Spoiler alert για το Γυναίκα Χωρίς όνομα - Τραγικά πράγματα θα συμβούν παρακάτω

Αναλυτικά 5 νέα επεισόδια πριν τα παίξει ο ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler alert για το Γυναίκα Χωρίς όνομα - Τραγικά πράγματα θα συμβούν παρακάτω

Τραγικά πράγματα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα και έχουμε όλες τις εξελίξεις! Προσοχή πρόκειται για spoiler.

Μπορεί τα κανάλια να έχουν παγώσει λίγο τα προγράμματά τους λόγω κορωνοϊού και να τα παίζουν σε επανάληψη εμείς όμως στο Youweekly.gr συνεχίζουμε τις σειρές.

Ωστόσο, έχουμε κι ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά! Η Μαρίνα καρφώνει την Μάρθα στην αστυνομία! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 126

Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία την σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας. Η Λίζα στήνει παγίδα στον Γιώργο, λέγοντας ψέματα στην διευθύντρια του ιδρύματος, πως ο Γιώργος την κάλεσε να δει τον Μανώλη και πάει από το μαγαζί, ώστε η διευθύντρια να την βρει εκεί... Ο Γιώργος βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μετά απ’ αυτό, κινδυνεύει να του πάρει το παιδί η Πρόνοια.

Η Έλλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά εκείνη βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρίας. Η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο αστυνόμος, μετά την συνάντησή του με το Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για την Μαρίνα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 127

Ο Αργύρης δέχεται τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει το θάνατο ενός αγαπημένου του συγγενή, αλλά και πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας. Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου κι έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Παράλληλα, η Μαρίνα, με τη βοήθεια της Κλειούς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 128

Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη.

Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης. Η πληροφορία ότι ο Ντετέκτιβ γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τη σκέψη της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 129

Ο Γιώργος ταράζεται όταν τον ενημερώνουν ότι ο Μανώλης δεν πήγε στο σχολείο του. Ο Κωστής στήνει παγίδα στον Χατζή, για να τον ξεσκεπάσει ότι θέλει το κακό της Έλλης. Ο Αργύρης αποκαλύπτει στην Εύα ότι θέλει να δώσει στο Γιάννη χρήματα από την κληρονομιά. Εκείνη αποφασίζει να δράσει άμεσα για να κερδίσει τον Αργύρη. Κι ενώ ο Νίκος πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει, η Μαρίνα αποχαιρετάει τους δικούς της ανθρώπους εν όψει της φυλάκισής της. Παράλληλα, η Μάρθα καταστρώνει ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 130

Η Κάτια συνέρχεται από το χτύπημα και βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτήν την ευθύνη. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος καλεί τη Μαρίνα να πει την αλήθεια και να παραδοθεί και εκείνη του ζητάει 24 ώρες περιθώριο, για να κλείσει όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς της. Πώς μπορεί να εξηγήσει στη Μελίτη αυτό που πρόκειται να συμβεί. Και ενώ η Εύα προσπαθεί να τραβήξει με κάθε τρόπο στα δίχτυα της τον Αργύρη, ο Κωστής με τον Άρη και τον Δημήτρη αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στήσουν παγίδα στον Χατζή. Μάταια η Ρένα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αντρέα από το εγχείρημα.