Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού δολοφόνησε την κόρη της - Το πόρισμα της αστυνομίας!

Αποκλειστικό! Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού δολοφόνησε την κόρη της - Το πόρισμα της αστυνομίας!

Βγήκε το πόρισμα της αστυνομία και βρίσκεται στα χέρια της Γκόντζα. Η Αρζού δολοφόνησε την κόρη της και οι εξελίξεις είναι «βόμβα» στην Elif.

Μια σημαντική ανακάλυψη έκανε η Γκοντζά εντελώς τυχαία και τώρα έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία που μπορούν να «κάψουν» την Αρζού και να την κλείσουν μια για πάντα στη φυλακή! Το TiVi σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ!

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Ερκούτ θα αρχίσει να ψάχνει κάποια έγγραφά του και ρωτάει την Ασουμάν πού βρίσκεται μια βαλίτσα με πράγματά του. Εκείνη του ζητά να την αφήσει ήσυχη να κοιμηθεί και πως αν θέλει μπορεί την επόμενη μέρα να του δείξει. Εκείνος όμως βιάζεται και έτσι πάει στο παλιό γραφείο του Νετζντέτ και αρχίζει να ψάχνει στα συρτάρια, μέχρι που πέφτει στα χέρια του το πόρισμα της αστυνομίας για τη φωτιά την ημέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ, όπου πέθαναν ο Κενάν και η Τουγκτσέ. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει τον Ερκούτ να έχει πάει στον αστυνόμο και να του δίνει χρήματα για να μπορέσει να αλλάξει το πόρισμα. «Η αναφορά που σας δίνω περιέχει την πραγματική αιτία της φωτιάς, η άλλη που θα κρατήσω είναι αυτή που θα παρουσιάσουμε επίσημα, πως η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα», του λέει και ο Ερκούτ του δίνει έναν φάκελο με χρήματα. Πίσω στο σήμερα ο Ερκούτ μονολογεί: «Κοίτα τι έχω κάνει για εσένα, Αρζού, για να σε γλιτώσω και πώς φτάσαμε να με θεωρείς πλέον εχθρό σου!». Τις σκέψεις του όμως διακόπτει η Ασουμάν και εκείνος προσπαθεί να κρύψει το χαρτί, αλλά αυτό πέφτει στο πάτωμα χωρίς εκείνος να το καταλάβει. Το επόμενο πρωί, η Ασουμάν το βρίσκει και χωρίς να το διαβάσει το αφήνει πάνω στο γραφείο. Στη συνέχεια η Γκοντζά ψάχνει κάποια χαρτιά και βρίσκει το συγκεκριμένο πόρισμα όπου όταν το διαβάζει σοκάρεται: «Δεν το πιστεύω! Αρα ο θάνατος του Κενάν και της Τουγκτσέ δεν ήταν ατύχημα! Κάποιος τους σκότωσε», μονολογεί!

Η επίθεση στον Ερκούτ!

Οταν ο Ερκούτ επιστρέφει στο σπίτι, η Γκοντζά του δείχνει το χαρτί και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει. «Ηξερες ότι συνέβαινε αυτό και δεν είπες τίποτα; Ολοι πιστεύουν πως ο Κενάν και η Τουγκτσέ πέθαναν από βραχυκύκλωμα και τελικά κάποιος προκάλεσε τη φωτιά; Πώς μπόρεσες να κρατήσεις κρυφό κάτι τέτοιο; Εσύ το έκανες;» τον ρωτάει και εκείνος της επιτίθεται: «Μη λες ανοησίες, δεν είμαι δολοφόνος, Γκοντζά! Πρόσεχε τα λόγια σου, πώς με κατηγορείς για κάτι τέτοιο; Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;». Εκείνη επιμένει: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TIVI ΣΙΡΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ

Δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο πρώτοι.