Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ρένα το παλεύει - Αλλάζει κάτι με τον Αντρέα;

Μαθαίνει τελικά τι έχει η Μάρθα! Τι θα κάνει;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Ρένα το παλεύει - Αλλάζει κάτι με τον Αντρέα;

Εξελίξεις φωτιά στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1, αφού η Ρένα το παλεύει, αλλά δείτε αν αλλάζει κάτι με τον Αντρέα. Έχουμε συνέντευξη βόμβα για την σειρά και πραγματικά θα σας καθηλώσουν. Τι θα συμβεί;

Η ευγένεια και η θετική της διάθεση την κάνουν ξεχωριστή. Ο επαγγελματισμός της και το ταλέντο της την κατατάσσουν στις σταθερές αξίες στον χώρο της. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και υποδύεται τη Ρένα, μια γυναίκα με ιδιαίτερο σθένος, που βάζει πάνω από τον ίδιο της τον εαυτό τη μητρότητα και τη φιλία.

Δεύτερη σεζόν η φετινή και, παρόλο που θα έλεγε κανείς ότι θα είναι πιο αποδυναμωμένη, αντίθετα έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Πού οφείλεται αυτό;

«Κυρίως στις ιστορίες και στον τρόπο που είναι συνυφασμένες και στο γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές δεν έχουμε χάσει το κέφι μας για αυτή τη δουλειά».

Η Ρένα, ενώ φαίνεται να είναι η πιο ευάλωτη σε σχέση με τη Μάρθα και τη Μαρίνα, έχει αποδειχθεί πολύ δυνατή.

«Είναι αξιοθαύμαστο το στοιχείο της αποφασιστικότητάς της. Είναι γρήγορη και αποφασίζει αμέσως πώς θα κινηθεί και τι θα πράξει. Θα ήθελα να το έχω κι εγώ αυτό σε μεγαλύτερο βαθμό. Επίσης είναι και συναισθηματικά πολύ σταθερή σε σχέση με τις δύο φίλες της. Τα πράγματα για εκείνη είναι πιο ξεκάθαρα. Ξέρει από την αρχή τι θέλει. Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι».

Η Ρένα είναι καθαρός άνθρωπος.

«Οντως, είναι η μόνη που ουσιαστικά δεν έχει ίντριγκες, πάθη και κρατάει ψηλά τη φιλία».

Οι συγγραφείς την αντάμειψαν δίνοντάς της τον Αντρέα για σύντροφο.

«Της συμπαραστέκεται και είναι δίπλα της σε όλα. Είναι ένα πολύ αγαπημένο και υγιές ζευγάρι. Ολα τα άλλα ζευγάρια στη σειρά έχουν διάφορα προβλήματα. Εδώ, ενώ τους συμβαίνει κάτι τραγικό, αφού η Ρένα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν καρκίνο, το πολεμούν μαζί. Η έννοια του “μαζί” είναι έντονη σε αυτό το ζευγάρι».

Η Ρένα πήρε μια δύσκολη απόφαση. Να κρατήσει το μωρό στο οποίο ήταν έγκυος, διακινδυνεύοντας την ίδια της τη ζωή, καθώς έπρεπε για ένα διάστημα να σταματήσει τη θεραπείας της.

«Δεν ήταν σίγουρο ότι θα χάσει τη ζωή της. Απλώς ήταν μια σοβαρή πιθανότητα και αποφάσισε να το ρισκάρει. Αυτό δείχνει και πόσο ήθελε να γίνει μητέρα».

Είναι ένα δύσκολα διαχειρίσιμο θέμα.

«Με φόβισε, γιατί εκτός από δύσκολο είναι και πολύ προσωπικό. Είναι μια περίπτωση που μπορεί να υπάρχει στο συγγενικό περιβάλλον του καθενός μας και το πώς θα τη διαχειριστεί ο άμεσα εμπλεκόμενος είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Δεν μπήκα σε καμιά διαδικασία να την κρίνω. Αλλωστε είναι κάτι που, αν δεν συμβεί σε έναν άνθρωπο, δεν μπορεί να ξέρει πώς θα αντιδρούσε. Πάντως και να μην κρατούσε η Ρένα το παιδί, πάλι μπορούσε να πεθάνει. Για αυτό είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ταπεινοί όταν ακούμε αυτές τις ιστορίες. Φαινόμαστε μικροί μπροστά σε τέτοια γεγονότα. Και το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που αποφασίζει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της και όχι αυτό που λένε οι άλλοι».

Θα έχει καλή κατάληξη η ιστορία της Ρένας;

«Δεν ξέρω. Εχω πάρει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Μέχρι εκεί που ξέρω, το παλεύει. Και με τον Αντρέα δεν έχει αλλάξει κάτι».

Είδαμε τη Ρένα να γράφει βίντεο για την κόρη της σε περίπτωση που πεθάνει. Αυτή ήταν μια πολύ συγκινητική σκηνή.

«Είχα άγχος για αυτά τα γυρίσματα. Είναι λίγο δύσκολο να μιλάς σε μια κάμερα. Είναι ανατριχιαστικά συγκινητικό. Εχω χάσει μια πολύ καλή φίλη από καρκίνο σχετικά πρόσφατα. Το έχω βιώσει από κοντά, αλλά όπως σας είπα, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που νοσούν και ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις, όσες γυναίκες αποφάσιζαν να κάνουν αυτό που έκανε η Ρένα, να κρατήσουν το παιδί, άλλες τόσες θα αποφάσιζαν να διακόψουν την κύηση».

Παρ' όλα αυτά η Ρένα είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν νοσήσει είναι αισιόδοξοι και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Η Ρένα έχει έναν λόγο παραπάνω, το παιδί της».

Εκτός όμως από το θέμα της υγείας της, έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη δύσκολη κατάσταση όταν αποκαλύπτεται ότι η Μάρθα παίζει άσχημο παιχνίδι.

«Ολο αυτό που συμβαίνει πονάει πολύ τη Ρένα, γιατί η φιλία τους ήταν πολύ γερή. Οι τρεις τους ήταν σαν οικογένεια».

Η Μαρίνα μαθαίνει τελικά τι έχει κάνει η Μάρθα. Πώς θα αντιδράσει;

«Δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί».

Εχετε ενημέρωση για το αν η σειρά ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν;

«Επίσημα δεν μας έχουν πει κάτι ακόμα».

Συζητάτε για κάτι άλλο;

«Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσω γυρίσματα για μια νέα κινηματογραφική δουλειά, η οποία θα προβληθεί το 2021. Δεν κάνω θέατρο, γιατί ολοκληρώνω ένα μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό πάνω στις πολιτισμικές και κινηματογραφικές σπουδές που μου απορρόφησε όλο τον χρόνο».

  • Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο TV24

Οι εξελίξεις στην σειρά είναι ραγδαίες - Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο, ανατροπή βόμβα