Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Ζεϊνέπ βγάζει τα πάντα στη φόρα! Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (8/1)

Μάθετε πρώτοι τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Η Ζεϊνέπ βγάζει τα πάντα στη φόρα! Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (8/1)
TV24 08.01.2020 12:24

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (8/1) της αγαπημένης σειράς του STAR, "Elif"! Η Ζεϊνέπ βγάζει τα πάντα στη φόρα!

Μάθετε αναλυτικά τι θα συμβεί στο επεισόδιο 495...

Τετάρτη 8/1

Επεισόδιο 495

Η Ασουμάν παίρνει τα χρήματα, που ήθελε για να κάνει επίδειξη στις φίλες της από τη Ράμπια. Η Ζεϊνέπ μιλάει στον Μουράτ για το τι έχει συμβεί με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και τον Σελίμ. Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι ένας καλός άνθρωπος. Η Ράμπια τηλεφωνεί στον Ερκούτ και τον ενημερώνει για την υγεία της Ασουμάν. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει όμως πως η Ασουμάν πήρε με ψέματα τα χρήματα από τη Ράμπια. Ο Βεϊσέλ πιστεύει και αυτός στην αθωότητα του Γιουσούφ και πως όλα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Η Ασουμάν καλεί τις φίλες της στο σπίτι της Αρζού και τους κάνει επίδειξη αλλά ξαφνικά εμφανίζονται ο Ερκούτ και η Γκόντζα. Η Ασουμάν νιώθει απαίσια και μεγάλη ντροπή. Η Γκόντζα θέλει να την πετάξουν έξω αλλά ο Ερκούτ της αλλάζει γνώμη. Της επιτρέπουν να μείνει για λίγες μέρες. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν πληροφορίες για την Αρζού αλλά η Ασουμάν δεν έχει και πολλά να πει. Ο Γιουσούφ είναι υπό κράτηση και θα μείνει στη φυλακή για λίγο καιρό. Η Μελέκ και ο Σελίμ είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη και ενημερώνουν την Ελίφ. Η Ελίφ προσπαθεί να τους πει ότι ο Γιουσούφ είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν την παίρνουν στα σοβαρά…

Μάθετε όλες τις εξελίξεις της σειράς αυτή την εβδομάδα

Elif: Αποκλειστικό "βόμβα"! Ο Ουμίτ και η Αρζού καίνε την Elif!

Σας έχουμε "καυτό" αποκλειστικό που είναι σκέτη "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Αρζού συνεργάζεται με τον Ουμίτ, απαγάγουν και καίνε την Elif!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό που σας έχουμε για την σειρά και την απόφαση της Αρζού να κάνει δολοφόνο τον Ουμίτ!

Ο Ουμίτ, προκειμένου να κερδίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη της Αρζού, βάζει σε εφαρμογή το τέλειο σχέδιό του προκειμένου να βγουν μια και καλή από τη μέση η Μελέκ και η Ελίφ! Ομως, εκεί που το αδίστακτο ζευγάρι ήταν έτοιμο να πανηγυρίσει τη νίκη του, γίνεται μια μεγάλη ανατροπή!

Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ γιατί πιστεύει πως δεν μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή που του ανέθεσε, αλλά εκείνος της ζητάει να κάνει υπομονή: «Ολα πάνε όπως τα σχεδιάσαμε! Η Ελίφ και η Μελέκ σε λίγη ώρα θα είναι νεκρές». Ενας από τους άντρες του Ουμίτ πηγαίνει στο σχολείο και παραπλανά την Ελίφ, λέγοντάς της πως ο Γιουσούφ έχει τραυματιστεί και θέλει να τη δει. Εκείνη τον πιστεύει και τον ακολουθεί, αλλά στη διαδρομή καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει, μάταια. Ο άνθρωπος του Ουμίτ πηγαίνει τη μικρή σ’ ένα απομονωμένο εργοστάσιο. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα από άγνωστο αριθμό στη Μελέκ και τον Γιουσούφ και τους καλεί στο εργοστάσιο. Η Αρζού πάει πριν από όλους και αφού αναισθητοποιεί την Ελίφ, την παίρνει στο σπίτι της.

«Τι θέλεις από την κόρη μου»;

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Ο Ουμίτ τους κλειδώνει και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ με το όπλο του τραυματίζει κατά λάθος τη Μελέκ και εκείνη τον κατηγορεί για την απαγωγή της Ελίφ: «Τι θέλεις από την κόρη μου; Μείνε μακριά της! Αν πάθει κάτι το παιδί μου θα σε σκοτώσω», του φωνάζει και χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Γιουσούφ τη μεταφέρει σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια. Οσο εκείνος λείπει, η Μελέκ ανακτά τις αισθήσεις της και φεύγει. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ, στη συνέχεια τον δένει και φεύγει. Η Μελέκ φτάνει στο σπίτι της Αρζού και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει αλλά παραμένει ήρεμη. «Πού είναι η κόρη μου; Λέγε τι της έκανες; Εσύ την άρπαξες, έτσι;», αλλά η Αρζού το αρνείται: «Δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς! Φύγε από το σπίτι μου, δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει την Ελίφ από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Η Μελέκ φεύγει, στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που τρέχει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TiVi Σίριαλ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - Αποκλειστικό βόμβα! Η Αρζού συλλαμβάνεται! Η Μελέκ κλείνει στη φυλακή τον Γιουσούφ!

Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού διαλύει το κεφάλι του Ουμίτ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του!

Διαβάστε περισσότερες τηλεοπτικές εξελίξεις στο Youweekly.gr

Share