Spoiler alert! Για δεύτερη φορά δολοφόνος ο Κλεομένης από τις "Άγριες Μέλισσες";

Αποκλειστικό! Με μια ατάκα ο Θανάσης Κουρλαμπάς τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler alert! Για δεύτερη φορά δολοφόνος ο Κλεομένης από τις

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο γνωστός "Κλεομένης" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU στην οποία και μας έδωσε ένα... spoiler! Θα γίνει για δεύτερη φορά δολοφόνος;

Με μια του ατάκα ο Θανάσης Κουρλαμπάς άφησε ένα απίστευτο μυστήριο να πλανάται για την πλοκή που πρόκειται να ακολουθήσει η σειρά Άγριες Μέλισσες και θα το δείτε κι εσείς παρακάτω...

Ωστόσο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε περάσει ο πατέρας του και συγκίνησε με τα λόγια του. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε εδώ!

Στα τυχερά της ζωής σου συγκαταλέγεται και η συμμετοχή σου στις «Άγριες Μέλισσες»...

Όλα είναι μια ζαριά τελικά! Από την αρχή που με φώναξαν από την παραγωγή μού άρεσε ο ρόλος, φαινόταν ότι ήταν ένα πολύ καλό σενάριο, με ωραίους χαρακτήρες. Ακόμη και οι τεχνικοί είναι οι καλύτεροι στο είδος τους, όπως και η φωτογραφία, τα κοστούμια και τα σκηνικά. Αυτό που έχω ζήσει σε αυτή τη σειρά δεν θυμάμαι να το έχω ξαναζήσει. Έχω κάνει καθημερινό σίριαλ, αλλά αυτό έχει το κάτι παραπάνω. Έχουμε κάνει οι ηθοποιοί και μια ομάδα στο Viber και μιλάμε καθημερινά, είμαστε πραγματική παρέα.

Δεν ξέρω αν τους επιλέγεις τους ρόλους ή σε επιλέγουν, αλλά σχεδόν πάντα παίζεις τον άντρα με το πολύ ωραίο παρουσιαστικό που όμως, άμα τη εμφανίσει του, ξέρεις ότι κάτι κρύβει...

Τους κυνηγάω αυτούς τους ρόλους. Στην αρχή τούς επέλεγα, μετά με επέλεγαν. Τον ρόλο μου ως Κλεομένη τον έχω λατρέψει γιατί έχει πολλές διαστάσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση να κάνεις έναν ομοφυλόφιλο άντρα στη δεκαετία του ’50 στην επαρχία, ο οποίος έχει και σκοτεινές προθέσεις. Στην ελληνική μυθοπλασία δεν θυμάμαι αντίστοιχα ομοφυλόφιλους… κακούς. Πάντα αυτοί ήταν οι συμπαθητικοί, οι πονεμένοι, οι... ζουζουνιάρηδες. Ο Κλεομένης έχει αυτό το εστέτ το αριστοκρατικό, αλλά σιγά σιγά έπρεπε να αφήνει κάποια στοιχεία στο κοινό για να δείξει ότι δεν είναι καθαρός χαρακτήρας. Όλοι όσοι με έβλεπαν στον δρόμο με ρωτούσαν στην αρχή «μα ποιος είσαι και πού το πας;». Αυτό που μου συνέβη με τον κόσμο ήταν μοναδικό. Δεν μου έλεγαν «α, είσαι ο κακός», αλλά μου έλεγαν «σε ευχαριστούμε που κατάφερες να μας πείσεις για αυτό που είσαι», είχα πολύ θετική αποδοχή.

Αντιδράσεις από την ομοφυλοφιλική κοινότητα συνάντησες;

Όχι, καθόλου. Και χαίρομαι γι’ αυτό. Το μεγάλο στοίχημα, και το δικό μου αλλά και της σεναριογράφου, της Μελίνας Τσαμπάνη, ήταν να μην ταυτιστεί το όποιο αρνητικό πρόσημο του Κλεομένη ως χαρακτήρα με τη του προτίμηση. Τον «τσαμπουκά» στον Μελέτη δεν τον έκανε επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Στα επόμενα επεισόδια μπαίνει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή του και δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο με θετικά στοιχεία, αποκτά αισθήματα, φαίνονται οι πληγές και οι ρωγμές του. Δεν ήταν πρόθεση αυτό για να δικαιολογηθούν οι πράξεις του, αλλά για να δείξουμε ότι ένας άνθρωπος έχει πολλά χαρακτηριστικά μαζί. Αυτά ήταν από τα ωραιότερα γυρίσματα που έκανα.

Έχετε κάνει κάποιες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν;

Δεδομένης της κατάστασης δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά όλα διεκόπησαν λόγω και της διακοπής των γυρισμάτων. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί κανείς μας δεν ξέρει ακόμη, μέχρι πού μπορεί να φτάσει ως ρόλος ο Κλεομένης. Την πρώτη σεζόν τα έκανε όλα. Ούρησε τον Μελέτη, έκανε φόνο, μπορεί να κάνει και άλλον, ποιος ξέρει; (γέλια) Ακόμη δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Ας βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση που ζούμε όλοι χωρίς απώλειες, να συνέλθουμε πρώτα. Έχουν «παγώσει» τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες», όπως έχει «παγώσει» πια όλη μας η ζωή.

Η ατάκα του Θανάση Κουρλαμπά για τον "Κλεομένη" από τις Άγριες Μέλισσες που μας έβαλε σε υποψίες

«Ο Κλεομένης τα έκανε όλα. Ούρησε τον Μελέτη, έκανε φόνο, μπορεί να κάνει και άλλον, ποιος ξέρει; Ακόμη δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι»