Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι - Νύχτα πάθους για Ιφιγένεια και Αλί

Η Ιφιγένεια παραδίδεται στην αγκαλιά του! Τι κάνει ο Μίλτος;

Spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι - Νύχτα πάθους για Ιφιγένεια και Αλί
TV24 23.02.2020 10:30
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έσκασε spoiler μεγατόνων για το Κόκκινο Ποτάμι με τη νύχτα πάθους για Ιφιγένεια και Αλί! Η Ιφιγένεια συγκινείται από τον Αλί, που της δείχνει όχι μόνο την αγάπη του αλλά και τον σεβασμό του. Η στάση του δεν την αφήνει αδιάφορη, αντίθετα της δημιουργεί για εκείνον τρυφερά συναισθήματα.

Στο Ερζερούμ, η Ιφιγένεια υποφέρει μέσα της με τον χαμό του Μίλτου, αλλά η ζωή προχωράει και η μοίρα μέχρι στιγμής, μέσα σε όλη αυτή τη συμφορά, έχει σταθεί καλή μαζί της, αφού βρέθηκε στον δρόμο της ο Αλί. Αν και στην αρχή τον κοιτούσε καχύποπτα και δεν ήξερε ποιες είναι οι προθέσεις του, βλέποντας πόσο την έχει βοηθήσει και πόσο τη συναισθάνεται, έχει μαλακώσει πολύ απέναντί του.

Εκείνος για χάρη της θυσίασε τη θέση του, τη δουλειά του και έβαλε σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή. Μάλιστα δέχτηκε να την παντρευτεί, ούσα έγκυος στο παιδί ενός άλλου, θέλοντας να είναι κοντά της ακόμη και με έναν λευκό γάμο. Η οικογένειά του επίσης την καλοδέχτηκε και η πεθερά της η Μελικέ, ακόμη κι αν κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι, στήριξε την επιλογή του γιου της και της άνοιξε την αγκαλιά της. Το γεγονός ότι στην οικογένεια είναι κρυφοχριστιανοί έκανε την Ιφιγένεια να τους εμπιστευτεί ακόμη περισσότερο, όπως είδαμε στην σειρά του Open tv

Ο Αλί εξομολογείται τον έρωτά του

Ο Αλί είναι πολύ προστατευτικός με την Ιφιγένεια. Κρατάει τον λόγο που της έδωσε ότι ο γάμος τους θα είναι λευκός και ότι δεν θα ζητήσει τίποτα περισσότερο. Της φέρεται με καλοσύνη και η αγάπη του προς εκείνη φαίνεται, καθώς οι κινήσεις του την προδίδουν. Είναι ένας άντρας ευαίσθητος, αληθινός, με αγνή ψυχή και πολλές αρετές. Η αφοσίωσή του σε εκείνη, χωρίς να έχει να περιμένει τίποτα, τη συγκινεί. Ο Αλί εξομολογείται τον έρωτά του στην Ιφιγένεια. Δεν είναι κάτι που κρατάει για εκείνον, παρόλο που ξέρει ότι το είναι της ανήκει στον Μίλτο. Ομως τώρα εκείνος δεν υπάρχει -τουλάχιστον αυτό γνωρίζει η κοπέλα μέχρι τώρα- και η Ιφιγένεια είναι παντρεμένη με έναν άντρα που της δίνει απλόχερα την αγάπη του.

Ετσι αρχίζει να έχει όμορφα συναισθήματα για εκείνον. Η στάση του Αλί και η καλή του καρδιά δεν την αφήνουν αδιάφορη. Αντιθέτως τη συγκινούν. Η Ιφιγένεια πλέον έχει πάρει απόφαση ότι η οικογένειά της είναι αυτή στο Ερζερούμ και νιώθει καλά και ασφαλής, όσο μπορεί αυτό να συμβαίνει με όλα όσα γίνονται. Ξέρει ότι ο Αλί θα είναι πάντα εκεί για εκείνη. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Εκείνος δεν θέλει να κάνει κάτι και να την πιέσει. Ομως η Ιφιγένεια έχει πλέον αισθήματα για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να του δώσει τον έρωτά της. Και το κάνει. Ο Αλί για πρώτη φορά παίρνει στην αγκαλιά του τη γυναίκα που ποθούσε τόσο καιρό και μάλιστα επειδή η ίδια το θέλησε. Αλί και Ιφιγένεια ολοκληρώνουν τον έρωτά τους. Περνούν μαζί μια νύχτα πάθους. Ο Αλί νιώθει ευτυχισμένος. Μόνο που η ευτυχία αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ. Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο; Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις εδώ

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: Spoiler μεγατόνων! Αυτό είναι το τέλος της Ιφιγένειας!

Κόκκινο Ποτάμι: Αποκλειστικά το τέλος! Ο Θέμης σκοτώνει τους συντρόφους του και αυτοκτονεί!

Share