Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Η Αρετή κάνει ακραίες πράξεις για τον Μάνο - Την διεκδικεί ο Διονυσάκης;

Χαμός στην σειρά του ΑΝΤ1

Καφέ της Χαράς: Η Αρετή κάνει ακραίες πράξεις για τον Μάνο - Την διεκδικεί ο Διονυσάκης;
TV24 27.02.2020 14:36

Ραγδαίες εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς, όπου η Αρετή κάνει ακραίες πράξεις για τον Μάνο! Την διεκδικεί ο Διονυσάκης; Έχουμε απαντήσεις σε συνέντευξη - βόμβα! Η Μαριαλένα Ροζάκη μιλάει για όλα όσα θα συμβούν στην σειρά του ΑΝΤ1 και προκαλεί εντυπώσεις...

Άλλωστε η κούκλα ηθοποιός, αν και έχει εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, είναι ήδη από τα πιο hot πρόσωπα της επικαιρότητας. Εξάλλου η σειρά, σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Καλώς ορίσατε, λοιπόν, στο Κολοκοτρωνίτσι! Είστε από τις νέες αφίξεις του χωριού...

«Είμαι η Αρετή, η ανιψιά της Χάιδως, όπως έχετε δει ήδη. Η ηρωίδα μου είναι γιατρός και κάνει το αγροτικό της στο Μεγαλοχώρι».

Νομίζω όχι μόνο το αγροτικό της. Η Αρετή είναι ερωτευμένη με τον Μάνο!

«Είναι η σχέση του Μάνου. Είμαστε σχεδόν αρραβωνιασμένοι».

Είστε επιλογή του Περίανδρου Πώποτα ή του Μάνου τελικά;

«Με επέλεξε ο Μάνος, αλλά με εγκρίνει και ο πρώην δήμαρχος του χωριού για νύφη του. Γιατί όχι άλλωστε; Γιατρός είναι η ηρωίδα μου, καλό κορίτσι είναι...».

Ομως ο Μάνος περιτριγυρίζεται από την παιδική του φίλη, τη Βάλια!

«Αυτά είναι τα ωραία, καθώς έτσι θα υπάρξει εξέλιξη. Ομως κάπως έτσι δεν γίνεται και στην πραγματική ζωή; Εννοείται πάντως πως η Αρετή θα συνεχίσει να διεκδικεί τον αγαπημένο της. Είναι το αγόρι της, ο έρωτάς της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά».

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για εκείνον;

«Θα κάνει τα πάντα για τον Μάνο και μάλιστα με τη βοήθεια του Περίανδρου Πώποτα. Θα κάνει ακραία πράγματα για εκείνον. Δεν θα καταθέσει η Αρετή εύκολα τα όπλα. Δεν ταιριάζει ούτε στη φύση της ούτε στην προσωπικότητά της».

Μαθαίνουμε πάντως πως την Αρετή θα διεκδικήσει ο φίλος του Μάνου, ο Διονύσης.

«Δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως, καθώς όπως λέτε είναι φίλος του Μάνου».

Είναι μια θετική ηρωίδα η Αρετή;

«Σίγουρα είναι. Τουλάχιστον ακόμα δεν έχει δείξει το αντίθετο».

Θα βγάλει όμως λίγο... νύχια.

«Φυσικά και θα το κάνει, γιατί είναι άνθρωπος. Οι άνθρωποι δεν έχουν μόνο μία πλευρά. Και εγώ ως Μαριαλένα είμαι καλή, αλλά αν προσπαθήσει κάποιος να μου πάρει τον άνθρωπο που αγαπώ, μάλλον θα προβώ σε ακραίες πράξεις. Ανθρωποι είμαστε. Δεν υπάρχει μόνο το καλό και το κακό».

Θα τα βρει τελικά με την... άσπονδη φίλη της, Βάλια;

«Μπορεί. Πάντως η Μαριαλένα Ροζάκη είναι πολύ φίλη με την Εφη Ρασσιά. Ολα μπορεί να συμβούν σε αυτό το χωριό. Το έχει δείξει και η ιστορία άλλωστε».

Πώς είναι, αλήθεια, να ζει κανείς στο Κολοκοτρωνίτσι;

«Υπέροχη εμπειρία! Είναι ευλογία να ζεις και να συνεργάζεσαι καθημερινά με τόσους ξεχωριστούς ανθρώπους. Να παίρνεις μαθήματα από εκείνους που θα σε κάνουν καλύτερο».

Η συνεργασία σας με τον... πεθερό σας Περίανδρο Πώποτα ή αλλιώς Χάρη Ρώμα;

«Είναι υπέροχος άνθρωπος. Σου μεταδίδει τις γνώσεις και τις ικανότητές του. Θα έλεγα πως είναι μεγάλη ευτυχία για εμάς τα νέα παιδιά που ξεκινάμε τώρα να δουλεύουμε μαζί του, όπως και με τους άλλους συντελεστές της παραγωγής. Εχουμε την ευτυχία να είμαστε δίπλα σε σπουδαία ονόματα του χώρου. Το “Καφέ της Χαράς” δεν είναι απλώς μια δουλειά. Είναι μια συνθήκη που μας δίνει συνέχεια γνώσεις και αγάπη. Ισως έχετε συνηθίσει να ακούτε όμορφα λόγια ηθοποιών για τους συνεργάτες τους. Ομως σε αυτή την περίπτωση αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα προς όλους από αυτή την παραγωγή... Θα έλεγε κανείς πως ζούμε ένα παραμύθι. Ειλικρινά, το μόνο που θέλω είναι να το χαρώ, γιατί δυστυχώς η ζωή δεν είναι πάντα τόσο ωραία και εύκολη. Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας με αγάπη και θετική ενέργεια».

Τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Είμαι στο Εθνικό Θέατρο, στη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” για την παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Φεγγάρι από χαρτί”. Γενικά είναι μια όμορφη και δημιουργική χρονιά».

Και όταν ξεκινάει κανείς από τόσο όμορφες και δυνατές δουλειές, δεν πρέπει και η συνέχεια να είναι αντίστοιχη;

«Μακάρι να είναι. Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Απλώς όλοι δουλεύουμε για αυτό. Θα ήθελα λοιπόν το “Καφέ της Χαράς” να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν».

  • Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο TVΣίριαλ

Διαβάσατε και για την φήμη που έχει εξαπλωθεί σχετικά με την σειρά; Δεν ισχύει τίποτα και εδώ σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Spoiler μεγατόνων από την «Κατίνα» - Πλήττει το χωριό ανεπανόρθωτα

Καφέ της Χαράς: Η αδερφή της Βάλιας είναι σαν φωτοτυπία της - Η φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα

Share