Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Πρόσωπο «βόμβα» μπαίνει στην σειρά! Ποια η σχέση του με τον "Περίανδρο";

Έρχονται νέοι ρόλοι που θα φέρουν... ανατροπές!

Καφέ της Χαράς: Πρόσωπο «βόμβα» μπαίνει στην σειρά! Ποια η σχέση του με τον
TV24 16.01.2020 10:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα πρόσωπο «βόμβα» μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και θα φέρει ανατροπές στην σειρά του ΑΝΤ1. Ποια είναι η σχέση του με τον "Περίανδρο";

Η επιτυχημένη σειρά επέστρεψε στις οθόνες μας και είδε τα νούμερα στην τηλεθέαση να εκτοξεύονται στα ύψη από την πρεμιέρα της.

Σιγά σιγά, νέα πρόσωπα μπαίνουν στο Καφέ της Χαράς και θα φέρουν ανατροπές. Ένα από αυτά είναι ο γιατρός του χωριού τον οποίο θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το σενάριο, με τον Περίανδρο Πώποτα τους ενώνει παλιός δεσμός, καθώς είχαν υπηρετήσει μαζί στον στρατό. Τότε, ο Περίανδρος τον είχε σώσει από μια δύσκολη κατάσταση και τώρα ο πρώην δήμαρχος του ζητά να του ξεπληρώσει την υποχρέωση.

Έτσι, τον βάζει στην μέση προκειμένου τώρα να σωθεί κι εκείνος από μι απερίεργη συνθήκη που έχει δημιουργηθεί.

Μετά την επιστροφή της σειράς, η Ρένα Λουιζίδου, μίλησε για τον μισθό που παίρνουν οι ηθοποιοί σήμερα.

Καφέ της Χαράς: Πρόσωπο "φωτιά" εισβάλει στη σειρά! Η γυναίκα που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ένα πρόσωπο κανονική "φωτιά" θα εισβάλει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Καφέ της Χαράς». Αυτή η γυναίκα είναι σίγουρο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Κολοκοτρωνίτσι»!

Η επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και όλοι αναμένουν να δουν τι θα γίνει στα νέα επεισόδια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε χτύπησε "κόκκινο" στην τηλεθέαση!

Συγκεκριμένα, στη σειρά θα μπει η Ζέτα Δούκα, η οποία μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» υπογράμμισε:

«Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα».

Ενώ τέλος, για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, η Ζέτα Δούκα είπε: «Προσπαθούμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια. Κατά καιρούς μου έχει προτείνει πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς, λόγω άλλων υποχρεώσεων, δεν μπορούσα να συμφωνήσω. Όμως, όταν με πήρε τηλέφωνο, πριν από ένα χρόνο, πραγματικά ευχόμουν να μη συντρέξει κάτι άλλο και να είμαστε τελικά μαζί, πράγματα το οποίο έγινε. Μου είπε για το Καφέ της Χαράς, για το τι σκέφτεται να γράψει σαν ρόλο κι εγώ του είπα αμέσως “ναι”, με πολύ μεγάλη χαρ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ Της Χαράς: Θυμάστε την «Ρόδη» που δεν ήθελε ο «Φατσέας»; Δείτε την και θα μείνετε «παγωτό»!

Καφέ της Χαράς: Χάος στο πρώτο γύρισμα! Η απίστευτη αποκάλυψη του Φατσέα για τα ταβάνια που έσταζαν!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share