ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Χάρη Βαρθακούρη

Που θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τον Χάρη Βαρθακούρη

Ο ΣΚΑΪ έκανε επίσημη ανακοίνωση για τον Χάρη Βαρθακούρη! Σε τι ρόλο θα δούμε τον τραγουδιστή στο κανάλι; Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο σταθμός.

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει.Μιας και μιλάμε για τον Χάρη Βαρθακούρη δείτε εδώ που είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με την σύζυγο του εκτός από το Globetrotters

Ο Χάρης Βαρθακούρης, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο «Big Brother» της νέας εποχής, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό η παρουσίαση του Big Brother στο ΣΚΑΙ για τον Χάρη Βαρθακούρη είχε μετατραπέι σε θρίλερ! Όλο το παρασκήνιο!

Σας έχουμε όλο το "καυτό" παρασκήνιο πίσω από το αν τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το Big Brother! Μία κανονική ανατροπή μεγατόνων ετοιμάζεται να γίνει στην επιστροφή του ριάλιτι!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας μετά από χρόνια και όπως όλα δείχνουν παρουσιαστής του θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Παράλληλα εξήγησε πως με την Αντελίνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν χωριστά τους δρόμους τους στην τηλεόραση, σχολιάζοντας πως βλέπει ότι η σύζυγός του το βλέπει πολύ σοβαρά.

Χάρης Βαρθακούρης: Τα πρώτα λόγια μετά την υπογραφή με τον ΣΚΑΙ και οι αποκαλύψεις για το Big Brother

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και είπε τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι θα παρουσιάζει το Big Brother και την υπογραφή του με τον ΣΚΑΙ. Έκανε επίσης, αποκαλύψεις για το ριάλιτι show που θα «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση.

Ο τραγουδιστής στο «Καλό μεσημεράκι» μίλησε για την παρουσίαση του Big Brother, την εμπειρία του στο Globetrotters αλλά και την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Αντελίνα μετά την μεταγραφή της στον ALPHA.

Αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για το Globbetroters λέγοντας πως ήταν μια ταλαιπωρία. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε για το Big Brother που επιστρέφει στις οθόνες μας και έγιναν γνωστοί οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι.

«Είμαι ο μόνος που θα βλέπουν οι εσώκλειστοι στο Big Brother. Μια φορά την εβδομάδα – την Κυριακή- θα υπάρχει αποχώρηση. Θα υπάρξουν αλλαγές από το big brother που βλέπαμε μέχρι τώρα. Σε αυτό το Big Brother οι παίκτες δεν θα έχουν πρόσβαση στα social media. Με αυτό οι παίκτες θα πάθουν αμόκ», δήλωσε μεταξύ άλλων.