8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Έρση παθαίνει αιμορραγία στην φυλακή! - Αποβάλλει!

Εξέλιξη σοκ στην σειρά! Για πρώτη φορά μόνο εδώ!

8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Έρση παθαίνει αιμορραγία στην φυλακή! - Αποβάλλει!

Η Έρση παθαίνει αιμορραγία στην φυλακή και αποβάλλει! Ένα αποκλειστικό σοκ σας αποκαλύπτει το Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις!

Η Ερση συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή και μέρα με τη μέρα η ψυχολογία της πέφτει καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ένοχος για τους φόνους. Ο Οδυσσέας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και συγχρόνως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την αθωώσει. Ομως, όσο ο καιρός περνάει, τόσο η κατάσταση της Ερσης γίνεται επικίνδυνη για την ίδια αλλά και για το μωρό που «κουβαλάει» μέσα της...

Ολοι είναι κοντά στην Ερση όπως και η Ναυσικά, η οποία μαζί με τον Μάρκο πάνε στο επισκεπτήριο των φυλακών και προσπαθούν να την εμψυχώσουν: «Μη φοβάσαι. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Είσαι αθώα και όλοι το ξέρουμε. Η αλήθεια δεν αργήσει να φανεί», της λένε, αλλά η κοπέλα αισθάνεται αφόρητη πίεση.

Στο μεταξύ η Ερση γνωρίζει την Αλίκη, μια καινούρια συγκρατούμενή της, που είναι στη φυλακή επειδή σκότωσε τον πατέρα της, ενώ την ίδια στιγμή η Ηλιάνα συναντιέται με τον Οδυσσέα. Ομως, εκείνη την ώρα, δύο επισκέπτες-έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική τού ραντεβού. Η Ηλιάνα ξαφνικά βρίσκεται απόλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και τον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού! Εξαλλος ο Ακης την πιέζει να απολογηθεί: «Δεν μου λες, πας καλά; Τι κάνεις; Γιατί ζήτησες από τον Οδυσσέα να τον δεις; Δεν συμφωνήσαμε να μείνεις μακρυά του;», της φωνάζει και η Ηλιάνα μπαίνει στο αυτοκίνητό της χωρίς να απαντήσει καν και το σκάει, ενώ ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της: «Φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε καλό τέλος. Βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και ίσως κάνει καμία τρέλα», μονολογεί.

H EΡΣΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Μετά από αυτή τη «συνάντηση», ο Οδυσσέας ετοιμάζεται να φύγει στην Κέρκυρα, για να βρει τον μάρτυρα που θα αθωώσει την Ερση. Αφού μαζεύει τα πράγματά του, πάει στη φυλακή για να χαιρετίσει την Ερση: «Αγάπη μου, θα φύγω για λίγο. Πρέπει να πάω στην Κέρκυρα και να αρχίζω να ψάχνω πόρτα-πόρτα. Αν χρειαστεί θα γυρίσω όλο το νησί με το σκίτσο μέχρι να βρω τον μάρτυρα-κλειδί», της υπόσχεται και η κοπέλα τον ακούει κλαίγοντας. Τελικά ο Οδυσσέας φεύγει και με το σκίτσο του μάρτυρα ψάχνει στο χωριό Δουκάδες πόρτα-πόρτα, προκειμένου να βρει τον άντρα που με τη μαρτυρία του μπορεί να αθωώσει την Ερση. Ο Εκτορας κάνει την πρώτη συνάντηση με την Αλίκη, τη συγκρατούμενη της Ερσης και αναλαμβάνει επισήμως την υπόθεσή της, ενώ η Ερση εκφράζει τον μεγαλύτερο φόβο της και λέει στη Ναυσικά: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα γεννήσω μέσα στη φυλακή. Δεν το αντέχω να φέρω στον κόσμο το παιδί γιατί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Για σένα που αγαπάς της top σειρές της ελληνικής τηλεόρασης σου έχουμε κι ένα αποκλειστικό βόμβα για το Κόκκινο Ποτάμι! Οι Τούρκοι βιάζουν την Βασιλική!