8 λέξεις: Καταιγιστικές εξελίξεις! (21/1) Με φρίκη η Έρση αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

8 λέξεις: Καταιγιστικές εξελίξεις! (21/1) Με φρίκη η Έρση αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής

Καταιγιστικές εξελίξεις στις 8 Λέξεις σήμερα 21/1 καθώς η Έρση με φρίκη αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του ΣΚΑΙ:

ΤΡΊΤΗ 21/01 (ΕΠ.149) :

Με φρίκη η Έρση, όταν επιστρέφει … αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής. Καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ΄κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. Η Έρση καταθέτει στην αστυνομία όλη τη νύχτα και είναι καταρρακωμένη, ενώ ο Οδυσσέας ο οποίος είναι στην Αθήνα, εξακολουθεί να μην ξέρει ακόμα τίποτα και ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να τη βρει στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ ο Σίμος και η Σμαράγδα περνούν μια ολόκληρη βραδιά στην παραλία, όπου εξομολογούνται ο ένας στον άλλον προσωπικά τους πράγματα, για να καταλήξουν να παραδεχτούν ότι είναι ερωτευμένοι και να αποφασίσουν, παρά τις δυσκολίες που έχουν στη ζωή τους, να το ζήσουν κι όπου βγει! Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής, είναι πολύ δύσκολη για όλους. Πρώτα-πρώτα για την Έρση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει και μετά για τον Οδυσσέα, που επιτέλους μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί και ξεκινάει με τον Μάρκο και την Ναυσικά να επιστρέψουν στην Κέρκυρα….


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150:

Ο Οδυσσέας φτάνει Κέρκυρα κι αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Έρση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. Ο Μάρκος εκμεταλλεύεται τον χρόνο που έχει με τη Ναυσικά και την πολιορκεί. Παράλληλα ζητάει από τον Έκτορα να πάει στην Κέρκυρα, να αναλάβει την υπόθεση, σε περίπτωση που μπλέξει η Έρση. Η Σμαράγδα παραδέχεται στον Λουκά πως είναι ερωτευμένη με τον Σίμο κι εκείνος χαίρεται με την ευτυχία της. Ο Αλέκος πιέζει την Ηλιάνα να φύγουν μαζί από την Κέρκυρα. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια λαμβάνουν ένα «περίεργο» δώρο γάμου από τον Βαγγέλη. Ο Μιχαήλ λέει ψέματα στην Ρωξάνη για να αποφύγει το κήρυγμα και πάει στο νεκροταφείο. Εκεί γνωρίζει μια γυναίκα που περνάει το ίδιο δράμα με εκείνον και πιάνει κουβέντα μαζί της. Η αστυνομία καλεί την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση, γεγονός που προκαλεί ανησυχία καθώς όλα δείχνουν πως έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων. Η Σμαράγδα απολύει την Ευγενία, ενώ Σίμος κι Εύα ξεκαθαρίζουν στην Ολυμπία πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Δείτε πρώτοι εδώ όλες τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

8 Λέξεις: Σοκ! Απάγουν το παιδί της Σμαράγδας και του Άκη - Ο Σπαραγμός της μάνας!

Σοκ οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις σοκ ΣΚΑΙ. Απάγουν το παιδί της Σμαράγδας και του Άκη. Η αγωνία και ο σπαραγμός της μάνας για το παιδί της.

Η Σμαράγδα φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει στην Ηλιάνα, ειδικά μετά τον θάνατο της μικρής Αριάδνης, και οι τύψεις δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Ωστόσο η γνωριμία της με τον Σίμο εξελίσσεται και όλα δείχνουν ότι αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ομως ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τα πάνω-κάτω στα σχέδιά της...

Η Σμαράγδα ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Σίμο και φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση της μαζί του. Ο Λουκάς, από την άλλη, δείχνει να μην έχει πάρει με καλό μάτι αυτή τη σχέση και συνεχίζει να την… προσγειώνει. Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα, που έχει συναντήσει την Ευγενία και τη Στέλλα στον δρόμο τυχαία, δεν πείθεται από τις δικαιολογίες τους και πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Σμαράγδα, η οποία τα χάνει όταν τη βλέπει και προσπαθεί να δικαιολογηθεί κι αυτή με τη σειρά της: «Ηλιάνα μου, τι είναι αυτά που λες; Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τυχαία έγινε η γνωριμία μου με την κοπέλα, η οποία απλά μου ζήτησε δουλειά», ισχυρίζεται, αλλά η Ηλιάνα μάλλον δεν πείθεται.

Στο μεταξύ η Ολυμπία ξεκινάει τις φυσικοθεραπείες, ενώ ο Σίμος της γνωρίζει τη Σμαράγδα και το κορίτσι καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η γυναίκα που έχει ερωτευτεί ο Σίμος, αλλά δείχνει να το δέχεται.

Την ίδια στιγμή ο Ακης τρίζει τα δόντια στη Σμαράγδα και της επιβάλλει να φέρει Αγγλίδα νταντά στην Αθηνά: «Θα γίνει αυτό που λέω εγώ. Τέλος! Η Θεανώ θα φύγει σήμερα κιόλας. Η κόρη μου θα μεγαλώσει με τα καλύτερα και δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε τίποτα που την αφορά», της λέει ξεκαθαρίζει και φεύγει έξαλλος.

Το ίδιο βράδυ ο Σίμος και η Σμαράγδα κοιμούνται μαζί αλλά δεν ακούνε το ξυπνητήρι, με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, ενώ την ίδια ο Ακης κατσαδιάζει τον Δημήτρη για τις λανθασμένες επιλογές του στο Χρηματιστήριο, που κατέληξαν σε χασούρα.

Η Σμαράγδα φεύγει για τη δουλειά της, το ίδιο και ο Σίμος και στο σπίτι μένει η Θεανώ με τη μικρή. Ομως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά... Την ώρα που η Θεανώ είναι σε ένα άλλο δωμάτιο, κάποιοι μπαίνουν στο σπίτι και αρπάζουν το παιδί. Η κοπέλα μόλις το ανακαλύπτει παθαίνει πανικό, αμέσως τηλεφωνεί έντρομη στη Σμαράγδα και της λέει: «Κυρία Σμαράγδα, σας παρακαλώ τρέξτε, κάποιος άρπαξε το παιδί μέσα από το σπίτι…».
Η Σμαράγδα μόλις το ακούει καταρρέει, αρχίζει να ουρλιάζει «το παιδί μου» και φεύγει σαν τρελή για το σπίτι. Το μικρό κοριτσάκι έχει εξαφανιστεί. Ποιος όμως απήγαγε την κόρη της; Ποιος είχε λόγο να το κάνει; Ο ίδιος ο Ακης για να της πάρει την κηδεμονία; Η Ηλιάνα για να την πληγώσει όπως πληγώθηκε κι αυτή και γιατί μετά τον θάνατο της Αριάδνης ζει με με άδεια αγκαλιά ή μήπως ο Δημήτρης που βλέπει τη μικρή σαν ένα ακόμα εχθρό για την περιουσία του;