Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler alert! Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής 2/2!

Ο Αλή συστήνει την Ιφιγένεια στους γονείς του!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler alert! Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής 2/2!
TV24 29.01.2020 16:44

Spoiler alert για το Κόκκινο Ποτάμι! Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής 2/2! Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στην σειρά του Open tv;

Το κάρο με τον Αλή και την Ιφιγένεια μπαίνει στην πόλη του Ερζερούμ και οι δυο τους είναι σε επιφυλακή για το τι θα συναντήσουν. Ο Αλή θα παρουσιάσει την Ιφιγένεια ως την αρραβωνιαστικιά του. Τη λένε Αϊσέ, είναι αδερφή του ταγματάρχη Οζγκιούρ Γιλντιρίμ απ’ τη Σμύρνη, είναι ορφανή. Οι γονείς του Αλή την κοιτάνε με δυσπιστία και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Η μητέρα του Αλή βλέποντας την Ιφιγένεια, λέει στο γιο της πως η κοπέλα είναι έγκυος και πως πρέπει να την παντρευτεί το συντομότερο. Ο Αλή την διαψεύδει, εκείνη όμως βλέποντας τα συμπτώματα της Ιφιγένειας επιμένει και τον πιέζει να επισπεύσει το γάμο.

Το καραβάνι με τους ξεριζωμένους κατοίκους της Αμισού συνεχίζει την πορεία του με τους Τούρκους να τους χτυπούν και να τους χλευάζουν με κάθε τρόπο. Ανήμποροι και εξαντλημένοι χωρίς νερό και φαγητό, προχωράνε με αβέβαιο προορισμό. Ακόμα και όταν βρίσκουν ένα ποτάμι, οι Τούρκοι σαδιστικά τους εμποδίζουν να πιουν νερό. Ο Παυλίδης καταλαβαίνει πως είναι βάρος και παρακαλά την Ευγενία να τον αφήσει και να προχωρήσει. Φυσικά η Ευγενία δεν το δέχεται.

Όσοι καταφέρουν να επιζήσουν φτάνουν στο ερημωμένο χωριό και προσπαθούν να βρουν σπίτι. Τα βάσανά τους όμως δεν τελειώνουν. Οι Τούρκοι τους ξανασηκώνουν και συνεχίζουν να τους περιφέρουν μέσα στις ερημιές χωρίς νερό και φαγητό με το πρόσχημα ότι τους γυρνάνε στην Αμισό. Άρρωστοι και βρέφη μένουν πίσω. Ο Γιώργος Παυλίδης δεν μπορεί πια να τους ακολουθήσει και μένει ανήμπορος πίσω…. Η Ευγενία σπαράζει μην μπορώντας να μείνει με τον άντρα της. Ο Μίλτος και ο Θέμης προσπαθούν να σώσουν τον πατέρα τους και να ενώσουν την οικογένεια. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει και η κατάσταση είναι πια εκτός ελέγχου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ μας για το τέλος της Ιφιγένειας!

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά;

Spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι! Αυτό είναι το φινάλε - Πώς τελειώνει η σειρά; Ποιος πεθαίνει και τι γίνεται με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια;

Είναι γεγονός πως αυτή η σειρά είναι από τις κορυφαίες της σεζόν! Ομολογώ ότι αρχικά δεν την παρακολουθούσα, όμως τελικά έχω πάθει... εθισμό και δεν χάνω επεισόδιο! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το μεγάλο φινάλε! Προσοχή, σας τονίζω ότι είναι spoiler μεγατόνων και αν δεν θέλετε να μάθετε, μην προχωρήσετε.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η σειρά του Open tv που σαρώνει σε τηλεθέαση, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. Εκεί είδα το φινάλε και τονίζω από τώρα πως το σενάριο έχει διασκευαστεί, επομένως ο δαιμόνιος Μανούσος Μανουσάκης, μπορεί να κάνει αλλαγές!

Ποιος ήρωας πεθαίνει

Στο τέλος του βιβλίου, Ιφιγένεια και Μίλτος δεν είναι μαζί. Την τύχη της κοπέλας, δεν θα σας την αποκαλύψω αλλά θα σας πω τα πάντα για το Μίλτο! Ο ήρωας Μίλτος, σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους. Το πτώμα του, το μεταφέρουν και το ρίχνουν στο ποτάμι που βλέπουμε στην αρχή της σειράς.

Το αίμα του, το βάφει κόκκινο και αυτός είναι ο λόγος που η σειρά αλλά και το βιβλίο έχουν αυτό το όνομα. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μου όμως, θέλουν το κανάλι να διαλέγει άλλο φινάλε για την σειρά αλλά σε γενικές γραμμές το μοτίβο δεν παρεκλίνει και πολύ από το βιβλίο. Υπομονή λοιπόν και η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική... για όλους μας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις! (22/12) O Μίλτος αναρρώνει από τον τραυματισμό και ο Θέμης γίνεται πατέρας

Ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» είπε στον αέρα της εκπομπής ότι είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share