Elif: Η νέα δουλειά του Σελίμ σοκάρει την οικογένεια - Χαμός σήμερα (23/3)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η νέα δουλειά του Σελίμ σοκάρει την οικογένεια - Χαμός σήμερα (23/3)

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (23/3) της ξένης σειράς Elif. Ο Σελίμ πιάνει δουλειά ως ταξιτζής γεγονός που σοκάρει τα μέλη της οικογένειας Εμίρογλου, ειδικά την Αλιγιέ.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 548

Η Ασουμάν προειδοποιεί την Ιντίζ σχετικά με την Αρζού και της ζητάει να είναι προσεχτική. Η Αρζού λέει στην Ασουμάν πως η Ιντζί μπορεί να μείνει στους αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος. Ο Ουμίτ προτείνει στην Αρζού να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση ώστε να έχει κάτι να απασχολείται τον ελεύθερο χρόνο της.

Η Ελίφ νοσταλγεί την Ιντζί και η οικογένειά της προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι αλλά το κοριτσάκι είναι λυπημένο. Έτσι νιώθει και η Ιντζί. Η Αρζού εκνευρίζεται από την παρουσία της Ιντζί στο σπίτι. Η Μπαχριγιέ στέλνει λάθος παραγγελία σε έναν πελάτη και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Μπαχριγιέ ζητάει από τα υπόλοιπα κορίτσια να μη σχολιάσουν το γεγονός για να μην το μάθει ο Τζεβαχίρ. Αργότερα τα κορίτσια από τη δουλειά πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ και της ζητάνε να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Σελίμ πιάνει δουλειά ως ταξιτζής γεγονός που σοκάρει τα μέλη της οικογένειας Εμίρογλου, ειδικά την Αλιγιέ.

Η Αρζού αποφασίζει να ασχοληθεί με τα υφάσματα και καταστρώνει τα σχέδια της με τον λογιστή της καθώς δεν θέλει ο Ουμίτ να γνωρίζει τι κάνει. Ο Ουμίτ βλέπει τον λογιστή να φεύγει από το σπίτι και ρωτάει την Αρζού τι συμβαίνει αλλά εκείνη αποφεύγει τη συζήτηση… Σας έχουμε και αποκλειστικό φωτιά για την σειρά του Star. Ποιος θα βασανίσει τη Μελέκ;

Χαμός και στο επόμενο επεισόδια (24/3) της ξένης σειράς Elif

Επεισόδιο 549

Ο Σελίμ συνηθίζει σιγά – σιγά τη νέα του δουλειά. Στο σπίτι χαλάει το πλυντήριο ρούχων αλλά ο Γιουσούφ δίνει και σε αυτό το πρόβλημα λύση. Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να βγει έξω και να μπει στο σπίτι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και ανακατεύει τα πράγματά της. Η Αρζού λείπει από το σπίτι και ο Ουμίτ αναρωτιέται που βρίσκεται. Όταν επιστρέφει του λέει πως γράφτηκε στο κολυμβητήριο.

Ο Ουμίτ είναι σίγουρος πως κάτι καινούριο σχεδιάζει. Η Αρζού βλέπει την Ιντίζ ντυμένη με τα ρούχα της και γίνεται έξαλλη ενώ ο Ουμίτ προσπαθεί να προστατέψει το κοριτσάκι. Ο Σελίμ παίρνει μια κοπέλα στο ταξί, την οποία κυνηγάει ένας άντρας που θέλει να την χτυπήσει. Ο Σελίμ σώζει την κοπέλα αλλά ο άντρας τον απειλεί με μαχαίρι.

Οι δύο άντρες τσακώνονται και ο Σελίμ τον εξουδετερώνει. Η κοπέλα λέει στον Σελίμ πως δουλεύει σε ένα club και δείχνει εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητα και την ευγένεια του Σελίμ. Του ζητάει να έρθει να την πάρει από το μαγαζί και το επόμενη βράδυ.

Η Αρζού ζητάει από τη Φεραγιέ, τη λογίστρια του Τζεβαχίρ να συναντηθούν και της ζητάει να πείσει το αφεντικό της να συνεργαστούν. Η Φεραγιέ της λέει πως αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά η Αρζού την πληρώνει καλά και η Φεραγιέ δέχεται την πρότασή της. Η Αρζού θέλει να γίνει ιδιοκτήτρια του μέρους όπου δουλεύει η Μελέκ. Θέλει η Μελέκ να υποφέρει και άλλο…

TAGS