Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες - Το τέλος των γυναικών όπως έχει γραφτεί μέχρι τώρα

Προσοχή, ακολουθεί μέγα spoiler!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες - Το τέλος των γυναικών όπως έχει γραφτεί μέχρι τώρα

Έχουμε σε σούπερ αποκλειστικό το τέλος όλων των γυναικών της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα, όπως έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Η αποκάλυψη μέσα από το tv24 για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει δει τεράστια επιτυχία.

ΕΛΕΝΗ
Η επιστροφή στον Θωμά

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να θέλει να δει την Ελένη με τον Λάμπρο, ωστόσο εκείνη στο τέλος της σεζόν θα επιλέξει να μείνει με τον Θωμά, τον οποίο για την ώρα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της! Κι αυτό φυσικά επειδή την παράτησε νύφη στην εκκλησία! Ομως, εκείνος δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και θα συνεχίσει να διεκδικεί την Ελένη, αλλά και τη συγχώρεσή της. Αυτή τη φορά όμως εκείνη είναι ανένδοτη, ενώ, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο Κυπραίος θα χρησιμοποιήσει το ένοχο μυστικό που γνωρίζει για εκείνη και τις αδελφές της προκειμένου να την κρατήσει κοντά του!

ΘΕΟΔΟΣΙΑ
Χωρίζει με τον Λάμπρο

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη», λέει μια λαϊκή ρήση και κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση της Θεοδοσίας, η οποία τιμωρεί τον Λάμπρο με το ίδιο νόμισμα. Δηλαδή βρίσκει έναν άλλον άντρα και όχι μόνον αυτό, αλλά τον ερωτεύεται στα αλήθεια! Πρόκειται για τον γυναικολόγο Βασταρδή, τον οποίο γνωρίζει προκειμένου να ανακαλύψει αν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα. Η ευγένειά του αλλά και το ενδιαφέρον του για εκείνη, κάνουν τη Θεοδοσία να κολακευτεί μαζί του και να νιώσει πως κάποιος νοιάζεται για εκείνη πραγματικά. Ετσι κάνει κρυφά σχέση μαζί του και αρχίζει να απατάει τον Λάμπρο, ο οποίος τώρα θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της!

ΔΡΟΣΩ
Γεννάει κοριτσάκι

Η Δρόσω που κυοφορεί το μωρό του Νικηφόρου, όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν θέλει να ρίξει το μωρό με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Νικηφόρο να πει την αλήθεια στην Ασημίνα, η οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με την προδοσία του άντρα και της αδελφής της. Η νεαρή κοπέλα θα γεννήσει αυτό το μωρό, που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα είναι κορίτσι, αλλά κρυφά απ’ όλο το Διαφάνι! Ομως, θα ζήσει και μια τραγωδία, αφού μόλις γεννήσει θα αναγκαστεί να αποχωριστεί για πάντα το παιδί της, καθώς θα της το πάρει η Ασημίνα!

ΑΣΗΜΙΝΑ
Γίνεται μάνα...

Οπως προαναφέραμε, η Ασημίνα θα είναι εκείνη που θα πάρει το μωρό της Δρόσως και θα το μεγαλώσει σαν δικό της. Το σχέδιο αυτό είναι της Μυρσίνης, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το εγγόνι της, αλλά ούτε και να καταστραφεί η οικογένειά της και να γίνει περίγελος του χωριού! Ετσι πεθερά και νύφη συμμαχούν με τη Ρίζω, προσφέροντάς της χρήματα προκειμένου να κρύψει το μυστικό! Η Ασημίνα για εννέα μήνες θα παρουσιάζει μια ψεύτικη εγκυμοσύνη, ενώ η Δρόσω θα είναι κλειδωμένη για να μην τη δει κανείς μέχρι την ώρα του τοκετού! Οταν έρθει η στιγμή της γέννας, η Ασημίνα θα πάρει το παιδί της αδελφής της και θα το παρουσιάσει σαν δικό της!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Μπαίνει στη φυλακή

Και μην σας σοκάρει ο τίτλος, καθώς εκείνη την εποχή η μοιχεία διωκόταν ποινικά! Η Παγώνα προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην φίλη της, αλλά και τον άντρα της που σύναψαν σχέση, θα τους καταγγείλει στον Προύσαλη -παρά τις αντιρρήσεις του περίγυρου- κι εκείνος θα αναγκαστεί να τους συλλάβει με την κατηγορία της μοιχείας. Παράλληλα η Ουρανία θα έχει να αντιμετωπίσει και τον Κυριάκο, ο οποίος θα συνάψει συμμαχία με την Παγώνα προκειμένου να χωρίσουν Ουρανία και Τόλλιας και ο καθένας να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του.

ΑΝΕΤ
Μαθαίνει την αλήθεια για τον Μελέτη!

Η Ανέτ έχει βάλει στόχο της ζωής της να βρει τον γιο που γέννησε πριν από χρόνια και παράτησε! Μπορεί ο Δούκας να είναι σκληρός μαζί της και να μην της λέει πού βρίσκεται αυτό το παιδί, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους! Σύμμαχός της στην προσπάθεια της αυτή είναι ο Νέστορας, ο οποίος εκμεταλλεύεται κάποιες γνωριμίες του για να τη βοηθήσει. Σύντομα η αλήθεια θα βγει στο φως και το σοκ για την Ανέτ θα είναι τεράστιο όταν μάθει πως ο γιος της είναι ο Μελέτης, το «σκυλί» του Δούκα όπως τον αποκαλεί!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Το θύμα της ιστορίας

Η Πηνελόπη είναι το απόλυτο θύμα της ιστορίας, αφού εξαιτίας του παράνομου έρωτά της για τον Μελέτη, αναγκάστηκε να δεχτεί να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπάει, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσει την οικογένειά της! Ο έρωτάς της για τον Μελέτη όμως δεν τέλειωσε ποτέ και αυτό είναι κάτι που έχει πέσει στην αντίληψη του Κλεομένη, αλλά και του Δούκα! Οταν το θέμα θα φτάσει στο απροχώρητο, η Πηνελόπη θα τιμωρηθεί και από τον ίδιο της τον πατέρα, όχι τόσο γιατί κοίταξε έναν φτωχό όσο επειδή είναι ξαδέλφια!

ΒΙΟΛΕΤΑ
Γάμος μετ’ εμποδίων

Η Βιολέτα μπορεί να πέρασε διά πυρός και σιδήρου, όμως φαίνεται πως έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Μιλτιάδη, που ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά του για εκείνη. Εκείνη, μετά το χυδαίο περιστατικό με τον Κωνσταντή, αποφασίζει να φτιάξει ξανά τη ζωή της στο πλευρό του Μιλτιάδη. Ο Λάμπρος έχει αποδεχτεί τη σχέση αυτή και μάλιστα χαίρεται και έτσι σύντομα ο Μιλτιάδης θα ζητήσει σε γάμο τη Βιολέτα. Ομως δεν θα είναι όλα ρόδινα, αφού εκείνη δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τον ψάξει να τον βρει για να της το δώσει! Ομως εκείνος θα αρνηθεί και νέοι μπελάδες θα έρθουν στη ζωή της!

Δείτε εδώ τις 5 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες! Είναι "καυτό" το spoiler μας!