Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια και ο Αλί γίνονται μάρτυρες μια φρικτής δολοφονίας! Συνταρακτικές οι εξελίξεις της Κυριακής!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια και ο Αλί γίνονται μάρτυρες μια φρικτής δολοφονίας! Συνταρακτικές οι εξελίξεις της Κυριακής!
TV24 22.01.2020 14:16

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της Κυριακής στην αγαπημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», του Open! Η Ιφιγένεια και ο Αλί γίνονται μάρτυρες μια φρικτής δολοφονίας!

Από την Αμισό ξεκινά ένα μεγάλο καραβάνι. Οι Έλληνες άφησαν πίσω τους την πατρίδα τους, φεύγοντας πάνω σε κάρα φορτωμένα με όσα υπάρχοντα κατάφεραν να πάρουν μαζί τους μετά την εντολή της εκκένωσης.
Στο δρόμο, Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή. Η συμπλοκή είναι άγρια. Πολλοί σκοτώνονται, με τους Τούρκους να λεηλατούν τα υπάρχοντα των κατοίκων της Αμισού.

Από μακριά, μέσα σε μια άμαξα, η Ιφιγένεια και ο Αλή, γίνονται μάρτυρες της επίθεσης και της φριχτής δολοφονίας μιας μητέρας και του παιδιού της.

Κόκκινο Ποτάμι Open

Η Ιφιγένεια αναγνωρίζει την Βασιλική και την Ευγενία μέσα στο πλήθος. Σηκώνει τα χέρια της θέλοντας να βοηθήσει, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί.

Στην Αμισό, Τούρκοι πρόσφυγες, εγκαθίστανται με τις οικογένειές τους στα σπίτια των Ελλήνων κατοίκων, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο Κερέμ επισκέπτεται στα κρυφά τον Μίλτο, στο σπίτι των Νικολαΐδηδων και τον ενημερώνει πως Μουσουλμάνοι πρόσφυγες από την Θράκη πήραν τα σπίτια στην Αμισό, ενώ ο αδερφός του δραπέτευσε στα βουνά. Ο Μίλτος δεν θέλει να μείνει άπραγος, παρά τις συμβουλές του Κερέμ.

Κόκκινο Ποτάμι σειρά εξελίξεις Open

Οι Τούρκοι φρουροί επιτίθενται στις γυναίκες στο ανθρώπινο καραβάνι, επιχειρώντας να τις βιάσουν. Ανάμεσά τους και η Ευγενία με τη Βασιλική. Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις εκτελέσεις σε όποιους τους αντιστέκονται.

Στην Αμισό ο Θεόκλητος επισκέπτεται την εκκλησία, οπού ανακαλύπτει έκπληκτος τον Μίλτο. Τον ενημερώνει για το τι έχει συμβεί στην πόλη. Εκείνος αποφασίζει να αναζητήσει τον Θέμη.

Συγκλονιστικές εξελίξεις την Κυριακή στις 21.00 στο OPEN

Επίσης μια αποχώρηση «βόμβα» ήρθε από το κανάλι του Open! Φεύγει πρόσωπο «κλειδί» για το Κόκκινο Ποτάμι!

Open tv: Το «Κόκκινο Ποτάμι» τα παρέσυρε όλα στο πέρασμά του! Αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης...

Το «Κόκκινο Ποτάμι» τα παρέσυρε όλα στο πέρασμά του... στο Open tv! Αδιανόητα νούμερα τηλεθέασης και τα έχουμε όλα αναλυτικά όπως κάθε μέρα!

Με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, η σειρά του Open tv σάρωσε στο δυναμικό κοινό! Για να καταλάβετε μάλιστα για τι ποσοστό μιλάμε, σε τέταρτο έφτασε 25.3%!

Δείτε τα όλα αναλυτικά:

22.9
21.3
25.3
22.9

Δείτε και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην prime time ζώνη:

Prime time

ALPHA: Οι κληρονόμοι 14,5

AΝΤ1: Ώρα για σερφ 8,8

STAR: Για ποιον χτυπάει η κουδούνα 13,4

ΣΚΑΙ: Eurogames 14,2

OPEN: Το κόκκινο ποτάμι 23,1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης επιστρέφει στην Βασιλική! "Βόμβα" οι εξελίξεις σήμερα (19/1)!

Η απίστευτη αποκάλυψη του «Κερέμ» από το Κόκκινο Ποτάμι: «Τα χάσαμε όλα σε ένα βράδυ, το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου»

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share