«Βόμβα» το αποκλειστικό στις 8 Λέξεις - Η Ρωξάνη στέλνει στην αγκαλιά της Λουκίας τον Μιχαήλ

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» το αποκλειστικό στις 8 Λέξεις - Η Ρωξάνη στέλνει στην αγκαλιά της Λουκίας τον Μιχαήλ

«Βόμβα» είναι το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, τις «8 Λέξεις». Η Ρωξάνη με την συμπεριφορά της στέλνει στην αγκαλιά της Λουκίας, τον Μιχαήλ με τον οποίο θα περάσουν μια νύχτα απόλυτου πάθους.

Η Τζουλιάνα δεν μπορεί να ξεφύγει από την ομηρία του Σωτήρη όσες προσπάθειες κι αν κάνει. Η Ναυσικά καταρρακωμένη ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στο Ιδρυμα, ενώ την ίδια ώρα κάνει προσπάθειες να σώσει τον γάμο του Μιχαήλ με την Ρωξάνη. Στο μεταξύ η Σμαράγδα με τον Σίμο έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού λόγω του τζόγου.

Ο Σωτήρης αναγκάζεται να αφήσει την Τζουλιάνα μόνη και να πάει να πάρει αντιπυρετικό. Σταδιακά η μικρή συνέρχεται και ζητάει επίμονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω. Η Ιφιγένεια, με τη βοήθεια της Αντριάνας, ξεμπροστιάζει το σχέδιο του Σπύρου και της υπόλοιπης παρέας. Οι Πετροσιάν προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση, αλλά η Αντριάνα τελικά παραιτείται. Στο μεταξύ ο Εκτορας εξηγεί στην Αλίκη πως η παρεξήγηση με το κόμμα λύθηκε κι εκείνη δέχεται να γυρίσει σπίτι.

Παράλληλα η Ναυσικά καταφέρνει να πείσει τη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους, ενώ ο Ακης μαθαίνει πως η Σμαράγδα συνεχίζει να πηγαίνει στη λέσχη και της τρίζει για μια ακόμα φορά τα δόντια: «Κοιτάξτε μια κυρία που ξημεροβραδιάζεται στις λέσχες. Κοίτα μαζέψου, γιατί θα κανονίσω να σε μαζεύουνε. Εγινα καταναοητός;», της ξεκαθαρίζει. Παράλληλα ο εκβιασμός της Στέλλας πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει. Βλέποντας τις οικονομίες της να κάνουν φτερά, η Σμαράγδα ξορκίζει τον Σίμο να κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια για να κόψουν αυτό το άσχημο συνήθειο. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η Κατερίνα χρησιμοποίησε κρυφά την πιστωτική του και ξεσπάει.

Η Εύα ανησυχεί για τη Ρωξάνη

Η τιμωρία του Μιλτιάδη στην Κατερίνα, επειδή του έκλεψε και του υπεχρέωσε την πιστωτική κάρτα, θα καταρρακώσει την Κατερίνα, αφού είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία της. Την ίδια στιγμή η Σμαράγδα και ο Σίμος κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να απεξαρτηθούν από τον τζόγο. Ο Μιχαήλ κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ρωξάνη και της υπόσχεται να πάνε μαζί με το παιδί ένα ταξίδι στην Disneyland: «Νομίζω ότι μας χρειάζεται λίγη ξεκούραση και ηρεμία», της λέει.

Παράλληλα, η Εύα ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη Ρωξάνη εξαιτίας της συμπεριφοράς της, η οποία είναι αλλοπρόσαλλη από τα χάπια που παίρνει. Η Τζουλιάνα, «φυλακισμένη» ακόμα στο σπίτι του Σωτήρη, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει, ενώ η Ναυσικά έχει πλέον απελπιστεί και προσπαθώντας να βρει παρηγοριά, έρχεται πιο κοντά με τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια και ο Μάρκος δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του, που τον αφήνει άναυδο!

Νύχτα πάθους για Μιχαήλ και Λουκία

Η Αντριάνα μετακομίζει με το «έτσι θέλω» στο σπίτι του Μάρκου και του τονίζει: «Από εδώ και στο εξής θα σε φροντίζω εγώ» και αυτός μένει άναυδος! Την ίδια στιγμή η Τζουλιάνα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Σωτήρη και τελικά καταφέρνει να βγούνε μαζί για βόλτα εκτός σπιτιού! Στο μεταξύ ο Ακης αποφασίζει να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό και να βάλει τον Αλέκο να τον διαχειριστεί, ενώ η Ηλιάνα επιχειρεί να καλέσει την Αριάδνη μόνη της, την τελευταία στιγμή όμως την αποτρέπει η Αποστολία: «Σταμάτα, άσε επιτέλους την ψυχή της να ησυχάσει», της λέει.

Η Ολυμπία μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της και οργανώνει την επόμενη κοπάνα της. Για κακή της τύχη, το τηλεφώνημα ακούει ο Νικηφόρος, ο οποίος τα λέει όλα στην Εύα: «Την άκουσα να λέει ψέματα, δεν θα πάει πάλι στο σχολείο. Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα;», της προτείνει, ενώ λίγο αργότερα Νικηφόρος ανακοινώνει στην Εύα πως θέλει να αγοράσει σπίτι και της ζητάει να τον βοηθήσει να το επιλέξει! Ο Σίμος με τη Σμαράγδα πάνε για μια ακόμα φορά στη λέσχη του υποκόσμου και το ζευγάρι χάνει πάλι ένα μεγάλο ποσό. Ο κατήφορος που έχουν πάρει δεν έχει τελειωμό.

Παράλληλα ο Μιχαήλ πιάνει τη Ρωξάνη σε ένα ψέμα και γίνεται έξαλλος: «Ε, δεν υποφέρεσαι! Πας από το κακό στο χειρότερο, δεν θέλω ούτε να σε ακούω ούτε να σε βλέπω», της λέει. Την ίδια στιγμή ο Εκτορας δεν αντέχει άλλο, αρπάζει την Αλίκη και τη φιλάει με πάθος, κόντρα στις συμβουλές του ψυχιάτρου. Η Αλίκη τρομάζει από το αιφνιδιαστικό φιλί του Εκτορα και ανακαλεί μνήμες από τον καιρό της κακοποίησης που δεχόταν από τον πατέρα της. Η κοπέλα ταραγμένη ψελλίζει: «Εκτορα συγγνώμη, είναι ακόμα νωρίς, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά». Στο μέτωπο της Ρωξάνης και του Μιχαήλ, τα πράγματα είναι δραματικά, με τη Ρωξάνη να ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Δεν πάει άλλο, ό,τι είχαμε μεταξύ μας έχει τελειώσει οριστικά» κι εκείνος απαλλαγμένος από ενοχές, πάει αποφασισμένος στη Λουκία. Οι δυο τους περνάνε μια νύχτα πάθους, ενώ το επόμενο πρωί ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη αποφασίζουν να χωρίσουν, λήγοντας το σύμφωνο συμβίωσης.

Η Ναυσικά κάνει μήνυση στο Ιδρυμα

Η Σμαράγδα χάνει ένα ακόμα ποσό στη λέσχη κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της. Την ίδια στιγμή μια απροσδόκητη πλημμύρα οδηγεί τον Νικηφόρο, την Εύα και την Ολυμπία στο σπίτι του Μάρκου, όπου και θα φιλοξενηθούν μέχρι να βρουν να αγοράσουν σπίτι γρήγορα. Στο μεταξύ ο Φοίβος προειδοποιεί τον Μιλτιάδη: «Η μαμά δεν είναι καλά, έχει μελαγχολήσει και είναι πολύ άσχημα. Μήπως θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, για να μην έχουμε χειρότερα;», του λέει. Στο μεταξύ η Ναυσικά με τη βοήθεια του Εκτορα κάνει μήνυση στο Ιδρυμα για έκθεση ανηλίκου, ενώ την ίδια ώρα ο Σωτήρης ετοιμάζεται να πάρει τη Τζουλιάνα και να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη.

Ωστόσο να πούμε πως τα νέα για τις 8 Λέξεις είναι άσχημα. Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Vanda's blog.