Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

4 επεισόδια "Έρωτας Μετά" πριν παιχτούν στον ALPHA

Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 16-19/3

4 επεισόδια
TV24 14.03.2020 09:42
Από Youweekly Team

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, "Έρωτας Μετά" τρέχουν με ταχύτητα φωτός και το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω 4 νέα επεισόδια που δεν έχουν παιχτεί ακόμα στους τηλεοπτικούς δέκτες του ALPHA.

Τι θα συμβεί τη νέα εβδομάδα που μας έρχεται, δηλαδή από 16 έως και 19/3; Πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίστε να διαβάζετε... Οι ανατροπές που έρχονται είναι πολλές.

Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 82

Ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν τον Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ’ όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.

Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 83

Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά.
Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους.
Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 84

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία.

Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 85

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως ο ALPHA έχει πάρει απόφαση να τελειώσει το Έρωτας Μετά αλλά να κρατήσει την Βάσω Λασκαράκη για ένα άλλο project! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσω Λασκαρακη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα

Βόμβα μεγατόνων στον Alpha! Ποια σειρά κόβεται - Ποια παίρνει την θέση της

Share