Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (13/3) - Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (13/3) - Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση!

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (13/3) της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος"! Ποια θα είναι η συζήτηση που θα κρυφακούσει η Μυρτώ; Κάμερες θα βάλουν Η Μόνικα και ο Βρανάς! Θα τις ανακαλύψει ο Μουρούνας; Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν!

Ο Μάκης και η Φρόσω σε αντιπαράθεση, ενώ την ίδια ώρα η Μελίνα κάνει ένα βήμα στη σχέση της! Πώς θα πάει το ραντεβού του Θεοχάρη με την Ξένια; Ετοιμάζονται πυρετωδώς! Τελικά θα ανακαλύψουν οι ήρωες της σειράς, αν ο Μουρούνας έχει κάποιο κρυφό σχέδιο;

Αν ήμουν πλούσιος ηθοποιοί σειράς
Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

Αν ήμουν πλούσιος – Παρασκευή 13 Μαρτίου – Επεισόδιο 125

Η Μελίνα κάνει ένα ακόμη βήμα στη σχέση της με τον Μάνο, καταφέρνοντας να τον πείσει να φάνε μαζί, ενώ ο Θεοχάρης και η Ξένια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ραντεβού τους, με τον Σωτήρη να δίνει πατρικές συμβουλές στον γιο του!

Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη με τη Φρόσω και οι δυο τους έρχονται, για πρώτη φορά, σε αντιπαράθεση. Η Μόνικα και ο Βρανάς αποφασίζουν να βάλουν κάμερες στο γραφείο του Μουρούνα για να ανακαλύψουν αν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι του αρέσει, η Μόνικα αποφασίζει να πάει μόνη της στο γραφείο του Μουρούνα για να τοποθετήσει τις κάμερες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Βρανά. Την ίδια ώρα, η ψυχρότητα της Δάφνης απέναντι στην ερωτική διάθεση του Αλέξη αρχίζει να φέρνει μεγάλη ένταση στη σχέση τους…Δείτε και ποιο νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά του ΑΝΤ1!