Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη - "Φωτιά" οι εξελίξεις (24/3)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif:  Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη -
TV24 24.03.2020 08:33
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εξελίξεις φωτιά μας περιμένουν και στο σημερινό επεισόδιο (24/3) της ξένης σειράς "Elif". Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να βγει έξω και να μπει στο σπίτι.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 549

Ο Σελίμ συνηθίζει σιγά – σιγά τη νέα του δουλειά. Στο σπίτι χαλάει το πλυντήριο ρούχων αλλά ο Γιουσούφ δίνει και σε αυτό το πρόβλημα λύση. Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να βγει έξω και να μπει στο σπίτι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και ανακατεύει τα πράγματά της. Η Αρζού λείπει από το σπίτι και ο Ουμίτ αναρωτιέται που βρίσκεται. Όταν επιστρέφει του λέει πως γράφτηκε στο κολυμβητήριο. Ο Ουμίτ είναι σίγουρος πως κάτι καινούριο σχεδιάζει. Η Αρζού βλέπει την Ιντίζ ντυμένη με τα ρούχα της και γίνεται έξαλλη ενώ ο Ουμίτ προσπαθεί να προστατέψει το κοριτσάκι.

Ο Σελίμ παίρνει μια κοπέλα στο ταξί, την οποία κυνηγάει ένας άντρας που θέλει να την χτυπήσει. Ο Σελίμ σώζει την κοπέλα αλλά ο άντρας τον απειλεί με μαχαίρι. Οι δύο άντρες τσακώνονται και ο Σελίμ τον εξουδετερώνει. Η κοπέλα λέει στον Σελίμ πως δουλεύει σε ένα club και δείχνει εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητα και την ευγένεια του Σελίμ. Του ζητάει να έρθει να την πάρει από το μαγαζί και το επόμενη βράδυ.

Η Αρζού ζητάει από τη Φεραγιέ, τη λογίστρια του Τζεβαχίρ να συναντηθούν και της ζητάει να πείσει το αφεντικό της να συνεργαστούν. Η Φεραγιέ της λέει πως αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά η Αρζού την πληρώνει καλά και η Φεραγιέ δέχεται την πρότασή της. Η Αρζού θέλει να γίνει ιδιοκτήτρια του μέρους όπου δουλεύει η Μελέκ. Θέλει η Μελέκ να υποφέρει και άλλο…Σας έχουμε και αποκλειστικό φωτιά για την σειρά Elif. Η Αρζού σε παράκρουση!

Φωτιά οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (25/3) της σειράς "Elif"

Επεισόδιο 550

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ τον περιμένει. Ο Σελίμ της λέει πως θα ξεκουραστεί λίγο και θα επιστρέψει στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή ο Σελίμ δεν κοιμάται αρκετά και η δουλειά του είναι εξοντωτική.

Η Φεραγιέ είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να πείσει τον Τζεβαχίρ να κάνουν μια νέα συνεργασία. Ο Ουμίτ κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη κάνει τα δικά της μελλοντικά, επαγγελματικά σχέδια. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά δεν του απαντάει. Η κοπέλα το κάνει επίτηδες για να πιστέψει ο Μουράτ ότι κάτι κακό της συμβαίνει.

Ο Μουράτ ζητάει από την Τουλάι να τηλεφωνήσει και εκείνη στην Αϊλά και όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί εκείνος δεν της δίνει καμία εξήγηση. Η Τουλάι τηλεφωνεί στην Αϊλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αϊλά κάποια στιγμή επικοινωνεί με τον Μουράτ και του λέει πως με τη συμπεριφορά του της ράγισε την καρδιά της. Ο Μουράτ είναι αυτός που ζητάει να την δει αλλά η Αϊλά αρνείται. Ο Μουράτ επιμένει και η Αϊλά δέχεται έχοντας πετύχει τον σκοπό της.

Ο λογιστής της Αρζού την ενημερώνει για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ και της λέει πως είναι χωρίς επίσημη άδεια. Η Μελέκ αναζητά απεγνωσμένα δουλειά και ο Γιουσούφ θέλει να τη βοηθήσει. Η Αρζού μιλάει με τη Φεραγιέ στο τηλέφωνο και εκείνη της λέει πως η Μελέκ παραιτήθηκε πριν από δύο μέρες. Η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ αν δεν δουλεύει εκεί η Μελέκ. Έτσι, η Αρζού της ζητάει να βρει έναν τρόπο για να επιστρέψει η Μελέκ στη δουλειά…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Elif - Ο Γιουσούφ πηγαίνει σπίτι αλλά κανείς δεν του απαντάει

Αποκάλυψη σοκ στην Elif - Η Αϊλά παγιδεύει τον Μουράτ

TAGS
Share