Άγριες Μέλισσες: Παγώνα και Τόλλιας χωρίζουν - Τι θα γίνει με την Ουρανία

Βόμβα μεγατόνων για την σειρά!

Άγριες Μέλισσες: Παγώνα και Τόλλιας χωρίζουν - Τι θα γίνει με την Ουρανία

Έχουμε σούπερ spoiler για τις Άγριες Μέλισσες! Παγώνα και Τόλλιας χωρίζουν, όμως τι θα γίνει με την Ουρανία; Συνέντευξη - φωτιά δίνει στοιχεία για τις εξελίξεις στην σειρά. Η Δανάη Λουκάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στην ηρωίδα της στα προσεχή επεισόδια.

Και πιστέψτε μας, είναι πολλά. Παράλληλα ξεδιπλώνει το ταλέντο της και στο σόου μιμήσεων «Your face sounds familiar». Διαβάστε την συνέντευξη από το TVΣίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και σίγουρα θα εκπλαγείτε με τα όσα θα συμβούν.

Η Παγώνα στα πρώτα επεισόδια δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.

«Ηταν αυστηρή και σοβαρή, όμως δεν νομίζω ότι είχε κακία αλλά έπαρση. Προσπαθούσε να φανεί ως σύζυγος κοινοτάρχη που ήταν. Ηταν και λίγο κουτσομπόλα. Εμένα μου άρεσε που δεν ήταν συμπαθής. Χαιρόμουν που κατάφερα να δώσω μια εικόνα που είναι πολύ μακριά από μένα. Δεν νομίζω όμως ότι ήταν εντελώς αντιπαθητική. Θεωρώ ότι είναι από αυτούς τους χαρακτήρες που έχουν και την πλάκα τους. Τώρα υπάρχει μια σοβαρή μετατόπιση στον ρόλο».

Κι αυτό γιατί η Παγώνα παθαίνει επιλόχειο κατάθλιψη.

«Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και σοβαρό. Δεν νομίζω ότι το έχει θίξει κάποιο άλλο σίριαλ και ταλαιπωρεί πολλές μητέρες. Επειδή δεν έχω παιδιά και οικογένεια, δεν γνώριζα πολλά πράγματα σχετικά μ' αυτό και για να δω τι συμβαίνει, διάβασα αρκετά και ενημερώθηκα από φίλες μου που έχουν γεννήσει. Για μένα πρέπει να προβάλλεται περισσότερο η πληροφορία ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο μετά τον τοκετό, ότι αντιμετωπίζεται και ξεπερνιέται. Το συγκινητικό είναι ότι λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες που έχουν περάσει επιλόχειο και το γεγονός ότι ως σειρά αντιμετωπίσαμε το θέμα με μεγάλο σεβασμό, δίνει δύναμη και σε εκείνες».

Η Παγώνα ζήτησε βοήθεια από τη Βιολέτα, τη γυναίκα που έχει στηλιτεύσει πιο πολύ από τον καθέναν.

«Η Βιολέτα, σε αυτή την κλειστή κοινωνία, είναι ελεύθερη, έχει αυτοδιάθεση και δική της βούληση. Γι' αυτό και η Παγώνα έβγαζε κακία απέναντί της. Γιατί δεν είχε όλα όσα είχε εκείνη. Είναι μεγάλο παράδειγμα φεμινισμού για την εποχή. Τα καταφέρνει μόνη της και δεν έχει κανέναν ανάγκη. Αυτό αφύπνισε την Παγώνα στο να της ζητήσει βοήθεια, γιατί καμία άλλη δεν θα την καταλάβαινε. Οι άλλες συγχωριανές της θα της έλεγαν να κάνει υπομονή και να γυρίσει στον άντρα της και τα παιδιά της. Η Βιολέτα τη συναισθάνθηκε καλύτερα. Τώρα που η Παγώνα συνήλθε, επέστρεψε δριμύτερη και διεκδικεί εκ νέου το στεφάνι της».

Ο Τόλλιας όμως δεν την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες...

«Ο άντρας της δεν έχει καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος. Της έχει θυμώσει. Ο μέσος άντρας της εποχής εκείνης, και πόσω μάλλον ο κοινοτάρχης, νιώθει θιγμένος γιατί θεωρεί ότι τον εξέθεσε. Η Παγώνα τώρα διεκδικεί το στεφάνι της».

Είναι και η Ουρανία στη μέση.

«Οταν έδειξε το επεισόδιο με την Ουρανία να φιλάει τον Περικλή, άρχισα να παίρνω πολλά μηνύματα που μου έλεγαν με αγωνία να γυρίσω πίσω. Μου έγραφαν: “Γύρνα, σου παίρνει τον άντρα”».

Τα σουτζουκάκια της Ουρανίας τον έριξαν.

«Πίσω έχει η Παγώνα την ουρά. Το ζευγάρι θα περάσει δύσκολα και θα χωρίσει. Δεν ξέρουμε αν είναι προσωρινό. Εκείνος θα τα φτιάξει με την Ουρανία».

Η Παγώνα «θα ξεμαλλιάσει» την Ουρανία;

«Εγώ είμαι πολιτισμένη και όχι μόνο τώρα, αλλά και το 1958».

Και ο Κυριάκος διεκδικεί την Ουρανία.

«Με τον Κυριάκο συνασπιζόμαστε, αν και εκείνος υπερασπίζεται τη γυναίκα του».

Η Παγώνα θα εμπλακεί στην ιστορία που αφορά τις αδελφές Σταμίρη;

«Η εμπλοκή που έχουμε μέχρι στιγμής είναι μόνο στα καμαρίνια. Δεν έχουμε μαζί σκηνές».

Για τον ρόλο περάσατε από κάστινγκ;

«Είχα μια πρώτη συνάντηση με τον υπέροχο σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο και την Ντίνα Κάσσου που έχει την επιμέλεια σεναρίου. Μετά από καιρό έκανα κάστινγκ. Είχε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είχα δεδομένο ότι δεν με επέλεξαν. Μάλιστα το είχα ξεχάσει κιόλας. Και με πήραν για τον ρόλο. Για μένα είναι ευλογία αυτό που έχει συμβεί και το παρακολουθεί τόσο μεγάλο κοινό. Ο κόσμος στον δρόμο είναι ενθαρρυντικός και ενώ νόμιζα ότι δεν τη συμπαθεί την Παγώνα, ευτυχώς έγινε αντιληπτό ότι αυτός είναι ένας ρόλος και πως εγώ δεν είμαι έτσι ως Δανάη. Τώρα που η Παγώνα υποφέρει, οι τηλεθεατές τη συμπονούν».

Και μετά τις «Αγριες μέλισσες» ήρθε και η συμμετοχή σας στο «Your face sounds familiar».

«Εχει πολλή δουλειά. Τόσο οι καθηγήτριες όσο και οι παραγωγοί μάς στηρίζουν πολύ. Μέσα σε αυτή τη δυσκολία που έχει το εγχείρημα, υπάρχει μεγάλη χαρά και τρέλα. Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ, αλλά όταν κάναμε το πρώτο γύρισμα ησύχασα. Κατάλαβα πώς κινούνται τα πράγματα και άρχισα να βρίσκω τα πατήματά μου».

Σας δυσκόλεψε κάτι σε αυτό το πρώτο γύρισμα;

«Τα πάντα. Μπορεί στο θέατρο να έχω επαφή με το κοινό, αλλά δεν βγαίνω να τραγουδάω στον κόσμο σε αυτό τον βαθμό. Μετά είναι τα τεχνικά θέματα που θέλουν εξοικείωση. Αυτό ήταν το μεγάλο μου ζόρι και όχι τόσο η μίμηση αυτή καθεαυτή».

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που θα θέλατε ιδανικά να μιμηθείτε;

«Η αλήθεια είναι πως όχι. Είμαι της άποψης ό,τι βρέχει ας κατεβάσει».

Μόλις χτες, δημοσιεύσαμε άλλο ένα spoiler μεγατόνων με την μορφή συνέντευξης! Δείτε εδώ τι γράψαμε μιας και Φανούρης μαθαίνει την αλήθεια για την Λενιώ