Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Σε συναγερμό η χήνα Μηνά και Βούλας! Όλες οι σημερινές 6/2 εξελίξεις!

Τι θα δούμε σήμερα;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Σε συναγερμό η χήνα Μηνά και Βούλας! Όλες οι σημερινές 6/2 εξελίξεις!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις της σειράς «Μην αρχίζει την μουρμούρα» για σήμερα 6/2. Σε συναγερμό βρίσκεται η χήνα που έχουν ο Μηνάς και η Βούλα. Τι πρόκειται να δούμε στο δεύτερο επεισόδιο στον ALPHA;

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:00 - Επεισόδιο: 32

Κάτι ανησυχητικό συμβαίνει έξω από το σπίτι του Μηνά και της Βούλας και η χήνα τους βρίσκεται σε συναγερμό. Κι όταν ανακαλύπτουν ότι το χωριό έχει γεμίσει σκαμμένους λάκκους σε περίεργα μέρη… Η Σοφία ξενερώνει με τον Σάκη.

Ο Μπάμπης και η Ξένια χαίρονται γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Γιωργάκη. Μόνο που ο Γιωργάκης…
Παρασυρμένος από άλλους φαντάρους, ο Άγγελος ανακοινώνει στη Βέλη ότι έχει κανονίσει μια συνηθισμένη, χειμωνιάτικη βόλτα… για μπάνιο στη θάλασσα!

Ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε το μωρό να κοιμάται πιο εύκολα. Έρχεται στα χέρια τους ένα βιβλίο και αποφασίζουν να εφαρμόσουν όσα λέει.

Με αποκλειστικό μας σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Μηνάς χάνει την όραση του.

Εκτός της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, ποιες είναι οι σχέσεις Μηνά και Βούλας;

Ο «Μηνάς» από την σειρά Μην αρχίζει την μουρμούρα, ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε. Η απίστευτη αντίδραση στις κάμερες.

Ο Αντώνης Αντωνίου έδωσε τον παρών την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Η Γυναίκα της Πάτρας» στο Θέατρο Πόλη στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.

Όταν οι κάμερες τους εντόπισαν δεν γινόταν να μην ερωτηθούν για τις ανάμεσα τους σχέσεις πίσω από τις κάμερες της σειράς οι οποίες όπως θέλουν δημοσιεύματα δεν είναι και οι καλύτερες.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Μηνάς Βούλα

«Είναι αστείο να λένε ότι δεν μιλιόμαστε και δεν έχουμε καλές σχέσεις! Δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάμε», είπε η Ελένη Κοκκίδου. Από τη άλλη όταν ο Αντώνης Αντωνίου ρωτήθηκε, η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

«Είναι κουτσομπολιά μόνο… Φεύγω!Φεύγω», είπε και εξαφανίστηκε από τις κάμερες.