Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: "Εγώ τον σκότωσα" - Η Μάρθα ομολογεί τον φόνο του Νίκου

Αποκλειστικό!

Γυναίκα χωρίς όνομα:
TV24 26.03.2020 07:50
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Χαμός στο αποκλειστικό που έχουμε για την σειρά Γυναίκα Χωρίς όνομα, του ΑΝΤ1.Την ώρα που η Κάτια προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο του Νίκου, η Μάρθα σε μια επίδειξη ισχύος και γνωρίζοντας ότι την καλύπτει το ιατρικό απόρρητο, ομολογεί στον ψυχίατρό της ότι αυτή είναι η δολοφόνος που αναζητεί η αστυνομία, φωνάζοντας "εγώ τον σκότωσα!"

Η Μάρθα νιώθει μίσος για την Κάτια και τη Μαρίνα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι αυτές οι δ;yο γυναίκες είναι μαζί κι εκείνη την έχουν παραγκωνίσει. Ειδικά η Μαρίνα που της στάθηκε σαν μάνα. Η Κάτια από την πλευρά της είναι σίγουρη πως η Μάρθα κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Νίκου. «Με παγίδευσε και με παρέσυρε στο σημείο του φόνου για να τον φορτώσει σε μένα. Το είχε σχεδιάσει για να με κατηγορήσει και να μπω φυλακή. Για να πάρει εκδίκηση», λέει με δάκρυα στα μάτια στη Μαρίνα, εξηγώντας της πώς έγιναν όλα και πώς η Μάρθα κατάφερε να την παγιδεύσει στον ιστό της.

Ενα κυνήγι με τοn χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που ενοχοποιούν την Κάτια και αυτό δεν είναι εύκολο. Η Μάρθα, από την πλευρά της, ξέροντας πως την προστατεύει το ιατρικό απόρρητο, και με προκλητική άνεση, αποκαλύπτει στον ψυχίατρο όλη την αλήθεια για το έγκλημα που διέπραξε. «Εγώ σκότωσα τον Νίκο Γεωργίου. Το έκανα και δεν το μετανιώνω. Επρεπε να πληρώσει για όσα έκανε», του ομολογεί. Είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της γι’ αυτό που κατάφερε. Τη διέπει μια έπαρση και δεν μετανιώνει για τίποτα. Ξέρει πως ο γιατρός δεν μπορεί να την καταδώσει κι εκείνη από την πλευρά της έχει κάπου να πει το κατόρθωμά της και να θριαμβεύσει.

Οι υποψίες της Κάτιας

Η Κάτια έχει καταλάβει πώς ενεργεί πλέον η Μάρθα. Πως θέλει διακαώς κάπου να πει όλα όσα διέπραξε. Αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να εμπιστευτεί τον φόνο του Νίκου και την παγίδα που της έστησε είναι ο ψυχίατρός της. Γι’ αυτό τον πλησιάζει προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τη Μάρθα. «Είναι καλά στην υγεία της; Εχει αρχίσει να επανέρχεται; Ανησυχούμε για εκείνη», του λέει.

Εκείνος, όσο και να θέλει να ομολογήσει την αλήθεια, δεν μπορεί να το κάνει. Γι’ αυτό και είναι φειδωλός στις απαντήσεις του. Η Κάτια δεν παίρνει από εκείνον τις απαντήσεις που αναζητεί. Λίγο αργότερα η αστυνομία χτυπάει την πόρτα της Μαρίνας για να συλλάβει την Κάτια. Και τότε η Μάρθα νιώθει ότι για εκείνη ήρθε η δικαίωση.

Ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό TV24

Ωστόσο, δείτε εδώ νέα επεισόδια της σειράς που δεν έχει δείξει ακόμα ο ΑΝΤ1!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα ξεγελάει μέχρι και τον ψυχίατρο

Γυναίκα χωρίς όνομα - σοκ: "Εκεί θα σαπίσεις"! Η Μάρθα βρίσκει την Κάτια στη φυλακή

Share