Ο Κώστας Φαλελάκης επιβεβαιώνει το καυτό spoiler μας για το "Νίκο" στο Γυναίκα χωρίς όνομα

Η ανατριχιαστική εξέλιξη τελικά είναι γεγονός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κώστας Φαλελάκης επιβεβαιώνει το καυτό spoiler μας για το

Ο Κώστας Φαλελάκης δέχτηκε την πρόταση να ενσαρκώσει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» τον Νίκο, έναν ψυχικά διαταραγμένο άνθρωπο, και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και μόλις επιβεβαίωσε το πιο καυτό spoiler που δώσαμε για την σειρά!

Πρώτοι εμείς, σας έχουμε όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τις εξελίξεις των τηλεοπτικών σειρών πριν καν τα παίξουν τα κανάλια! Σε μια συνέντευξή του, λοιπόν, ο "Νίκος" αποκάλυψε μια συγκλονιστική εξέλιξη για την σειρά του ΑΝΤ1.

Η παρουσία σας στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» ολοκληρώνεται. Τελικά ο Νίκος δεν θα έχει καλή κατάληξη.

«Πράγματι. Ο Νίκος σκοτώνεται». - Εμείς πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Δείτε το εδώ

Ποιος τελικά θα τον σκοτώσει;

«Ολοι οι χαρακτήρες τον μισούν. Οπότε όλοι είναι υποψήφιοι δολοφόνοι. Δεν θα πάει από το χέρι της κόρης του της Κλειώς, αν υποψιάζεστε κάτι τέτοιο, αλλά από της Μάρθας. Οι δυο κακοί αλληλοσφάζονται. Εδώ δεν ισχύει το “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”».

Εχετε καταφέρει να δικαιολογήσετε τον ήρωά σας για ό,τι έχει κάνει;

«Κάθε ηθοποιός πρέπει να μπει σε αυτή τη διαδικασία και να την υποστηρίξει. Αν δεν δικαιολογήσεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι, δεν μπορείς να τον ψυχογραφήσεις. Γιατί ο καθένας για τον εαυτό του έχει δίκιο. Αυτό συμβαίνει και στη ζωή. Προφανώς ο Χίτλερ πίστευε ότι έκανε το σωστό. Και επειδή οι άνθρωποι είναι πολυσήμαντοι, έχουν ανατροπές και αντιφάσεις. Το γοητευτικό είναι να ερευνάς τις αντιφάσεις αυτές. Πώς λειτουργούν στο καλό και πώς στο κακό και πού κατευθύνονται. Ολοι είμαστε εν δυνάμει όλα και σε συγκεκριμένες συνθήκες μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Στο κεφάλι του εκάστοτε δολοφόνου υπάρχει πάντα μια εξήγηση που δικαιολογεί την πράξη του».

Η κόρη του Νίκου, η Κλειώ, έχει στραφεί εναντίον του. Θα τον προδώσει;

«Η κόρη του έχει ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί και θα σταθεί με το μέρος της αλήθειας».

Η ερμηνεία σας στον ρόλο του σχιζοφρενούς είναι συγκλονιστική. Φαντάζομαι ότι απαιτούνται ιδιαίτερες διεργασίες προκειμένου να μπείτε στην ψυχοσύνθεση του Νίκου.

«Αυτά μου είναι γνώριμα μονοπάτια. Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής και η αδελφή μου ζει μόνιμα στο ψυχιατρείο. Εχω παρακολουθήσει τις παλινδρομήσεις και τις εκρήξεις τέτοιων συμπεριφορών. Η σεναριογράφος μας Μαρία Γεωργιάδου και η σκηνοθέτρια Βίκυ Μανώλη δεν τον γνώριζαν όταν με επέλεξαν. Ηταν μια συγκυρία».

Τότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για σας.

«Εχουν κατευναστεί όλα αυτά μέσα μου. Οταν ήμουν πιο μικρός ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο».

Το θέατρο ήταν για εσάς μια διέξοδος;

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που δεν είχε καμία προσλαμβάνουσα σε αυτήν την κατεύθυνση. Το χωριό μας δεν είχε καν ρεύμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει θέατρο. Το πληροφορήθηκα στην εφηβεία μου από έναν θίασο που είχε έρθει στα Χανιά. Οταν μπήκα σε αυτήν την ιστορία, δεν ξαναβγήκα ποτέ. Ημουν ένας κλειστός άνθρωπος που δεν είχε λεξιλόγιο, ούτε αυτοπεποίθηση και αυτό το καταφύγιο με επικύρωσε. Πραγματικά άλλαξε η ζωή μου. Κι αν έχω διαμορφώσει έναν χαρακτήρα, αυτό που είμαι το οφείλω σε αυτή τη διαδικασία».

Ολα αυτά τα χρόνια έχετε μια στάση ζωής μακριά από το lifestyle με προσήλωση στην τέχνη σας.

«Αυτό ήταν επόμενο, γιατί με τους ανθρώπους που βρέθηκα στο ανοιχτό θέατρο όπως τον Γιώργο Μιχαηλίδη, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Μηνά Χατζησάββα, ενστερνίστηκα μια κατεύθυνση στην οποία δεν χωράνε τέτοια. Εχει να κάνει με την εντιμότητα σε αυτό που κάνεις. Εγώ χρωστάω στο θέατρο και αισθάνομαι υπόλογος, ότι δεν έχω δώσει τα πάντα ενώ μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα. Αυτό με βασανίζει. Τα υπόλοιπα σχετικά με τη δημοφιλία τα ακούω βερεσέ».

ΠΗΓΗ Tv24