Σοκ στην Elif - Η Αρζού κλείνει στο κρύο υπόγειο την Γκόντζα

«Βόμβα» τα επόμενα επεισόδια

Σοκ στην Elif - Η Αρζού κλείνει στο κρύο υπόγειο την Γκόντζα

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην Τούρκικη σειρά του STAR, Elif. Η Αρζούν αφού έχει πάρει από το νοσοκομείο την Γκόντζα μετά το τροχαίο που είχε, την κλείνει στο κρύο υπόγειο του σπιτιού που κάποτε ήταν κυρά.

Σκληραίνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Γκοντζά η Αρζού, η οποία, μη ξεχνώντας το πώς της φέρθηκε στο παρελθόν, την κλειδώνει στο υπόγειο μέσα στο κρύο! Εκεί η Γκοντζά φαίνεται πως αρχίζει να θυμάται κάποια πράγματα...

Η Αρζού εκνευρίζεται με την Γκοντζά και αποφασίζει να την κλείσει στο παγωμένο υπόγειο. Οι φωνές τους ακούγονται στο δωμάτιο της Ασουμάν, η οποία αναρωτιέται τι μπορεί να έχει συμβεί πάλι. Ετσι, πάει προς το υπόγειο. «Κάνει πολύ κρύο εδώ μέσα για να μπορέσω να μείνω», λέει η Γκοντζά στην Αρζού, η οποία επιμένει να είναι σκληρή μαζί της: «Μήπως θέλεις να μείνεις στο δικό μου δωμάτιο; Είπα θα μένεις εδώ και θα το κάνεις σου αρέσει δεν σου αρέσει! Είσαι υπηρέτριά μου, μπορείς να το καταλάβεις; Υπηρέτρια!». Η Ασουμάν ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Γκοντζά της λέει πως η Αρζού της είπε πως από εδώ και στο εξής θα κοιμάται στο κρύο υπόγειο. «Αρζού, αρκετά! Εχει ξεφύγει το θέμα», της λέει η Ασουμάν και εκείνη της απαντάει: «Θα σου δώσω και λογαριασμό τι θα κάνω; Μήπως θέλετε να ανταλλάξετε θέσεις; Να μείνεις εσύ εδώ και εκείνη στο δωμάτιό σου;» λέει και φεύγει. Η Ασουμάν την ακολουθεί: «Παρατραβάς το σκοινί! Μπορεί το σπίτι να είναι του πατέρα σου, αλλά μην ξεχνάς πως κάποτε ήταν εκείνη η κυρία του σπιτιού», της λέει και η Αρζού γίνεται έξω φρενών. Ολο το βράδυ η Γκοντζά δεν μπορεί να κοιμηθεί καθώς κάνει πολύ κρύο, ενώ δείχνει να αρρωσταίνει. Η Ασουμάν πάει για λίγο κοντά της να της κάνει παρέα και βρίσκει μια παλιά σόμπα και την ανάβει για να ζεσταθεί!

Η Γκοντζά είναι ολομόναχη στο υπόγειο και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Βρίσκει κάτι παλιές κούτες και αποφασίζει να τις ψάξει, όταν βλέπει κάποιες φωτογραφίες του Νετζντέτ. «Ποιος να είναι αυτός ο άντρας άραγε;» αναρωτιέται, αλλά δεν θυμάται τίποτα. Ομως, στη συνέχεια, όταν πέφτει να κοιμηθεί, βλέπει στο όνειρό της διάφορες στιγμές δικές της με τον Νετζντέτ σαν ανάμνηση από το παρελθόν. Ξυπνάει και συνεχίζει να έχει απορία για το τι ήταν αυτό το όνειρο που είδε. Το επόμενο πρωί, καθώς φτιάχνουν μαζί με την Ασουμάν το πρωινό της Αρζού, η Γκοντζά της λέει πως θέλει να της μιλήσει για κάτι. «Πρέπει να πάμε στο υπόγειο να σου δείξω κάτι», της λέει και τα δύο κορίτσια πάνε. Η Γκοντζά δείχνει στην Ασουμάν τις φωτογραφίες που βρήκε και της λέει: «Ποιος είναι αυτός ο άντρας; Τον είδα στον ύπνο μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι! Μπορείς να με βοηθήσεις;» της λέει. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Αρζού και τα κορίτσια καταφέρνουν να κρύψουν τις φωτογραφίες. Φαίνεται πως η μνήμη της Γκοντζά αρχίζει σιγά-σιγά να επανέρχεται.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ