Elif: Αποκαλύπτεται το μεγάλο ψέμα του Ουμίτ! Εκτός εαυτού ο Σελίμ! Χαμός σήμερα (9/1)

Μάθετε τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Αποκαλύπτεται το μεγάλο ψέμα του Ουμίτ! Εκτός εαυτού ο Σελίμ! Χαμός σήμερα (9/1)

Αποκαλύπτεται το μεγάλο ψέμα του Ουμίτ! Εκτός εαυτού ο Σελίμ! Χαμός σήμερα (9/1) στην αγαπημένη σειρά του STAR, "Elif"!

Μάθετε τι θα συμβεί στο επεισόδιο 496 πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Πέμπτη 9/1

Επεισόδιο 496

Η Αρζού μένει ακόμη με τον Ουμίτ στο σπίτι της μητέρας του. Η μητέρα του Ουμίτ της ζητάει να ετοιμάσει καφέ και η Αρζού δυσαρεστείται γιατί δεν έχει συνηθίσει να κάνει δουλειές. Ο Γιουσούφ βρίσκεται στη φυλακή αλλά η Μελέκ εξακολουθεί να μην νιώθει ασφαλής. Θέλει να κρατήσει την Ελίφ στο σπίτι όσο η Αρζού είναι κάπου εκεί έξω. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Του λέει πως ψάχνουν παντού την Αρζού και είναι θέμα χρόνου να τη βρουν. Ο Σελίμ διαφωνεί με τη Ζεϊνέπ για το θέμα της δουλειάς της. Δεν θέλει η γυναίκα του να δουλέψει για έναν άνθρωπο που την απέλυσε και μετά την επαναπροσέλαβε. Η Ασουμάν εργάζεται πλέον ως υπηρέτρια της Γκόντζα και του Ερκούτ και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την τροπή, που πήρε η ζωή της. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως τα πράγματα άλλαξαν από τότε που έφυγε. Η Ασουμάν θέλει η Αρζού να επιστρέψει και να δει με τα μάτια της την κατάσταση. Ο Σελίμ τηλεφωνεί συνεχώς στον Ουμίτ. Ο Ουμίτ τελικά απαντάει και του λέει πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη. Όταν ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο θυμάται ότι πριν λίγες εβδομάδες του είχε πει ότι η μητέρα του πέθανε και τον παρηγορούσε. Η Ελίφ ακούει όσα συζητάει η οικογένεια για τον Γιουσούφ. Παρεμβαίνει και τους λέει πως ο Γιουσούφ δεν είναι ένοχος. Θέλει να τους πείσει αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει την Γκόντζα και τον Ερκούτ να μπαίνουν. Εκείνη τη στιγμή ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι της μητέρας του γιατί υποψιάζεται πως τα σχέδια τους και η συνεργασία τους κινδυνεύουν…

Μάθετε όλες τις εξελίξεις της σειράς αυτή την εβδομάδα

Elif: Αποκλειστικό "βόμβα"! Ο Ουμίτ και η Αρζού καίνε την Elif!

Σας έχουμε "καυτό" αποκλειστικό που είναι σκέτη "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Αρζού συνεργάζεται με τον Ουμίτ, απαγάγουν και καίνε την Elif!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό που σας έχουμε για την σειρά και την απόφαση της Αρζού να κάνει δολοφόνο τον Ουμίτ!

Ο Ουμίτ, προκειμένου να κερδίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη της Αρζού, βάζει σε εφαρμογή το τέλειο σχέδιό του προκειμένου να βγουν μια και καλή από τη μέση η Μελέκ και η Ελίφ! Ομως, εκεί που το αδίστακτο ζευγάρι ήταν έτοιμο να πανηγυρίσει τη νίκη του, γίνεται μια μεγάλη ανατροπή!

Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ γιατί πιστεύει πως δεν μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή που του ανέθεσε, αλλά εκείνος της ζητάει να κάνει υπομονή: «Ολα πάνε όπως τα σχεδιάσαμε! Η Ελίφ και η Μελέκ σε λίγη ώρα θα είναι νεκρές». Ενας από τους άντρες του Ουμίτ πηγαίνει στο σχολείο και παραπλανά την Ελίφ, λέγοντάς της πως ο Γιουσούφ έχει τραυματιστεί και θέλει να τη δει. Εκείνη τον πιστεύει και τον ακολουθεί, αλλά στη διαδρομή καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει, μάταια. Ο άνθρωπος του Ουμίτ πηγαίνει τη μικρή σ’ ένα απομονωμένο εργοστάσιο. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα από άγνωστο αριθμό στη Μελέκ και τον Γιουσούφ και τους καλεί στο εργοστάσιο. Η Αρζού πάει πριν από όλους και αφού αναισθητοποιεί την Ελίφ, την παίρνει στο σπίτι της.

«Τι θέλεις από την κόρη μου»;

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Ο Ουμίτ τους κλειδώνει και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ με το όπλο του τραυματίζει κατά λάθος τη Μελέκ και εκείνη τον κατηγορεί για την απαγωγή της Ελίφ: «Τι θέλεις από την κόρη μου; Μείνε μακριά της! Αν πάθει κάτι το παιδί μου θα σε σκοτώσω», του φωνάζει και χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Γιουσούφ τη μεταφέρει σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια. Οσο εκείνος λείπει, η Μελέκ ανακτά τις αισθήσεις της και φεύγει. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ, στη συνέχεια τον δένει και φεύγει. Η Μελέκ φτάνει στο σπίτι της Αρζού και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει αλλά παραμένει ήρεμη. «Πού είναι η κόρη μου; Λέγε τι της έκανες; Εσύ την άρπαξες, έτσι;», αλλά η Αρζού το αρνείται: «Δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς! Φύγε από το σπίτι μου, δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει την Ελίφ από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Η Μελέκ φεύγει, στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που τρέχει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TiVi Σίριαλ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!