Elif: Τρομερές εξελίξεις! (10/1) H Ελίφ πάει κρυφά μετά το σχολείο να δει τον τον Γιουσούφ στη φυλακή

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Elif: Τρομερές εξελίξεις! (10/1) H Ελίφ πάει κρυφά μετά το σχολείο να δει τον τον Γιουσούφ στη φυλακή

Τρομερές εξελίξεις στο Elif σήμερα 10/1! Η Ελίφ πάει κρυφά μετά το σχολείο να δει τον τον Γιουσούφ στη φυλακή.

Τι θα δούμε στη σειρά του Star:

Η Ελίφ πιστεύει ότι ο Γιουσούφ είναι στη φυλακή εξαιτίας της οικογένειάς της. Η οικογένεια όμως εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι κακός και πως η Ελίφ παραπλανήθηκε από εκείνον.

Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας του Ουμίτ και εκείνος της λέει πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Η Αρζού δεν θέλει πια να φύγουν από τη χώρα. Ο Ουμίτ προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο και η Αρζού είναι σε δίλημμα. Ζητάει από τον Ουμίτ λίγο χρόνο για να σκεφθεί. Εκείνη τη στιγμή της τηλεφωνά η Ασούμαν και της λέει πως η Γκόντζα μένει στο σπίτι της και πουλάει τα πράγματα, που ανήκαν στον Νετζντέτ.

Όταν το ακούει αυτό η Αρζού τρελαίνεται από θυμό και κατευθύνεται στο σπίτι της, Ο Σελίμ θυμάται τις ανησυχίες της Μελέκ σχετικά με τον Ουμίτ και οι υποψίες τους αυξάνονται για τον συνεργάτη του. Η Μελέκ αποφασίζει να στείλει την Ελίφ σχολείο ξανά αν και φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό. Ο Γιουσούφ στη φυλακή βλέπει στο όνειρό του τη Μελέκ να του λέει πως τον πιστεύει. Μετά το σχολείο, η Ελίφ, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δει τον Γιουσούφ. Όταν η Αρζού φτάνει σπίτι της, τη συλλαμβάνει η αστυνομία..

Μάθετε όλες τις εξελίξεις της σειράς αυτή την εβδομάδα

Elif: Αποκλειστικό "βόμβα"! Ο Ουμίτ και η Αρζού καίνε την Elif!

Σας έχουμε "καυτό" αποκλειστικό που είναι σκέτη "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Αρζού συνεργάζεται με τον Ουμίτ, απαγάγουν και καίνε την Elif!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό που σας έχουμε για την σειρά και την απόφαση της Αρζού να κάνει δολοφόνο τον Ουμίτ!

Ο Ουμίτ, προκειμένου να κερδίσει ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη της Αρζού, βάζει σε εφαρμογή το τέλειο σχέδιό του προκειμένου να βγουν μια και καλή από τη μέση η Μελέκ και η Ελίφ! Ομως, εκεί που το αδίστακτο ζευγάρι ήταν έτοιμο να πανηγυρίσει τη νίκη του, γίνεται μια μεγάλη ανατροπή!

Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ γιατί πιστεύει πως δεν μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή που του ανέθεσε, αλλά εκείνος της ζητάει να κάνει υπομονή: «Ολα πάνε όπως τα σχεδιάσαμε! Η Ελίφ και η Μελέκ σε λίγη ώρα θα είναι νεκρές». Ενας από τους άντρες του Ουμίτ πηγαίνει στο σχολείο και παραπλανά την Ελίφ, λέγοντάς της πως ο Γιουσούφ έχει τραυματιστεί και θέλει να τη δει. Εκείνη τον πιστεύει και τον ακολουθεί, αλλά στη διαδρομή καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει, μάταια. Ο άνθρωπος του Ουμίτ πηγαίνει τη μικρή σ’ ένα απομονωμένο εργοστάσιο. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα από άγνωστο αριθμό στη Μελέκ και τον Γιουσούφ και τους καλεί στο εργοστάσιο. Η Αρζού πάει πριν από όλους και αφού αναισθητοποιεί την Ελίφ, την παίρνει στο σπίτι της.

«Τι θέλεις από την κόρη μου»;

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ φτάνουν στο εργοστάσιο σε διαφορετική ώρα. Ο Ουμίτ τους κλειδώνει και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα. Ο Γιουσούφ με το όπλο του τραυματίζει κατά λάθος τη Μελέκ και εκείνη τον κατηγορεί για την απαγωγή της Ελίφ: «Τι θέλεις από την κόρη μου; Μείνε μακριά της! Αν πάθει κάτι το παιδί μου θα σε σκοτώσω», του φωνάζει και χάνει τις αισθήσεις της.

Ο Γιουσούφ τη μεταφέρει σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και πηγαίνει να βρει βοήθεια. Οσο εκείνος λείπει, η Μελέκ ανακτά τις αισθήσεις της και φεύγει. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού αλλά δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Ουμίτ, στη συνέχεια τον δένει και φεύγει. Η Μελέκ φτάνει στο σπίτι της Αρζού και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει αλλά παραμένει ήρεμη. «Πού είναι η κόρη μου; Λέγε τι της έκανες; Εσύ την άρπαξες, έτσι;», αλλά η Αρζού το αρνείται: «Δεν ξέρω γιατί πράγμα μου μιλάς! Φύγε από το σπίτι μου, δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει την Ελίφ από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία». Η Μελέκ φεύγει, στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που τρέχει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ