Αποκλειστικό «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες - Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Δούκας πιάνει Πηνελόπη και Μελέτη

Αποκλειστικό «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες - Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ένα αποκλειστικό «βόμβα» έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες που προβάλλονται με επιτυχία στον ΑΝΤ1. Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Από την άλλη, ο Δούκας πιάνει την Πηνελόπη και τον Μελέτη. Η Ελένη διώχνει τον Θωμά.

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» πριν παιχτούν στην τηλεόραση εξασφάλισε αποκλειστικά το TiVi Σίριαλ για εσάς τους αναγνώστες και σας παρουσιάζουμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον! Η Ελένη ανακαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του μωρού της Δρόσως, η Ασημίνα μαθαίνει πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά, ο Δούκας πιάνει στα πράσα την κόρη του με τον Μελέτη και τέλος ο Θωμάς επιστρέφει ξανά στο Διαφάνι!

Ο Θωμάς επιστρέφει και διεκδικεί την Ελένη

Ο Θωμάς αφού προετοίμασε προσεκτικά την επιστροφή του στο Διαφάνι και αφού κατάφερε να απομακρύνει τον Σαράντη προκειμένου να μην αποκαλύψει το ποιος είναι πραγματικά, γυρίζει πίσω στο χωριό και τώρα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του. «Αυτό που έκανες στην Ελένη ήταν πολύ σκληρό! Το θέμα δεν είναι αν σε πιστεύω εγώ ή να σε συγχωρήσω! Η Ελένη σε εμπιστεύτηκε κι εσύ της φέρθηκες άσχημα... Νομίζω πως πρέπει να της δώσεις εξηγήσεις», τον συμβουλεύει ο Νέστορας. Ο Θωμάς είναι αποφασισμένος όμως να διεκδικήσει και πάλι την Ελένη και έτσι πάει να τη βρει. Εκείνη δεν χαίρεται που τον βλέπει ξανά: «Τι θέλεις εσύ εδώ, Θωμά; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά μπροστά μου, χάσου», του λέει χωρίς να θέλει να ακούσει κουβέντα για τον λόγο που εκείνος την παράτησε νύφη στην εκκλησία. Ο Λάμπρος βρίσκει τον Θωμά στο χωριό και του επιτίθεται για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ελένη. Η Θεοδοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπησε. Ωστόσο, οι δύο άντρες αναγκάζονται να κάνουν ανακωχή για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Η Ασημίνα δεν αντέχει να βλέπει άλλο τη Δρόσω να βουλιάζει στη θλίψη της και προσπαθεί να την πείσει να την ακολουθήσει στο Παρίσι μαζί με τον Νικηφόρο: «Εσύ πάντα ήθελες να φύγεις και να πας να δεις άλλους τόπους! Ακουγες με πολλή προσοχή τα όσα έλεγε ο Νικηφόρος για το Παρίσι! Τώρα είναι η ευκαιρία, Δρόσω μου! Δεν μπορώ να σε βλέπω να βουλιάζεις έτσι στη θλίψη σου... Δεν θα είσαι μόνη σου, θα είμαι κι εγώ εκεί κοντά σου και μαζί θα τα ξεπεράσουμε όλα». Λίγες μέρες αργότερα, η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί θα βρεθούν μαζί με τον Νικηφόρο απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια, όταν ο γιατρός θα τους ανακοινώσει πως δεν θα μπορέσουν να γίνουν γονείς. Μπροστά βρίσκεται και η Πηνελόπη, η οποία συγκλονίζεται επίσης. Η Ασημίνα ζητάει από τον άντρα της και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της και το αποκαλύπτει μόνο στην Ανέτ, η οποία προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Η Ασημίνα πριν από λίγες ημέρες έκανε spoiler μεγατόνων! Τι θα γίνει με την Δρόσω;

Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Ελένη που έχει καταφέρει να βρει τον Παύλο, τον πιέζει να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. «Εχετε τρελαθεί όλοι σας; Πώς σας ήρθε αυτό το πράγμα; Με αυτή την κοπέλα δεν έχω κάνει τίποτα! Μόνο ένα φιλί δώσαμε, δεν είμαι εγώ ο πατέρας που ψάχνετε», της απαντάει και η Ελένη προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια. Η στιγμή αυτή δεν αργεί και η Ελένη ανακαλύπτει συγκλονισμένη πως ο πατέρας του μωρού είναι ο Νικηφόρος! Είναι πια αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πιάνει τον Νικηφόρο να του μιλήσει: «Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο στην Ασημίνα; Πώς μπόρεσες να την προδώσεις με την αδελφή μας; Εχω χάσει πάσα ιδέα για εσένα! Δεν θα πω τίποτα στην Ασημίνα, γιατί δεν θα αντέξω να δω και την άλλη μου αδελφή να καταρρέει! Εχεις ήδη κάνει κακό στη μικρή! Θα πάρεις την Ασημίνα και θα φύγετε στο Παρίσι και θα ξεχάσεις μια για πάντα το μωρό της Δρόσως! Σαν να μην υπάρχει». Η Δρόσω δεν αντέχει άλλο το βάρος που κουβαλάει στην ψυχή της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή τόσο τη δική της όσο και του αγέννητου παιδιού της, αλλά την τελευταία στιγμή τη σώζει η Ελένη, η οποία τα χάνει με το πόσο άσχημα ψυχολογικά είναι η αδελφή της. Το ίδιο σοκαρισμένοι είναι και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, η οποία τώρα θέλει να μείνει στο Διαφάνι δίπλα στην αδελφή της.

Ο Δούκας τιμωρεί σκληρά τον Μελέτη

Ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης ανακαλύπτει μια σκοτεινή πλευρά του άντρα της Πηνελόπης και φυσικά αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις! Ο Μελέτης δεν χάνει την ευκαιρία και τον εκβιάζει: «Θα δώσεις αμέσως διαζύγιο στην Πηνελόπη και θα εξαφανιστείς ήρεμα και ωραία, αλλιώς θα τα πω όλα στον Δούκα και πίστεψέ με, δεν θα σου αρέσει η τιμωρία που θα πάρεις». Ο Κλεομένης τον ειρωνεύεται και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο που τσακώθηκαν ο Κλεομένης κι ο Μελέτης και αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως το «δεξί του χέρι» να είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη. Και οι υποψίες του βγαίνουν αληθινές, όταν ο Κλεομένης του αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο Δούκας θυμώνει και αρχίζει να παρακολουθεί τον Μελέτη, μέχρι που τον πιάνει στα πράσα με την Πηνελόπη στον στάβλο. Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, αφού τον εξαφανίζει και τον κλειδώνει σ' ένα μυστικό μέρος, βασανίζοντάς τον. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη έχουν αναστατωθεί με την ξαφνική εξαφάνισή του...

Πόλεμος ανάμεσα σε Παγώνα & Ουρανία

Η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι που ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο άντρας της έχει απομακρυνθεί από κοντά της, όταν πιάνει στα πράσα σε τρυφερή στιγμή τον Τόλλια με την Ουρανία. «Παλιοθήλυκο, θέλεις να μου πάρεις τον άντρα; Σ' έβαλα στο σπίτι μου, σε είχα φίλη μου και εσύ ήθελες να μου κλέψεις τον άντρα! Εξαφανίσου και μην τολμήσεις να εμφανιστείς ποτέ ξανά μπροστά μου», της ουρλιάζει, ενώ ο Τόλλιας θυμώνει με τη συμπεριφορά της γυναίκας του: «Πώς τολμάς και μιλάς έτσι; Οσο εσύ αποφάσιζες να φύγεις, η Ουρανία ήταν εδώ να φροντίζει τα παιδιά σου που τα παράτησες».