητέρα της να μιλάει άσχημα για τον Γιουσούφ, όμως εκείνη είναι σίγουρη πως δεν είναι κακός. Θυμάται πως έσωσε εκείνη και την Ιντζί. Ετσι, αποφασίζει να μην κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Γιουσούφ και λέει στη μητέρα της όλη την ιστορία. Ομως η Μελέκ και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Γιουσούφ είναι αρνητική και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Στο μεταξύ, εκείνος αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να μιλήσει με την οικογένεια, ενώ η Ιντζί και η Ελίφ το σκάνε από το κτήμα για να πάνε να μιλήσουν σ' εκείνον.

Στη διαδρομή συναντιούνται τυχαία και ο Γιουσούφ τις επιπλήττει: «Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε! Θα ανησυχήσουν οι δικοί σας, μην το κάνετε ξανά», και τις επιστρέφει στο κτήμα. Ο Σελίμ τον βλέπει και του επιτίθεται: «Τι θέλεις και πλησιάζεις την ανιψιά μου; Τι θέλεις από εμάς;» τον ρωτά, αλλά εκείνος προσπαθεί να εξηγήσει πως πρόκειται για παρεξήγηση. Ο Σελίμ τον οδηγεί στο τμήμα. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεσή του και η Μελέκ τον κατηγορεί για τα πάντα: «Δεν θα κάνετε άλλο κακό στην κόρη μου! Επιτέλους θα τιμωρηθείτε για όσα κάνατε», του λέει και εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος αλλά μάταια.

Η Γκοντζά ξεφτιλίζει την Ασουμάν

Στο κτήμα φτάνει ο Μουράτ και η Ζεϊνέπ του λέει όσα έχουν γίνει με τον Γιουσούφ: «Πιστεύω πως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος! Βοήθησε τον πατέρα μας, εμένα, σε ό,τι έχουμε χρειαστεί είναι εκεί, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο! Μάλλον κάποια παρεξήγηση θα έχει γίνει», λέει ο Μουράτ και η Ζεϊνέπ αρχίζει να σκέφτεται πιο λογικά και αναρωτιέται γιατί έφερε τα παιδιά πίσω στο σπίτι ο Γιουσούφ, αν είναι κακός άνθρωπος. Η Ασουμάν επιστρέφει στο σπίτι της Αρζού, αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Καλεί τις φίλες της για να τους κάνει επίδειξη, θυμάται όμως πως δεν έχει καθόλου χρήματα. Πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια, η οποία μένει πια μόνη, αφού ο Ερκούτ και η Γκοντζά έχουν φύγει. Η Ασουμάν της λέει πως είναι άρρωστη και χρειάζεται χρήματα και η Ράμπια της δίνει. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Ερκούτ πηγαίνει στη Ράμπια και εκείνη του λέει:

«Η Ασουμάν είναι άρρωστη! Μείνε στο πλευρό της και βοήθησέ τη σε ό,τι χρειάζεται! Της έδωσα χρήματα για να πάει στους γιατρούς που πρέπει να πάει». Ο Ερκούτ καταλαβαίνει όμως πως η Ασουμάν πήρε με ψέματα τα χρήματα από τη Ράμπια. Ο Βεϊσέλ πιστεύει και αυτός στην αθωότητα του Γιουσούφ και πως όλα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Η Ασουμάν καλεί τις φίλες της στο σπίτι της Αρζού και τους κάνει επίδειξη, αλλά ξαφνικά εμφανίζονται ο Ερκούτ και η Γκοντζά. Η Ασουμάν νιώθει απαίσια και μεγάλη ντροπή: «Με κάνατε ρεζίλι στις φίλες μου», τους λέει και η Γκοντζά θέλει να τη διώξει: «Είσαι με τα καλά σου; Εδώ είναι το σπίτι μου! Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να καλείς κόσμο χωρίς να το ξέρω; Να θυμίσουμε και ένα ακόμα αποκλειστικό: Η Αρζού διαλύει το κεφάλι του Ουμίτ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του!

Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από μπροστά μου». Ο Ερκούτ καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη: «Εκανε λάθος, το ξέρω, αλλά μην ξεχνάς πως και εσύ ήθελες να γίνεις πλούσια», της λέει και επιτρέπουν στην Ασουμάν να μείνει για λίγες μέρες. «Δεν είμαι σαν εσένα ασυνείδητη! Οταν εγώ ξέμεινα από χρήματα, εσύ με πέταξες έξω από το σπίτι σου! Εγώ όμως θα σε κρατήσω, αλλά για χάρη του Ερκούτ! Αν κάνεις έστω και ένα λάθος, θα φύγεις», της λέει η Γκοντζά. Στη συνέχεια ζητάει από την Ασουμάν να της δώσει πληροφορίες για την Αρζού, αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται η αδίστακτη γυναίκα. «Πρέπει να βρούμε και ποιος είναι αυτός ο άντρας που τη βοηθάει», λέει στον Ερκούτ. Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί!