8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Έρση μπαίνει φυλακή - Η Ηλιάνα της στήνει παγίδα!

«Βόμβα» θα πέσει στα επόμενα επεισόδια!

8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Έρση μπαίνει φυλακή - Η Ηλιάνα της στήνει παγίδα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ 8 Λέξεις. Η Ηλιάνας στήνει παγίδα στην Έρση και μπαίνει στην φυλακή.

Η Ηλιάνα δείχνει τσακισμένη με τον θάνατο της κόρης της, ενώ ο Αλέκος στέκεται στο πλευρό της, όμως το μυαλό της δεν έχει φύγει από το να κάνει κακό στην Ερση που περιμένει παιδί, ενώ το δικό της χάθηκε...

Η Ηλιάνα προχωράει μεθοδικά το σχέδιό της και βάζει την Αγγελική να κλέψει τα κλειδιά του ατελιέ του Οδυσσέα. Λίγο μετά ο Οδυσσέας φεύγει για την Αθήνα μαζί με τον Μάρκο κι έτσι η Αγγελική πληροφορεί την Ηλιάνα: «Ο Οδυσσέας έφυγε και η Ερση θα είναι μόνη της στο σπίτι για τις επόμενες μέρες».

Η Ηλιάνα χαίρεται με αυτή την εξέλιξη αλλά δεν δείχνει τίποτα και ειδικά στον Αλέκο που φανερώνει καθημερινά το ενδιαφέρον του προς αυτήν, αγνοώντας ότι εκείνη καταστρώνει ένα θανατηφόρο σχέδιο. Μετά από εντολή της Ηλιάνας, η Αγγελική αρπάζει το κινητό της Ερσης και της το παραδίδει, ενώ ο Οδυσσέας ανυποψίαστος στέλνει ερωτικά μηνύματα στην Ερση, τα οποία βλέπει η Ηλιάνα και τρελαίνεται ακόμα παραπάνω: «Ηλίθια, θα μου το πληρώσεις», μονολογεί και η αυτή η ώρα δεν αργεί να έρθει.

Λίγο αργότερα η Ερση φεύγει από το σπίτι και πάει στην Παλαιοκαστρίτσα, με σκοπό να κάνει μια εξυπηρέτηση στη Νόνα. Την ίδια ώρα η Ηλιάνα μπαίνει στο ατελιέ του Οδυσσέα και βάζει μπρος το σχέδιό της που δεν είναι άλλο από το να δολοφονήσει τη Φωτεινή και να ενοχοποιήσει την Ηλιάνα.

Οταν μετά από λίγο επιστρέφει στο σπίτι η Ερση βλέπει με φρίκη μέσα στο ατελιέ το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής. Η κοπέλα παθαίνει πανικό, αλλά καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ’κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. Η Ερση καταθέτει στην αστυνομία όλη τη νύχτα και είναι καταρρακωμένη, ενώ ο Οδυσσέας, ο οποίος είναι στην Αθήνα, εξακολουθεί να μην ξέρει ακόμα τίποτα και ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να τη βρει στο τηλέφωνο.

Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής είναι πολύ δύσκολη για όλους.

Πρώτα-πρώτα για την Ερση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει και μετά για τον Οδυσσέα, που επιτέλους μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί: «Η Ερση είναι στην αστυνομία, μαχαίρωσαν τη Φωτεινή μέσα στο ατελιέ και τη βρήκε νεκρή», του λέει.

Ο Οδυσσέας τρελαίνεται από την αγωνία του για την έγκυο γυναίκα του και ξεκινάει με τον Μάρκο και την Ναυσικά να επιστρέψουν στην Κέρκυρα… Φυσικά, μόλις φτάνει Κέρκυρα, αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Ερση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. Παράλληλα ζητάει από τον Εκτορα να πάει στην Κέρκυρα, να αναλάβει την υπόθεση, σε περίπτωση που μπλέξει η Ερση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Δείτε το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.