Elif: Η Αρζού κρύβει τον Ουμίτ! Καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (6-10/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Η Αρζού κρύβει τον Ουμίτ! Καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (6-10/1)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (6-10/1) της ξένης σειράς του Star, «Elif»! Η Αρζού κρύβει τον Ουμίτ!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Αρζού που μπαίνει στην φυλακή!

Δευτέρα 6/1

Επεισόδιο 493

Η Αρζού λέει στον Ουμίτ να κρυφτεί και ανοίγει την πόρτα. Ο Γιουσούφ της λέει να σταματήσει αμέσως ό,τι κάνει. Η Αρζού κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και ο Γιουσούφ φεύγει. Ο Ουμίτ και η Αρζού αποφασίζουν να αφήσουν αμέσως το σπίτι της. Ο Σελίμ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως αν θέλει μπορεί να μείνει σπίτι και να μην πάει σχολείο. Η Ελίφ ακούει τη μητέρα της να μιλάει άσχημα για τον Γιουσούφ αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως δεν είναι κακός. Θυμάται πως έσωσε εκείνη και την Ιντζί. Έτσι αποφασίζει να μην κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Γιουσούφ και λέει στη μητέρα της όλη την ιστορία. Όμως η Μελέκ και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Γιουσούφ είναι αρνητική και δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να μιλήσει με την οικογένεια. Ο Ουμίτ πηγαίνει την Αρζού στο σπίτι της μητέρας του και η κοπέλα καταλαβαίνει πως την έχει παρουσιάσει σαν τη γυναίκα του. Η Αρζού τον ρωτάει γιατί το έκανε αυτό και εκείνος της εξηγεί πως σε διαφορετική περίπτωση η μητέρα του θα έκανε πολλές ερωτήσεις. Η Αρζού νιώθει άβολα με την ιδέα αλλά αναγκάζεται να συμφωνήσει. Η Ιντζί και η Ελίφ το σκάνε από το κτήμα για να πάνε να μιλήσουν στον Γιουσούφ…

Τρίτη 7/1

Επεισόδιο 494

Η Αρζού δεν νιώθει άνετα στο σπίτι της μητέρα του Ουμίτ αλλά πρέπει να μείνουν εκεί μια εβδομάδα μέχρι να είναι έτοιμοι να φύγουν για το Κίεβο. Ο Γιουσούφ κατευθύνεται στο κτήμα ενώ η Ελίφ και η Ιντζί στο βιβλιοπωλείο και συναντιούνται στη μέση του δρόμου. Ο Γιουσούφ πηγαίνει τα κοριτσάκια πίσω στο κτήμα και τους ζητάει να μην κάνουν ξανά κάτι τέτοιο. Ο Σελίμ τον βλέπει και τον πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεση του και η Μελέκ τον κατηγορεί για τα πάντα. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος αλλά είναι μάταιο. Στο κτήμα η Ζεϊνέπ σκέφτεται πιο λογικά και αναρωτιέται γιατί έφερε τα παιδιά πίσω στο σπίτι ο Γιουσούφ αν είναι κακός άνθρωπος. Η Ασουμάν επιστρέφει στο σπίτι της Αρζού αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Καλεί τις φίλες της για να τους κάνει επίδειξη αλλά θυμάται πως δεν έχει καθόλου χρήματα. Πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια, η οποία μένει πια μόνη αφού ο Ερκούτ και η Γκόντζα έχουν φύγει. Η Ασουμάν της λέει πως είναι άρρωστη και χρειάζεται χρήματα. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Η Μελέκ δεν ανέχεται την παρουσία του Γιουσούφ…

Τετάρτη 8/1

Επεισόδιο 495

Η Ασουμάν παίρνει τα χρήματα, που ήθελε για να κάνει επίδειξη στις φίλες της από τη Ράμπια. Η Ζεϊνέπ μιλάει στον Μουράτ για το τι έχει συμβεί με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και τον Σελίμ. Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι ένας καλός άνθρωπος. Η Ράμπια τηλεφωνεί στον Ερκούτ και τον ενημερώνει για την υγεία της Ασουμάν. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει όμως πως η Ασουμάν πήρε με ψέματα τα χρήματα από τη Ράμπια. Ο Βεϊσέλ πιστεύει και αυτός στην αθωότητα του Γιουσούφ και πως όλα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Η Ασουμάν καλεί τις φίλες της στο σπίτι της Αρζού και τους κάνει επίδειξη αλλά ξαφνικά εμφανίζονται ο Ερκούτ και η Γκόντζα. Η Ασουμάν νιώθει απαίσια και μεγάλη ντροπή. Η Γκόντζα θέλει να την πετάξουν έξω αλλά ο Ερκούτ της αλλάζει γνώμη. Της επιτρέπουν να μείνει για λίγες μέρες. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν πληροφορίες για την Αρζού αλλά η Ασουμάν δεν έχει και πολλά να πει. Ο Γιουσούφ είναι υπό κράτηση και θα μείνει στη φυλακή για λίγο καιρό. Η Μελέκ και ο Σελίμ είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη και ενημερώνουν την Ελίφ. Η Ελίφ προσπαθεί να τους πει ότι ο Γιουσούφ είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν την παίρνουν στα σοβαρά…

Πέμπτη 9/1

Επεισόδιο 496

Η Αρζού μένει ακόμη με τον Ουμίτ στο σπίτι της μητέρας του. Η μητέρα του Ουμίτ της ζητάει να ετοιμάσει καφέ και η Αρζού δυσαρεστείται γιατί δεν έχει συνηθίσει να κάνει δουλειές. Ο Γιουσούφ βρίσκεται στη φυλακή αλλά η Μελέκ εξακολουθεί να μην νιώθει ασφαλής. Θέλει να κρατήσει την Ελίφ στο σπίτι όσο η Αρζού είναι κάπου εκεί έξω. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Του λέει πως ψάχνουν παντού την Αρζού και είναι θέμα χρόνου να τη βρουν. Ο Σελίμ διαφωνεί με τη Ζεϊνέπ για το θέμα της δουλειάς της. Δεν θέλει η γυναίκα του να δουλέψει για έναν άνθρωπο που την απέλυσε και μετά την επαναπροσέλαβε. Η Ασουμάν εργάζεται πλέον ως υπηρέτρια της Γκόντζα και του Ερκούτ και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την τροπή, που πήρε η ζωή της. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως τα πράγματα άλλαξαν από τότε που έφυγε. Η Ασουμάν θέλει η Αρζού να επιστρέψει και να δει με τα μάτια της την κατάσταση. Ο Σελίμ τηλεφωνεί συνεχώς στον Ουμίτ. Ο Ουμίτ τελικά απαντάει και του λέει πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη. Όταν ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο θυμάται ότι πριν λίγες εβδομάδες του είχε πει ότι η μητέρα του πέθανε και τον παρηγορούσε. Η Ελίφ ακούει όσα συζητάει η οικογένεια για τον Γιουσούφ. Παρεμβαίνει και τους λέει πως ο Γιουσούφ δεν είναι ένοχος. Θέλει να τους πείσει αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει την Γκόντζα και τον Ερκούτ να μπαίνουν. Εκείνη τη στιγμή ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι της μητέρας του γιατί υποψιάζεται πως τα σχέδια τους και η συνεργασία τους κινδυνεύουν…

Παρασκευή 10/1

Επεισόδιο 497

Η Ελίφ πιστεύει ότι ο Γιουσούφ είναι στη φυλακή εξαιτίας της οικογένειάς της. Η οικογένεια όμως εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι κακός και πως η Ελίφ παραπλανήθηκε από εκείνον. Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας του Ουμίτ και εκείνος της λέει πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Η Αρζού δεν θέλει πια να φύγουν από τη χώρα. Ο Ουμίτ προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο και η Αρζού είναι σε δίλημμα. Ζητάει από τον Ουμίτ λίγο χρόνο για να σκεφθεί. Εκείνη τη στιγμή της τηλεφωνά η Ασούμαν και της λέει πως η Γκόντζα μένει στο σπίτι της και πουλάει τα πράγματα, που ανήκαν στον Νετζντέτ. Όταν το ακούει αυτό η Αρζού τρελαίνεται από θυμό και κατευθύνεται στο σπίτι της, Ο Σελίμ θυμάται τις ανησυχίες της Μελέκ σχετικά με τον Ουμίτ και οι υποψίες τους αυξάνονται για τον συνεργάτη του. Η Μελέκ αποφασίζει να στείλει την Ελίφ σχολείο ξανά αν και φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό. Ο Γιουσούφ στη φυλακή βλέπει στο όνειρό του τη Μελέκ να του λέει πως τον πιστεύει. Μετά το σχολείο, η Ελίφ, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δει τον Γιουσούφ. Όταν η Αρζού φτάνει σπίτι της, τη συλλαμβάνει η αστυνομία..

Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού διαλύει το κεφάλι του Ουμίτ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif στο STAR. Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του Ουμίτ. Η Αρζού του διαλύει το κεφάλι και τον σκοτώνει.

Για άλλη μια φορά βάφει τα χέρια της με αίμα η αδίστακτη Αρζού, η οποία αυτή τη φορά δολοφονεί τον Ουμίτ, ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Αρζού και ο Ουμίτ πάρουν την απόφαση να παντρευτούν προκαλώντας μεγάλο σοκ στην οικογένεια Εμιρόγλου, καθώς πλέον το αδίστακτο ζευγάρι έχει όλη τη δύναμη να τους εξοντώσει! Και το κάνει με το να τους πετάξει έξω από το κτή

μα! Η Αρζού καταφέρνει να πάρει το κτήμα, ωστόσο δεν σταματάει να θέλει να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά! Κάτι που προκαλεί τις αντιδράσεις του Ουμίτ, που πια δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της γυναίκας του. Τα προβλήματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον γάμο τους, ενώ η αποτυχημένη εγκυμοσύνη της Αρζού δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση! Η αρχή του τέλους έρχεται όταν η Αρζού απάγει ξανά την Ελίφ και θα προσπαθήσει να σκοτώσει το μικρό κοριτσάκι! Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν πως η αδίστακτη γυναίκα κρύβεται πίσω απ’ όλα, η αστυνομία βγάζει ένταλμα σύλληψης και όλα δείχνουν πως επιτέλους θα τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει.

Ομως η Αρζού αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να... παραδοθεί εύκολα και έτσι σκηνοθετεί τον θάνατό της για να αποφύγει τη φυλακή! Η οικογένεια Εμιρόγλου από τη μια πιστεύει πως πια τα βάσανά της έχουν τελειώσει και από την άλλη, παρά τα όσα έχουν γίνει, δεν κρύβουν τη λύπη για τον τρόπο που η Αρζού «πέθανε». Ομως εκείνη επιστρέφει για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε... Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει τίποτα!

Καρέ-καρέ η δολοφονία

Μετά τον υποτιθέμενο θάνατο της Αρζού, ο Ουμίτ χάνει τα πάντα, η τράπεζα του κάνει κατάσχεση και εκείνος αποφασίζει να πουλήσει το κτήμα! Οταν η Αρζού εμφανίζεται μπροστά του ζωντανή και του εξηγεί πως σκηνοθέτησε τον θάνατό της, εκείνος της φέρεται υποτιμητικά και την κατηγορεί για όλα: «Εξαιτίας σου τα έχασα όλα! Και ξέρεις κάτι; Πούλησα το σπίτι».

undefined

Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Τι εννοείς; Πώς το έκανες αυτό; Αυτό το σπίτι είναι τα πάντα για μένα, είναι ό,τι έχω, είναι η Αρζού αυτό το σπίτι. Πάρε να ακυρώσεις την πώληση! Ξεχνάς μάλλον ποια είμαι». Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επρεπε όλα αυτά να τα σκεφτείς προτού κάνεις τις τρέλες σου! Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου!

undefined

Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάσουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι, αλλά η Αρζού αρνείται να φύγει και ο Ουμίτ τη βγάζει έξω με το ζόρι. «Αν ήταν ο Κενάν εδώ θα έκανε τα πάντα για να πάρει το σπίτι πίσω, εσύ όμως δεν κάνεις τίποτα», του λέει η Αρζού και εκείνος φεύγει: «Κάνε ό,τι θέλεις, εμένα ξέχνα με. Βαρέθηκα τα όσα λες και κάνεις».

undefined

Εκείνη του απαντάει: «Κι εγώ βαρέθηκα εσένα! Εξαιτίας σου τα έχασα όλα και θα φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τα πάρεις πίσω, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Εκείνος ξεσπάει:... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TIVI ΣΤΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ.

undefined

undefined

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση...