Mega: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η μέρα που βγαίνει στον αέρα! Αναλυτικά το πρόγραμμα

15 μήνες μετά το «μαύρο»!

Mega: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η μέρα που βγαίνει στον αέρα! Αναλυτικά το πρόγραμμα

Είναι επίσημο πλέον! Αυτή είναι η μέρα που βγαίνει το Mega στον αέρα. Ποιο θα είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του καναλιού;

Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι η πιθανή ημερομηνία έναρξης του καναλιού μετά από 15 μήνες που είχε πέσει το «μαύρο».

Όπως αναφέρει η Real Life σε διευρυμένη σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι - τεχνικές, και αποφασίστηκε ότι η πρεμιέρα του Mega με ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Το σήμα και το λογότυπο του Mega, ωστόσο, θα βγουν στον αέρα έως και επτά ημέρες νωρίτερα για να προλάβουν οι τηλεθεατές να επασυντονίσουν τους δέκτες του, καθώς θα μεταδίδονται αρχικά "μπάρες" με την ένδειξη ότι το Mega έρχεται.

Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7:00 με ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζουν ο Νίκος Φιλιππίδης (άρτι αφιχθείς από τον ΣΚΑΪ) και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ στον τελικό σχεδιασμό επιστρέφουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Τζίνα Μοσχολιού.

Στις 11:00 θα ακολουθεί άλλη ενημερωτική εκπομπή με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες επαναλήψεων σειρών του Μega, στις 17:00 θα ακολουθεί το δελτίο νοηματικής και αμέσως μετά ο Νίκος Ευαγγελάτος με δίωρη εκπομπή. Λίγο πριν από το κεντρικό δελτία, θα γίνεται διάλειμμα για… Καπουτζίδη. Στις 19:00 θα πάρουν θέσεις οι «Σαββατογεννημένες» για να δίνουν… γουρλίδικο lead-in στο δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, που θα βγαίνει ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ και το 5tar, δηλαδή, στις 19:50. Στην prime time θα επιλεγεί ένα μείγμα από τις δημοφιλέστερες σειρές του Mega σε επανάληψη, αλλά και ταινίες πρώτης προ-βολής που εξασφάλισε η Alter Εgο σε συμφωνία-πακέτο με τη Sony.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την έναρξη λειτουργίας του Mega το 1989.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι δε θα μπορέσει να προβληθεί ακόμη η αγαπημένη σειρά όλων των εποχών!

Μόλις «έσκασε»! Ραγδαίες εξελίξεις με το Mega! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με το Mega; Μόλις «έσκασε» είδηση και είναι ραγδαίες οι εξελίξεις!

Ο κύβος ερρίφθη και την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου το Mega θα αρχίσει και πάλι να εκπέμπει. Μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων νομικής φύσης, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το περιεχόμενο του προγράμματος του καναλιού.

TAGS