Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα: "Εσύ σκότωσες τη μάνα μου!" - Η Κλειώ μαθαίνει τι έκανε ο Νίκος

Αποκλειστικό "βόμβα" για την σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στην σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, και στο Youweekly.gr έχουμε όλο το ρεπορτάζ αποκλειστικά! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ένα σκάνδαλο θα αποκαλυφθεί αφού η Κλειώ θα μάθει πως ο Νίκος σκότωσε την μάνα της!

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος θα ξεφύγει για μία ακόμη φορά, αφού η τύχη είναι και πάλι με το μέρος του. Όταν όμως η κόρη του «βλέπει» το πραγματικό πρόσωπο του δολοφόνου της μητέρας της, τότε όλα αλλάζουν.

Μια φωτογραφία με τη Μάρθα, την Κάτια και τη Ρένα στις φυλακές, πέφτει στα χέρια του Νίκου κι αυτό είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του και το ξέρει. Έτσι, για μία ακόμη φορά είναι ένα βήμα μπροστά από τους διώκτες του. Ο αστυνόμος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε και τον απειλεί, εκείνος όμως τώρα έχει ακόμη έναν άσο στο μανίκι του. Παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει την κόρη του Κλειώ. «Θέλω να με ακούσεις. Να σου εξηγήσω. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Με έχουν παγιδεύσει. Αυτοί οι άνθρωποι σε έστρεψαν εναντίον μου», της λέει ξανά. Όμως εκείνη τον διώχνει. Δεν αντέχει πια. Ο κόσμος της έχει καταρρεύσει. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει τόσο κοντά της και θεωρούσε ότι ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου και προστάτης της, πλέον είναι ένας ξένος. Ακόμη χειρότερα, είναι ένας επικίνδυνος και ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος. Η Κλειώ τον διώχνει, αφού δεν θέλει να ακούσει τίποτα από αυτά που θέλει να της πει.

Ο Φώτης είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του Νίκου

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως η φωτογραφία από τη φυλακή -με την ίδια, τη Ρένα και τη Μάρθα- βρίσκεται στα χέρια του Νίκου, άρα κινδυνεύει να φτάσει στα χέρια του αστυνόμου. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω της. Ο Φώτης, για να την προστατέψει, προτείνει να υποκύψουν στον εκβιασμό του Νίκου. «Δεν με νοιάζει αν θα μπω στη φυλακή. Αρκεί εσύ να είσαι καλά», λέει στην κόρη του. Ομως η Μαρίνα δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί και προτιμά να ανταλλάξει τον φάκελο του Νάσου, που ενοχοποιεί τον Νίκο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, τα πράγματα θα πάρουν απρόβλεπτη τροπή όσον αφορά την τύχη του Νίκου από ένα ξαφνικό γεγονός που θα τα αλλάξει όλα. Η Κλειώ που τόσα χρόνια βασανίζεται με μια θολή εικόνα ενός άντρα πάνω από το πτώμα της μάνας της, «βλέπει», επιτέλους, το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που χρόνια πριν σκότωσε τη μητέρα της μπροστά στα μάτια της. Και αυτό το πρόσωπο είναι του πατέρα της του Νίκου. Η κοπέλα καταρρέει. Πώς μπόρεσε τόσα χρόνια να σβήσει από το μυαλό της αυτήν την εικόνα; Οταν συναντάει τον πατέρα της, τον κατηγορεί ευθέως: «Εσύ σκότωσες τη μάνα μου», του φωνάζει. Τώρα ο Νίκος έχει απέναντί του την ίδια του την κόρη και αυτή ίσως είναι πλέον η πιο επικίνδυνη εχθρός του.

Ωστόσο, αν θες να μάθεις τι θα συμβεί σε όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας πάτα εδώ! Έχουμε τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα