8 Λέξεις: Ραγδαίες εξελίξεις (09/01) Ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Ραγδαίες εξελίξεις (09/01) Ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια

Ραγδαίες εξελίξεις στις 8 λέξεις σήμερα καθώς ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΣΚΑΙ:

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ.137:

Η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία, αλλάζει πολλά πράγματα στην εξέλιξη των γεγονότων, από τη στιγμή μάλιστα που ο Δημήτρης σκοπεύει να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδερφή του. Στο μεταξύ, κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέδια της Ηλιάνας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την Έρση, τους οποίους παρακολουθεί συνέχεια κατ΄ εντολή της Ηλιάνας, μία «περίεργη» γυναίκα, η Αγγελική. Ο Σπύρος, με μια αυθόρμητη απόφαση, κάνει πρόταση γάμου στην Ιφιγένεια, η οποία δεν το σκέφτεται καθόλου και του απαντάει θετικά. Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου, βρίσκοντας σαν αφορμή την επιστροφή των χρημάτων που της έχει δανείσει. Όμως ένα συναισθηματικό ξέσπασμα από την πλευρά της, δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Μάρκος και η Ναυσικά, έχουν μια μεγάλη αντιπαράθεση για τις οικονομικές διαφορές τους και η συμπεριφορά τους δείχνει ότι κάτω από τη διαμάχη τους υπάρχει κάτι άλλο βαθύτερο που τους ενώνει. Με μεγάλη έκπληξη οι Μαρόγλου μαθαίνουν την εξέλιξη που έχει η καταγγελία της Τόνιας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Μιλτιάδη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138:

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια ανακοινώνουν σε Οδυσσέα και Έρση ότι παντρεύονται και τους κάνουν επίσημη πρόταση να γίνουν οι κουμπάροι τους! Ο Σίμος, ντροπιασμένος πια από την σύλληψή του, ορκίζεται στην κόρη του ότι δεν πρόκειται να ξαναπιάσει ποτέ τράπουλα στα χέρια του! Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Έκτορα όλη την αλήθεια και του λέει πως η Σμαράγδα την έβαλε να τρελάνει την Ηλιάνα. Ο Νικηφόρος, θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση του με την Εύα, σκέφτεται να της κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Η Ολυμπία θέλει να βοηθήσει τον Σίμο να ορθοποδήσει και μετά από έρευνα βρίσκει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που είναι ιδανικό για τον εθισμό του. Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα δεν συμφωνούν καθόλου με τον γάμο της Ιφιγένειας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποτρέψουν. Ο Δημήτρης και η Βικτώρια βγαίνουν ραντεβού και έρχονται πιο κοντά.. Δύο κουκουλοφόροι απαγάγουν την Ηλιάνα μέσα από το πατρικό της στην Κέρκυρα!

Δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο, πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Ο Δημήτρης πίσω από την απαγωγή της Ηλιάνας και της Αριάδνης!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ. Ο Δημήτρης βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της Ηλιάνας και της Αριάδνης.

Η Ηλιάνα γίνεται καλά και βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική. Ο Ακης είναι χαρούμενος γι' αυτήν την εξέλιξη, αλλά δεν ξέρει ότι η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί. Αυτός όμως που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην κοπέλα είναι ο αδελφός της, ο Δημήτρης, ο οποίος όχι μόνο γνωρίζει αλλά είναι και αυτός που θέλει να την εξοντώσει...

Οι μέρες περνούν και η πορεία της Ηλιάνας κρίνεται καλή. Η ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας δείχνει να βελτιώνεται και ο γιατρός ενημερώνει τον Ακη, που βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση: «Η Ηλιάνα είναι πολύ καλύτερα, αν συνεχίσει έτσι, τις επόμενες μέρες θα βγει από την κλινική», του λέει.

Ο Ακης φυσικά χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του τυχαία έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Μάλιστα έχει αρχίσει να πιστεύει πως έχει δίκιο η Ηλιάνα που κατηγορεί τον Μιχαήλ, ότι έστησε όλα αυτά τα περιστατικά που της συνέβησαν για να την τρελάνει, και αναθέτει στον Αλέκο να κάνει μια έρευνα για το θέμα: «Αν αυτό το κάθαρμα έστησε όλο αυτό το παιχνίδι για να την τρελάνει και να πάρει διαζύγιο, ώστε να ζήσει με την ερωμένη του, θα τον λιώσω, το ορκίζομαι», λέει στον Αλέκο.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική, αλλά δεν έχει ξεχάσει τίποτα.

Ο πόνος και η οργή της γι' αυτούς που πιστεύει ότι ευθύνονται, μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και η Ηλιάνα ορκίζεται να εκδικηθεί όσους έφταιξαν: «Θα μου το πληρώσουν όλοι. Με κατέστρεψαν και τώρα ζουν ευτυχισμένοι, αλλά δεν πρόκειται να τους αφήσω να χαρούν», λέει και μέσα της έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει το σχέδιο εκδίκησης που ξεκινά από τον Οδυσσέα και την Ερση.

Χωρίς να ξέρει τι γίνεται μέσα στο μυαλό και την ψυχή της κόρης του, ο Ακης νιώθει ανακουφισμένος που η Ηλιάνα επέστρεψε στην κανονική της ζωή, όμως εκείνη έχει τα δικά της κρυφά σχέδια. Χωρίς να χάσει χρόνο, η Ηλιάνα ετοιμάζει τα πράγματά της και φεύγει για την Κέρκυρα. Μόλις φτάνει στο νησί, όλες οι κινήσεις της μαρτυρούν πως έχει κάποιο σχέδιο εκδίκησης στο μυαλό της. Στο μεταξύ, κανένας δεν ξέρει ποια είναι τα σχέδια της Ηλιάνας για να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και την Ερση, εκτός από έναν... Η Ηλιάνα αμέσως δίνει εντολή σε μια «περίεργη» γυναίκα, την Αγγελική, να αρχίσει να τους παρακολουθεί συνέχεια. Κι ενώ η Αγγελική γίνεται η σκιά του ζευγαριού, η Ηλιάνα δεν εμφανίζεται πουθενά και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Ομως δεν θα προλάβει, γιατί κάποιος που θέλει να την εξοντώσει μια και καλή, βάζει δυο κουκουλοφόρους να μπουν στο πατρικό της σπίτι στην Κέρκυρα όπου κρύβεται και να την απαγάγουν. Η Ηλιάνα για μία ακόμα φορά πέφτει θύμα ενός σκοτεινού σχεδίου, ενώ μόλις γίνεται γνωστό ότι η κοπέλα αγνοείται, αυτός που δεν θα το αντέξει θα είναι ο πατέρας της! Τι έχει συμβεί όμως; Ποιος είναι αυτός που θέλει την πλήρη καταστροφή της; Οπως θα δούμε, ο Δημήτρης συναντιέται με τον Μητροφάνη και εκεί θα μας αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία αλλάζει την εξέλιξη των γεγονότων, από τη στιγμή μάλιστα που συνέχισε τις ενέργειές του προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδελφή του. Πρώτα έβαλε να αρπάξουν τη μικρή Αριάδνη και να σκηνοθετήσουν τον θάνατό της, καθώς όπως θα δούμε το παιδί που βρέθηκε δεν ήταν η μικρή κόρη της Ηλιάνας, και δεν σταμάτησε εκεί. Μόλις είδε ότι η αδελφή του άρχισε να συνέρχεται, έβαλε τους κουκουλοφόρους να εισβάλουν στο σπίτι όπου μόνο αυτός ήξερε ότι βρισκόταν και να την απαγάγουν.

Η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης βρισκόταν πίσω από πολλά που συνέβαιναν στην Ηλιάνα και διατάραξαν την ψυχική της ισορροπία αλλάζει πολλά πράγματα στην εξέλιξη των γεγονότων, από τη στιγμή μάλιστα που ο Δημήτρης σκοπεύει να συνεχίσει τις ενέργειες προκειμένου να εξοντώσει ολοκληρωτικά την αδελφή του.