Αποκλειστικό Elif! "Να υποφέρεις μέχρι θανάτου" - Η Αρζού σε παράκρουση με τη Μελέκ

Χαμός στη σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό Elif!

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις που θα σας μεταφέρουμε αποκλειστικά για την αγαπημένη σειρά του Star, "Elif". Η Αρζού έρχεται σε παράκρουση με τη Μελέκ και της ουρλιάζει "Να υποφέρεις μέχρι θανάτου!"

Τα σατανικά σχέδια της Αρζού για να κάνει τη Μελέκ να υποφέρει δεν λένε να σταματήσουν. Αυτή τη φορά βάζει στόχο να την εξαντλήσει από τη δουλειά, αλλά και να πετάξει ξανά στον δρόμο τους Εμιρόγλου! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Οπως σας αναφέραμε και στο προηγούμενο τεύχος μας, η Αρζού που δεν αντέχει την ευτυχία των Εμιρόγλου, παρά τις συμφορές που έχουν ζήσει, αποφασίζει να τους εκδικηθεί ξεκινώντας από τη Μελέκ - δείτε εδώ το ρεπορτάζ. Αφού πλησιάζει τον Τζεβαχίρ και του προτείνει συνεργασία με αντάλλαγμα να του βγάλει δωρεάν την άδεια που χρειάζεται για το εργαστήριο, στη συνέχεια τον πιέζει να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στη δουλειά. Εκείνος επιστρατεύει όλα τα μέσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ομως, τα κορίτσια καταφέρνουν να αλλάξουν τη γνώμη της Μελέκ, η οποία συμφωνεί να γυρίσει στη δουλειά. Ο Τζεβαχίρ χαίρεται όταν τη βλέπει και τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα. «Τώρα θα αρχίσει ο εφιάλτης σου, κυρία Μελέκ», μονολογεί η Αρζού. Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια. Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν εκεί, αλλά αυτή τη φορά ο Τζεβαχίρ έχει άδεια μετά τη συνεργασία του με την Αρζού. Οταν φεύγουν οι αστυνομικοί, ο Τζεβαχίρ καλεί στο γραφείο του την Μπαχριγιέ και την απολύει, μιας και ξέρει πως αυτή έκανε την καταγγελία.

Η Μελέκ επεμβαίνει να του μιλήσει με αποτέλεσμα να την κρατήσει τελικά. Στο μεταξύ, ο Τζεβαχίρ θέλει να πάει την Αρζού σε ένα καλό εστιατόριο για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους, αλλά εκείνη επιμένει να τελειώνει και υπογράφουν γρήγορα στο γραφείο του. Φεύγοντας, πετυχαίνουν τη Μελέκ, η οποία επιστρέφει στη δουλειά για να πάρει το κινητό της. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», της επιτίθεται η Μελέκ και ο Τζεβαχίρ προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Μελέκ, τι κάνεις; Πώς μιλάς έτσι;». Η Αρζού κάνει δήθεν την πελάτισσα που θέλει να κάνει παραγγελία. Δεν λέει τίποτα για τη συνεργασία αλλά η Μελέκ νιώθει άβολα γιατί είναι σίγουρη πως κάτι σχεδιάζει. Το ίδιο πιστεύουν και οι Εμιρόγλου όταν το συζητάει μαζί τους. Την ίδια ώρα, ο Ουμίτ βρίσκει τα έγγραφα που έκρυβε η Αρζού και τώρα πια ξέρει για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του προσπαθεί να κάνει πάλι κακό στη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί.

Ο Τζεβαχίρ συναντάει την Αρζού, η οποία του λέει: «Θα τις βάζεις να δουλεύουν παραπάνω! Με θα μείνει στιγμή ήσυχη η Μελέκ! Θέλω να υποφέρει μέχρι τέλους, μέχρι να εξαντληθεί τελείως». Εκείνος διαφωνεί: «Κάναμε τα πάντα για να επιστρέψει και τώρα θα κάνω αυτό; Θα παραιτηθεί έτσι!». Ομως η Αρζού του έχει τη λύση: «Δεν θα φύγει! Και μάλιστα θα έχει υπογράψει και συμβόλαιο που θα λέει πως δεν θα μπορέσει να παραιτηθεί όποτε εκείνη θελήσει». Ξαφνικά εκεί που μιλάνε εμφανίζεται ο Ουμίτ και την αρπάζει να φύγουν. Ο Τζεβαχίρ επεμβαίνει καθώς δεν ξέρει πως είναι παντρεμένοι. Ο Ουμίτ χτυπάει τον Τζεβαχίρ και φεύγει με την Αρζού. Στη συνέχεια της λέει πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να ευτυχήσουν όσο εξακολουθεί να ασχολείται με τη Μελέκ και την οικογένειά της.

«Διώξε τους από το σπίτι»

Το βράδυ η Φεραγιέ πηγαίνει στο κτήμα και ενημερώνει την Αρζού ότι η Μελέκ μένει στο σπίτι που της νοικιάζει η Μπαχριγιέ. Η Αρζού της ζητάει να της κανονίσει ραντεβού για να μιλήσουν. Πράγματι τη επόμενη μέρα η Μπαχριγιέ συναντάει την Αρζού, η οποία την απειλεί για να διώξει από το σπίτι της την οικογένεια Εμίρογλου: «Θέλω να τους διώξεις από το σπίτι σου». Η Μπαχριγιέ αρνείται, αλλά η Αρζού την απειλεί: «Αν δεν θέλεις να το κάνεις δεν πειράζει! Από αύριο θα ψάχνεις για δουλειά». Τελικά, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία. Η Μπαχριγιέ ανακοινώνει στη Μελέκ πως πρέπει να φύγουν από το σπίτι και εκείνη σοκάρεται!

Ωστόσο, δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο 23/3 της σειράς Elif!

Πηγή: ΤIVI ΣΙΡΙΑΛ Γιάννα Παπανικολάου

TAGS