Καφέ της Χαράς: Το θέατρο του παραλόγου μόλις τώρα αρχίζει!

Θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Το θέατρο του παραλόγου μόλις τώρα αρχίζει!

Χαμός θα γίνει στη συνέχεια της σειράς "Καφέ της Χαράς" και εμείς σας έχουμε εδώ, όλα όσα μας περιμένουν. Μπορεί η παράσταση να έλαβε τέλος, όμως τώρα θα ξεκινήσει το θέατρο του παραλόγου! Ο Περίανδρος δεν έχει ακόμα πει την τελευτά του κουβέντα!

Μπορεί, λόγω του κορωνοϊού να έχουμε αυτές τις ημέρες επαναλήψεις, ωστόσο σας έχουμε την "καυτή" συνέχεια για το σίριαλ του ANT1. Ο Πώποτας τα βάζει με τον παπά, ενώ την ίδια ώρα η αναστάτωση στο χωριό δεν έχει τέλος!

Όσα μας περιμένουν στη σειρά του ANT1

Αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τη Στέλλα και τη Βάλια, ο Περίανδρος Πώποτας αποφασίζει να θέσει έναν νέο στόχο στο οπτικό του πεδίο. Τα βάζει με τον καινούριο παπά του χωριού. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ που ανέβηκε στο καφέ λίγες ημέρες πριν, με σκοπό να τον καθαιρέσουν και να αναγκαστεί να φύγει από το τιμημένο χωριό μια ώρα αρχύτερα.

Την ίδια στιγμή, η Βάλια αναστατώνεται φανερά για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος αλλά πιστός της φίλος Δημήτριος, ο Μάνος αναστατώνεται που βλέπει τη Βάλια να αναστατώνεται για τον Δημήτριο και τα προβλήματά τους, ενώ τέλος η Αρετή αναστατώνεται όταν βλέπει και εκείνη τον άντρα της ζωής της, τον Μάνο, που είναι αναστατωμένος με την ήδη αναστατωμένη Βάλια. Μια αναστάτωση στο Κολοκοτρωνίτσι που φαίνεται να μην έχει αρχή, μέση και τέλος και ακόμα και η Σταυρούλα σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Χαμός στο Καφέ της Χαράς - Στέλλα και Περίανδρος "ακονίζουν" τα μαχαίρια τους

Προς αποφυγήν νέων παρεξηγήσεων, η Στέλλα αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Περίανδρο Πώποτα για όλα αυτά που προκάλεσε χωρίς την έγκριση του ανώτερου άρχοντα και πρώην δημάρχου του χωριού. Εκείνος μάλιστα θα αποφασίσει το σόου εξιλέωσης της Στέλλας να γίνει ενώπιον μικρών και μεγάλων του χωριού, ώστε να σταματήσουν μια και καλή τα αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο και την οικογένειά του που ακούγονταν τόσο καιρό μπροστά αλλά και πίσω από την πλάτη του.

Ο Περίανδρος όμως δεν θα το σταματήσει εκεί. Θα... τραβήξει την ταπείνωσή της στα άκρα, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει άσχημα προς το πρόσωπό του. Στο πλευρό της θα σταθεί για μία ακόμη φορά η Βάλια και το μέτωπο εκδίκησης του Περίανδρου θα γίνει κοινό... Και κάπως έτσι, το χωριό θα διαιρεθεί σε δυο ομάδες. Στους σεξιστές και τους φεμινιστές. Οι χωριανοί θα διαπληκτιστούν, θα δημιουργηθούν στρατόπεδα και στην κορυφή αυτών Στέλλα και Περίανδρος θα ακονίσουν τα «μαχαίρια» τους για να μονομαχήσουν. Δείτε ωστόσο και τι είπε για τους μιθμούς στη σειρά του ANT1 ο "Θόδωρος".