Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός!

Καρέ - καρέ το συμβάν!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός και διαβάστε τι θα δούμε στην σειρά του Star!

Νύφη θα ντυθεί ξανά η Αρζού, αυτή τη φορά στο πλευρό του Ουμίτ, που δείχνει να είναι ο μόνος που πια την αγαπά και τη νοιάζεται.

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου, εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση. Η αδίστακτη γυναίκα, προκειμένου να τους τιμωρήσει, προτείνει να αγοράσει και τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη. Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται! Στη συνέχεια εκείνη συναντά τον Ουμίτ, που της λέει ότι, αν θέλει τη βοήθειά του, αυτή τη φορά πρέπει να δεχτεί να τον παντρευτεί! Η Αρζού θυμώνει και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται υποτιμητικά σε όλους και τότε η Μελέκ της μιλά με πολύ σκληρά λόγια:

«Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι!

Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, όπου και αν μείνουμε! Εσύ όμως; Σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά και αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, όπως ο Κενάν, η κόρη της, ο πατέρας της, και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Εκείνος αφού της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου! Η Αρζού λάμπει μέσα στο νυφικό της και ο Ουμίτ την υποδέχεται μ' ένα τεράστιο χαμόγελο και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της. Ο γάμος τους πραγματοποιείται και εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο. Στη συνέχεια χορεύουν τον πρώτο τους χορό και ο Ουμίτ της ψιθυρίζει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Όλες οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου, στο TV24 που κυκλοφορεί!

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της!