Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο αστυνόμος αποφυλακίζει τη Μαρίνα - Ο κρυφός έρωτάς του για εκείνη

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο αστυνόμος αποφυλακίζει τη Μαρίνα - Ο κρυφός έρωτάς του για εκείνη

Η Μαρίνα ομολογεί τα πάντα στον αστυνόμο, ξέροντας πως πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο και η φυλακή είναι μονόδρομος. Μόνο που εκείνος κάνει κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αφού την αποφυλακίζει γιατί έχει κρυφό έρωτα μαζί της! Αποκλειστικό "φωτιά" για το αγαπημένο σίριαλ, Γυναίκα χωρίς όνομα!

Η Μαρίνα περνάει τις τελευταίες ώρες ελευθερίας της δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα πριν παραδοθεί στην αστυνομία. Ξέρει ότι πλέον δεν υπάρχει σωτηρία για εκείνη. Ολα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το ποια είναι η σχέση της με τη Μάρθα και τη Ρένα, πού γνωρίστηκαν και ποια είναι η πραγματική της ταυτότητα.

Η φυλακή είναι για εκείνη μονόδρομος. «Δεν θέλω να σας αποχωριστώ αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Περίμενα ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Το φοβόμουν εδώ και καιρό», λέει στα αγαπημένα της πρόσωπα με δάκρυα στα μάτια. «Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα είσαι και πάλι μαζί μας. Εγώ θα σε περιμένω πάντα», της απαντάει ο Μιχάλης. Την άλλη μέρα η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με την Κάτια. «Θα σας τα πω όλα αστυνόμε από την αρχή. Πώς έγιναν τα πράγματα και οδηγήθηκα εδώ με αυτή την ταυτότητα και για το τι συνέβη πραγματικά. Η Κάτια ήταν μάνα μου αλλά καμία δεν το γνώριζε τότε», ξεκινάει να του λέει.

Η κοπέλα του εξιστορεί το πώς έγιναν τα γεγονότα, τι συνέβη με τον Αλέξη, πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε τη Μελίτη, αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν να αποκτήσει την καινούρια της ταυτότητα. Παρά την αποκάλυψη της αλήθειας, ο αστυνόμος αναγκάζεται να τη συλλάβει και να την οδηγήσει στο κρατητήριο.

Η Μαρίνα κατηγορεί τη Μάρθα

Στο μεταξύ, ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νίκο ανήκει στην Κάτια. Η Μάρθα από την άλλη αποφασίζει να επισκεφτεί τη Μαρίνα στο κρατητήριο και αρχίζει να την κατηγορεί: «Σου έδωσα τα πάντα κι εσύ τα πέταξες και μαζί με αυτά πέταξες κι εμένα. Σου αξίζει να βρίσκεσαι εδώ τελικά», της λέει με μίσος. Η Μαρίνα δεν αργεί να ξεσπάσει και ο διάλογός τους είναι έντονος: «Εσύ παγίδευσες τη μάνα μου. Εσύ σκότωσες τον Νίκο, είμαι σίγουρη γι’ αυτό! Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό σαν το δικό σου θα σκεφτόταν όλη αυτή την πλεκτάνη», την κατηγορεί η κοπέλα. Οταν η Μάρθα φεύγει, ο αστυνόμος που τόση ώρα κρυφάκουγε, συναντάει τη Μαρίνα και κάνει κάτι που δεν θα περίμενε κανείς: την αποφυλακίζει. «Είσαι ελεύθερη», της λέει κι εκείνη μένει εμβρόντητη καθώς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ωστόσο επιστρέφει σπίτι της.

Ο Μιχάλης και όλη η οικογένεια στήνουν ένα μικρό γλέντι για την αποφυλάκιση της Μαρίνας και φυσικά όλοι είναι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την ανέλπιστη εξέλιξη. Ως τη στιγμή που μια νέα απειλή τούς χτυπά την πόρτα. Είναι η αστυνομία που συλλαμβάνει την Κάτια για τη δολοφονία του Νίκου!

Ο κρυφός έρωτας του αστυνόμου!

Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, παρόλο που ο αστυνομικός οφείλει και θέλει να κάνει τη δουλειά του, κατά βάθος πιστεύει στην αθωότητα της Μαρίνας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει, αφού είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της! Κάτι που στην πορεία της σειράς θα βγει στην επιφάνεια και όλα θα πάρουν τελείως διαφορετική πλοκή!

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως ο Κώστας Φαλελάκης που παίζει το Νίκο στην σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα πριν από λίγο επιβεβαίωσε το καυτό spoiler που είχαμε δώσει για τη σειρά! Δείτε το εδώ