Άγριο ξύλο στην Elif - Ο Σελίμ δέρνει τον Εμρά - Αποκλειστικό "φωτιά"

Χαμός στην σειρά του STAR!

Άγριο ξύλο στην Elif - Ο Σελίμ δέρνει τον Εμρά - Αποκλειστικό

Αποκλειστικό "φωτιά" έρχεται στη δημοσιότητα για την σειρά Elif! Θα πέσει άγριο ξύλο και ο Σελίμ θα δείρει τον Εμρά! Ποιος ο λόγος; Αποκάλυψη τώρα!

Το όνειρο της Αρζού γίνεται πραγματικότητα αφού καταφέρνει να πάρει ξανά από την Γκοντζά την περιουσία του πατέρα της! Στο μεταξύ ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το συγκλονιστικό νέο που έμαθε με τον θάνατο του Κενάν για να ζητήσει χρήματα από τον Ερκούτ, ενώ ο Σελίμ υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου με τη Ζεϊνέπ!

Ο Γιουσούφ υποψιάζεται πως η Ελίφ έχει ζητήσει δουλειά για κάποιον άλλο λόγο και όταν της δίνει το χαρτζιλίκι της αποφασίζει να την ακολουθήσει για να δει τι θα κάνει. Στο μεταξύ, ο Χακί δουλεύει στους δρόμους και αρρωσταίνει. Οταν επιστρέφει σπίτι του, ο πατέρας του τον χτυπάει επειδή δεν πούλησε χαρτομάντιλα. Η Ελίφ φτάνει εκεί και προσπαθεί να τον σταματήσει. Ο Καμίλ αρπάζει την Ελίφ από το χέρι και προσπαθεί να χτυπήσει και τα δύο παιδιά. Ο Γιουσούφ επεμβαίνει, χτυπάει τον Καμίλ και παίρνει τα παιδιά μαζί του στο βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ τους βλέπει όλους μαζί στο κατάστημα και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ το σχέδιο της Ελίφ για να βοηθήσει τον Χακί και εκείνη νιώθει περήφανη για την κόρη της, αλλά και ευγνωμοσύνη που ο Γιουσούφ έσωσε τα δύο παιδιά! Στο μεταξύ, ο Ερκούτ χτυπάει τον κούριερ μπροστά από το κτήμα και παίρνει τον φάκελο με το πόρισμα της φωτιάς. Η Ζεϊνέπ θυμάται τις ωραίες στιγμές που έζησε με τον Σελίμ και βγάζει τη βέρα της. Ο Ερκούτ δείχνει στην Γκοντζά το έγγραφο που πήρε από τον κούριερ και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να επανέλθει η μνήμη της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συνεχίζουν να φροντίζουν τον Χακί, ενώ η Τουλάι μαθαίνει από την Αλιγέ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αποφάσισαν να χωρίσουν. «Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο», ενημερώνει τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ, οι οποίοι σοκάρονται.

Η Αρζού παίρνει την περιουσία της Γκοντζά

Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο να μιλήσει με την Γκοντζά με σκοπό να εκμεταλλευθεί την κατάστασή της και να την παραπλανήσει, λέγοντάς της: «Μα πώς δεν με θυμάσαι! Είμαι η Αρζού, είμαστε πολύ καλές φίλες εμείς». Στη συνέχεια λέει το ίδιο και στον γιατρό της: «Μπορώ να την πάρω σπίτι μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Είμαι κολλητή της φίλη», και εκείνος το δέχεται. Οταν η Αρζού και η Γκοντζά φτάνουν σπίτι, της λέει πως είναι υπάλληλός της αλλά πως έχουν μια καλή φιλική σχέση. Ο Ερκούτ διοικεί την εταιρεία της Γκοντζά και όταν τελειώνει τη δύσκολη μέρα του πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη δει και ανακαλύπτει πως την έχει πάρει η Αρζού. Σπεύδει αμέσως σπίτι της, αλλά η Αρζού έχει ήδη προλάβει να βάλει την Γκοντζά να υπογράψει τα χαρτιά για τη μεταβίβαση της περιουσίας της. «Μπορείς πια να την πάρεις και να φύγετε, δεν τη χρειάζομαι», του λέει η Αρζού και αρχίζει να ξοδεύει τα χρήματα του πατέρα της κάνοντας αγορές. Ο Ερκούτ είναι έξαλλος με την Γκοντζά: «Αφού δεν θυμάσαι τίποτα πώς πίστεψες ότι είναι φίλη σου και της έγραψες όλη την περιουσία που είχες;». Η Ασουμάν φροντίζει να είναι κοντά στην Αρζού γιατί τώρα εκείνη έχει τα χρήματα. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Σελίμ του δίνει τα χαρτιά του διαζυγίου και τα υπογράφει. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη Ζεϊνέπ και της λέει πως θα περάσει από το γραφείο της για να της τα δώσει. Η Αϊλά είναι συνεχώς κοντά στον Μουράτ, ο οποίος προσπαθεί να πουλήσει το εμπόρευμά του. Οταν φεύγει, έρχεται ο προμηθευτής του Βεϊσέλ και ζητάει να πληρωθεί. Η Αϊλά ακούει τη συζήτηση.

Η Ζεϊνέπ δεν θέλει να ξαναδεί τον Σελίμ

Η Μελέκ είναι στο βιβλιοπωλείο και ανησυχεί για τον Χακί, αφού τα ρούχα του είναι πολύ φθαρμένα και φοβάται πως θα αρρωστήσει ξανά. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως περνάει πολύ χρόνο στο βιβλιοπωλείο ενώ θα έπρεπε να δουλεύει στο εργαστήρι ραπτικής: «Ξαφνικά έγινε άνθρωπος της εμπιστοσύνης σου; Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου στο εργαστήριο, αλλιώς να φύγεις». Ο Βεϊσέλ ψάχνει παντού τον Ερκούτ. Αυτός είναι με την Γκοντζά, η οποία του κάνει χίλιες ερωτήσεις επειδή δεν θυμάται τίποτα και εκείνος αρχίζει να κουράζεται από την κατάσταση. Η Τουλάι αναζητά τον άντρα της, εκείνος όμως δεν απαντάει στις κλήσεις της. Παράλληλα βρίσκει λεκέ από αίμα στα ρούχα του και φοβάται πως κάπου έχει μπλέξει. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει λουλούδια από το αφεντικό της, τον Εμρά, ο οποίος τη φλερτάρει. Εκείνη του βάζει τις φωνές: «Ερχομαι εδώ για να δουλέψω, αλλά τώρα κατάλαβα τους σκοπούς σας! Μη με ακουμπήσετε ξανά, ούτε να με πλησιάσετε», τον προειδοποιεί και εκείνη την ώρα έρχεται ο Σελίμ, που ορμάει να τον χτυπήσει για να αφήσει τη γυναίκα του ήσυχη. Ο Σελίμ ζητάει συγγνώμη από τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει: «Τώρα πίστεψες ότι σου έλεγα τόσο καιρό την αλήθεια; Δεν έχει μείνει κάτι άλλο να πούμε». Ο Ερκούτ καίει το έγγραφο που τον συνδέει με τη φωτιά στο κτήμα και ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο γραφείο του και τον εκβιάζει ότι θα πει την αλήθεια αν δεν του δώσει χρήματα. Εκείνος όμως τον πετάει έξω!

Δολοφονική επίθεση σε Ελίφ & Μελέκ

Ο Καμίλ μαθαίνει πως ο γιος του είναι σ’ ένα βιβλιοπωλείο και σπεύδει εκεί όπου τον βρίσκει μαζί με την Ελίφ. Τον αρπάζει και αρχίζει να τον τραβάει: «Δεν σου είπα να μην απομακρύνεσαι από κοντά μου; Τώρα θα δεις τι θα πάθεις», τον τρομοκρατεί, ενώ η Ελίφ αρχίζει να φωνάζει. Ο Γιουσούφ ακούει τις φωνές και τρέχει να δει τι συμβαίνει. Αμέσως παίρνει πίσω τον Χακί και φωνάζει στον Καμίλ: «Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά το παιδί». Ο Καμίλ βγάζει μαχαίρι και αφού αρπάζει την Ελίφ, απειλεί να της κόψει τον λαιμό. «Ασε ήσυχο το παιδί», λέει ο Γιουσούφ και ο Καμίλ τον απειλεί: «Μόνο αν μου δώσεις τον γιο μου». Ο Γιουσούφ όμως με τη βοήθεια της Ελίφ καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ και αφού τον χτυπάει, τον απειλεί να μείνει μακριά τους. Ομως ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να πάρει πίσω τον γιο του. Το βράδυ, η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον Καμίλ και η Μελέκ τις ακούει. Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ. Ετσι το επόμενο πρωί πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει που έσωσε ξανά την κόρη της, αλλά έρχεται ο πατέρας του Χακί και τους απειλεί με μαχαίρι. «Δεν ντρέπεσαι να φέρεσαι έτσι στον γιο σου; Μικρό παιδί είναι και εσύ το βασανίζεις! Θα σε καταγγείλω στην αστυνομία», φωνάζει η Μελέκ και εκείνος πάει να της επιτεθεί με το μαχαίρι, αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά για να τη σώσει και τελικά δέχεται εκείνος τη μαχαιριά! Ο Καμίλ παίρνει μαζί του τον Χακί και εξαφανίζεται! Η Μελέκ ανησυχεί για τον Γιουσούφ και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς η πληγή του δεν είναι σοβαρή και ένας γιατρός τον φροντίζει και του συνιστά να ξεκουραστεί.

Η Ασουμάν βρίσκει τον μπελά της

Η Αρζού βρίσκει την Γκοντζά να περιμένει έξω από το σπίτι της. «Με άφησε ο Ερκούτ εδώ και μου είπε ότι εδώ είναι το σπίτι μου», λέει η κοπέλα και η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Εδώ είναι το σπίτι μου και όπως βλέπεις είναι δικό μου! Γι’ αυτό ξεκουμπίσου από εδώ και δεν με νοιάζει τι θα κάνεις». Η Ασουμάν προσπαθεί να πείσει την Αρζού να τη φιλοξενήσουν μιας και δεν έχει πού να πάει και κάνει κρύο, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και βρίσκει εκεί τον δικηγόρο του, ο οποίος τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ λείπει στο εξωτερικό. Ο Βεϊσέλ κρύβεται και ακούει τον δικηγόρο να τηλεφωνεί στον Ουμίτ και να του λέει πως θα συναντηθούν σύντομα. Ο Μουράτ ζητάει από τον προμηθευτή του λίγο ακόμα χρόνο για να ξεχρεώσουν και εκείνος του απαντάει πως το χρέος τους έχει τακτοποιηθεί από την Αϊλά. Ο Μουράτ προσπαθεί να ενημερώσει τον Βεϊσέλ, αλλά εκείνος δεν τον αφήνει να του μιλήσει. Οταν φεύγει εκνευρισμένος από το σπίτι, δέχεται επίθεση από κάποιους άλλους πιστωτές του. Η Ασουμάν βάζει την Γκοντζά κρυφά μέσα στο σπίτι ενώ η Αρζού κάνει μπάνιο. Της δίνει φαγητό και της ζητάει να είναι αθόρυβη και αόρατη όπως ένα φάντασμα. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να κάνει κάτι για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ. Η Αρζού βλέπει την Γκοντζά μπροστά της και γίνεται έξαλλη και φυσικά ζητάει από την Ασουμάν να τη διώξει αλλιώς θα φύγει και εκείνη από το σπίτι της. Ο πατέρας του Χακί τον στέλνει πάλι να ζητιανέψει…

Ρεπορτάζ από το tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Πριν από λίγες ημέρες, βέβαια, σας είχαμε αποκαλύψει ακόμα ένα αποκλειστικό "φωτιά".