Κόκκινο ποτάμι - αποκλειστικό "βόμβα": Οι Τούρκοι βιάζουν την Βασιλική!

Σοκαριστική εξέλιξη στην σειρά του OPEN!

Κόκκινο ποτάμι - αποκλειστικό

Οι Τούρκοι βιάζουν την Βασιλική! Ένα αποκλειστικό "βόμβα" έρχεται για σειρά του OPEN, Κόκκινο Ποτάμι, που έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης!

Μετά τη διαταγή του τελάλη οι χριστιανοί κάτοικοι της Αμισού να εκκενώσουν την περιοχή, το μεγάλο καραβάνι ξεκινάει για το άγνωστο. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται για μετεγκατάσταση αλλά για προσωρινή μετακίνηση και ότι δεν χρειάζεται να πάρουν μαζί όλα τα υπάρχοντά τους, εκείνοι φοβούνται ότι δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω. Ο Γιώργος Παυλίδης που είναι παράλυτος δεν μπορεί να ακολουθήσει τη Βασιλική και την Ευγενία και μένει πίσω.

Οι Ελληνες αφήνουν πίσω τους την πατρίδα τους, φεύγοντας πάνω σε κάρα φορτωμένα με όσα υπάρχοντα μπορούν να πάρουν μαζί τους μετά την εντολή που δόθηκε. Ομως τα βάσανά τους δεν σταματούν εδώ. Στον δρόμο, Τούρκοι χωρικοί επιτίθενται στην πομπή τόσο από μίσος όσο και για να τους πάρουν αυτά τα λίγα πράγματα που κρατούν. Η συμπλοκή είναι άγρια και όχι αναίμακτη. Πολλοί είναι αυτοί που σκοτώνονται. Παράλληλα οι Τούρκοι λεηλατούν τα σπίτια των κατοίκων της Αμισού, παίρνοντας ό,τι έχουν και δεν έχουν.

Η Ιφιγένεια αναγνωρίζει στο πλήθος τη Βασιλική και την Ευγενία

Από μακριά, μέσα σε μια άμαξα, η Ιφιγένεια και ο Αλί, που έχουν φύγει κρυφά μαζί, γίνονται μάρτυρες της επίθεσης. Μπροστά στα μάτια τους βλέπουν να δολοφονείται μια μητέρα με το παιδί της. «Πώς μπόρεσαν; Είναι φρικτό», μονολογεί η Ιφιγένεια που σπαράζει από το κλάμα έντρομη από τις φρικαλεότητες που συμβαίνουν.

Η κοπέλα βλέπει όλον αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Ανάμεσα στο πλήθος αναγνωρίζει τη Βασιλική και την Ευγενία. Σηκώνει τα χέρια της θέλοντας να βοηθήσει. Κινδυνεύει όμως να αποκαλυφθεί και ο Αλί τη σταματάει. «Τι κάνεις; Θέλεις να σκοτώσουν κι εκείνες και σένα; Αν καταλάβουν ποια είσαι χάθηκες και μαζί με σένα κι εγώ», της λέει.

Ο Μίλτος φεύγει για την Αμισό

Στην Αμισό, Τούρκοι πρόσφυγες εγκαθίστανται με τις οικογένειές τους στα σπίτια των Ελλήνων κατοίκων, ενώ στην Κωνσταντινούπολη ο Κερέμ επισκέπτεται στα κρυφά τον Μίλτο, στο σπίτι των Νικολαΐδηδων. «Τι συμβαίνει, Κερέμ; Γιατί είσαι τόσο αναστατωμένος;» τον ρωτάει ο φίλος του. Ο Κερέμ τον ενημερώνει για όλα όσα έχουν συμβεί. «Οι χριστιανοί στην Αμισό έφυγαν από την περιοχή με εντολή εκκένωσης και οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες από τη Θράκη πήραν τα σπίτια τους». «Τι έγινε η οικογένειά μου;» τον ρωτάει όλο αγωνία. «Ο Θέμης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής 26/1, θα το βρείτε εδώ!