Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιστρέφει στην Βασιλική! "Βόμβα" οι εξελίξεις σήμερα (19/1)!

Μην χάσετε το επεισόδιο!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιστρέφει στην Βασιλική!

"Βόμβα" είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι», σήμερα (19/1)! Ο Θέμης εγκαταλείπει την κρυψώνα του και επιστρέφει στην Βασιλική!

Δείτε αναλυτικά...

Μη χάσετε την τρομερή αποκάλυψη που έκανε ο «Κερέμ» για την σειρά στη συνέντευξη που παραχώρησε!

Οι προσπάθειες της Αρίν και της Ειρήνης να εντοπίσουν την Λουσίλ στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης συνεχίζονται.

Η Σοφία με τον γιατρό Νικολαΐδη αγωνιούν προσπαθώντας να μάθουν κάτι για την Ιφιγένεια.

Ο Καρτάλ υποψιάζεται ότι ο Κερέμ ευθύνεται για την απόδραση της Ιφιγένειας. Πατέρας και γιος «έρχονται στα χέρια» μέσα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Στο Παρίσι, ο Ζαχάρωφ, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην πατρίδα, σκέφτεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη.

Στην Αμισό, η Ευγενία με τη Βασιλική αποφασίζουν να αναλάβουν εκείνες την φροντίδα των κτημάτων, μετά την εγκατάλειψη τους από τους εργάτες, που απειλήθηκαν από τον Οσμάν.

Στην Πόλη, ο Κερέμ αιφνιδιάζεται ξαφνικά από τον Μίλτο. Εκείνος θέλοντας να μάθει που βρίσκεται η Ιφιγένεια, του επιτίθεται.

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του στο σπίτι των Νικολαΐδηδων. Είναι ο Μίλτος, ο οποίος τους ενημερώνει ότι η Ιφιγένεια «το έσκασε». Το ίδιο βράδυ ο Ονούρ Ασλάν, με δυο ένστολους, εισβάλει με τη βία στο σπίτι των Νικολαΐδηδων αναζητώντας την Ιφιγένεια.

Ο Θέμης, αποφασίζει να εγκαταλείψει την κρυψώνα του στο βουνό για να συναντήσει κρυφά τους αγαπημένους του.

Ο Τελάλης, διατάζει την εκκένωση της Αμισού από τους Χριστιανούς κατοίκους. Τους ενημερώνει ότι δεν πρόκειται για μετεγκατάσταση, αλλά για προσωρινή μετακίνηση και ότι δεν χρειάζεται να πάρουν μαζί όλα τα υπάρχοντά τους.

Την επόμενη μέρα στην πλατεία της Αμισού, ο κόσμος είναι μαζεμένος, με όλα του τα υπάρχοντα, έτοιμος να αναχωρήσει. Όλων τα βλέμματά, δείχνουν τον πόνο για τις ζωές που αφήνουν πίσω.

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά;

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά; Ποιος πεθαίνει και τι γίνεται με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια;

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά είναι από τις κορυφαίες της σεζόν! Ομολογώ ότι αρχικά δεν την παρακολουθούσα, όμως τελικά έχω πάθει... εθισμό και δεν χάνω επεισόδιο! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το μεγάλο φινάλε! Προσοχή, σας τονίζω ότι είναι spoiler μεγατόνων και αν δεν θέλετε να μάθετε, μην προχωρήσετε.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά του Open tv που σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Εκεί είδα το φινάλε και τονίζω από τώρα πως το σενάριο έχει διασκευαστεί, επομένως ο δαιμόνιος Μανούσος Μανουσάκης, μπορεί να κάνει αλλαγές!

Ποιος ήρωας πεθαίνει

Στο τέλος του βιβλίου, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Την τύχη της κοπέλας, δεν θα σας την αποκαλύψω αλλά θα σας πω τα πάντα για το Μίλτο! Ο ήρωας Μίλτος, σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους. Το πτώμα του, το μεταφέρουν και το ρίχνουν στο ποτάμι που βλέπουμε στην αρχή της σειράς.

Το αίμα του, το βάφει κόκκινο και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά αλλά και το βιβλίο έχουν αυτό το όνομα. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μου όμως, θέλουν το κανάλι να διαλέγει άλλο φινάλε για την σειρά αλλά σε γενικές γραμμές το μοτίβο δεν παρεκλίνει και πολύ από το βιβλίο. Υπομονή λοιπόν και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική... για όλους μας!

Κόκκινο Ποτάμι: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Παυλίδης πεθαίνει στα χέρια των γιων του!

Ο Παυλίδης πεθαίνει στα χέρια των γιων του! Ένα σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη μας σειρά στο Open, το Κόκκινο Ποτάμι!

Η Ευγενία και η Βασιλική με το μωρό φεύγουν από την Αμισό και ο Γιώργος μένει πίσω μόνος. Οταν ο Θέμης και ο Μίλτος πηγαίνουν κοντά του, θα είναι και η τελευταία φορά που θα συναντηθούν.

Η κατάσταση στην Αμισό γίνεται όλο και χειρότερη. Η μανία των Νεότουρκων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ολοι πλέον φοβούνται για τη ζωή τους. Οι δολοφονίες έχουν ξεκινήσει και κανείς δεν μπορεί να βάλει τάξη. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Παράλληλα η οικογένεια Παυλίδη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Ο Γιώργος Παυλίδης, μετά την επίθεση του Οσμάν, έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να προστατεύσει την οικογένειά του. Φοβάται για τα χειρότερα.

Ο Θέμης έχει φύγει αντάρτης και ο Μίλτος είναι μακριά. Η Ευγενία είναι εκείνη που στέκεται βράχος δίπλα του, με καρτερικότητα και υπομονή. Και η Βασιλική όμως είναι πολύ δυνατή γυναίκα και ξέρει να υπομένει τα δύσκολα. Ο Γιώργος δεν μπορεί να τις βλέπει να υποφέρουν και η ζωή τους να κινδυνεύει εξαιτίας του. «Πρέπει να φύγετε όσο είναι καιρός», τις παροτρύνει. «Δεν μπορούμε να σε αφήσουμε εδώ μόνο», του απαντούν οι δυο γυναίκες. «Πρέπει. Βασιλική, δεν είσαι πια μόνη. Αυτό που προέχει είναι η ζωή του παιδιού σου. Κι εσύ, γυναίκα, πρέπει να είσαι κοντά τους. Εγώ θα σας είμαι εμπόδιο. Αλλωστε, τι άλλο να μου κάνουν πια;» τους λέει και με αυτά τα λόγια τις παρακινεί να ακούσουν την προτροπή του. Η Ευγενία με τη Βασιλική και το μωρό φεύγουν από το χωριό πριν οι συνθήκες γίνουν ακόμη χειρότερες και αφήνουν πίσω τον Γιώργο. Την ίδια ώρα ο Θέμης πολεμά αντάρτης και ο Μίλτος δεν έχει ακόμη επιστρέψει.

Η τραγική σκηνή

Ο Γιώργος πλέον ζει μόνος του στην Αμισό και βλέπει όλες τις θηριωδίες που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων. Η ψυχή του πονά. Ο ίδιος είναι ανήμπορος και δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του. Εχει γίνει η σκιά του εαυτού του. Οι γιοι του, σαν από προαίσθημα, σαν κάτι να τους παρακινεί, κατευθύνονται στην Αμισό για να δουν τον πατέρα τους. Ο Μίλτος, παρά το γεγονός ότι έχει επικηρυχτεί καθώς πολέμησε κατά του τουρκικού κράτους, και ο Θέμης, που κι αυτός μάχεται στα βουνά κατά του ίδιου εχθρού, αψηφούν τον κίνδυνο και πηγαίνουν στο χωριό. Τα δυο αδέλφια φτάνουν στο σπίτι και βλέπουν τον πατέρα τους να χαροπαλεύει.

Μόλις ο Γιώργος Παυλίδης τους βλέπει, απλώνει τα χέρια του ψιθυρίζοντας συγκινημένος: «Παιδιά μου, ήρθατε. Παλικάρια μου, ελάτε να σας αγκαλιάσω». Πατέρας και γιοι κάθονται αγκαλιασμένοι και κλαίνε. Κλαίνε για το γεγονός ότι βρέθηκαν ξανά μαζί, για τα βάσανα που τους βρήκαν, για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στον τόπο τους, για τους ανθρώπους που χάθηκαν. Ο πατέρας τους θα πει στα παιδιά του τις τελευταίες συμβουλές και θα τους δώσει την ευχή του, περήφανος για τα παλικάρια που μεγάλωσε κι έκαναν το καθήκον τους ως γνήσιοι πατριώτες υπηρετώντας τις ηθικές αξίες και αρχές που τους δίδαξε. Λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια τους.

Επίσης, διαβάστε ένα mega spoiler που έδωσε για την σειρά η πρωταγωνίστρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΏ!