Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει το φριχτό μυστικό του Δούκα - Σοκ η αποκάλυψη για το παιδί της

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει το φριχτό μυστικό του Δούκα - Σοκ η αποκάλυψη για το παιδί της

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, αφού η Ανέτ μαθαίνει το φριχτό μυστικό του Δούκα! Σοκάρει η αποκάλυψη για το παιδί της και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ. Τι θα συμβεί και πότε; Διαβάστε αναλυτικά...

Κάποτε ήταν σύμμαχοι και αγαπημένοι, όμως πλέον οι σχέσεις του Δούκα και της Ανέτ κάθε άλλο παρά καλές είναι! Η Ανέτ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού που είχε κάποτε γεννήσει και τα όσα μαθαίνει θα τη φέρουν ξανά αντιμέτωπη με τον αδελφό της! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου.

Η Ανέτ έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει τον χαμένο της γιο, παρά τα εμπόδια που της βάζει ο Δούκας, αλλά και το ξεκαθάρισμα που της έκανε ότι δεν θα της αποκαλύψει ποτέ τι απέγινε εκείνο το παιδί! Ολα ξεκίνησαν όταν τα πρώτα χρόνια του γάμου της με τον Γάλλο σύζυγό της, η Ανέτ βρέθηκε στην Ελλάδα με μια παρέα για να διασκεδάσει και ένας επιφανής επιχειρηματίας την εκμεταλλεύτηκε και τη βίασε!

Από εκεί προέκυψε και η εγκυμοσύνη της, την οποία είχε αποκαλύψει μόνο στον Δούκα, από τον οποίο είχε ζητήσει βοήθεια! Εκείνος, καθώς της είχε αδυναμία και προκειμένου να μη μάθει κανείς τίποτα, φρόντισε να την «εξαφανίσει» και όταν το μωρό αυτό γεννήθηκε, ο Δούκας το πήρε και το έδωσε! Μετά από χρόνια και ενώ η Ανέτ επέστρεψε στο Διαφάνι αντιμετώπισε το σκληρό πρόσωπο του αδελφού της, ο οποίος μεταξύ άλλων έφτασε στο σημείο να την εκβιάσει με το ένοχο μυστικό της!

Εκείνη απελπισμένη μίλησε για το άσχημο περιστατικό της ζωής της στον Νέστορα και μαζί άρχισαν έναν αγώνα δρόμου για να μάθουν τι απέγινε αυτό το παιδί. Ο Δούκας εμμένει στη σκληρή στάση του απέναντι στην αδελφή του και φροντίζει να την αποτρέψει από τις έρευνες με κάθε τρόπο. Και αυτό γιατί δεν θα ήθελε ποτέ να μάθει πως το χαμένο της παιδί είναι ο Μελέτης!

Η σοκαριστική αποκάλυψη για το μυστικό του Δούκα

Ο Νέστορας, για να βοηθήσει την Ανέτ, έρχεται σε επαφή με κάποιους φίλους του στην Αθήνα, ώστε να βρει αρχικά τη μαία που την ξεγέννησε, τη Βασιλική. Η γυναίκα αποκαλύπτει πως ο γιος της Ανέτ είχε δοθεί για υιοθεσία σε μια φτωχή οικογένεια από την Κοκκινιά. Αυτό αναπτερώνει το ηθικό της ότι ίσως και να καταφέρει να βρει το χαμένο της παιδί.

Η Ανέτ μαζί με τον Νέστορα και τη βοήθεια κάποιων απρόσμενων συμμάχων, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις έρευνες, ελπίζοντας σε αίσιο αποτέλεσμα: «Μη χάνεις τις ελπίδες σου! Θα βρούμε τον γιο σου», την παρηγορεί ο Νέστορας. Σύντομα, η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε, όταν βρίσκει την εν λόγω οικογένεια που υποτίθεται πως τον υιοθέτησε.

Και εκεί αρχίζει ένα γαϊτανάκι από ψέματα που οδηγεί και πάλι στον Δούκα... Κι αυτό γιατί η κόρη της οικογένειας, η Ματίνα, μαζί με τον αδελφό της εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά στην Ανέτ και ομολογούν το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα σχετικά με τον γιο της: «Δεν πήραμε ποτέ αυτό το παιδί! Ο Δούκας Σεβαστός μας πλήρωσε για να σας πούμε αυτά τα ψέματα! Λυπούμαστε πολύ για όσα ζήσατε εξαιτίας μας». Η Ανέτ για ακόμη μία φορά γίνεται έξαλλη με τον Δούκα και νέος πόλεμος ξεσπάει ανάμεσά τους, αυτή τη φορά με απρόσμενα αποτελέσματα και αποκαλύψεις!

Διαβάστε εδώ και πώς ο Δούκας θα βάλει φωτιά στο Διαφάνι - Σοκ με το ρεπορτάζ