Αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος Κάτιας, Μάρθας και Μαρίνας στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Δικαίωση, λύτρωση, κάθαρση αλλά και τιμωρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Αυτό είναι το τέλος Κάτιας, Μάρθας και Μαρίνας στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Το τέλος για τις πρωταγωνίστριες (Μαρίνα, Κάτια, Μάρθα) της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1 τα έχει όλα. Δικαίωση, λύτρωση, κάθαρση αλλά και τιμωρία κι εμείς το έχουμε αποκλειστικά!

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν η Μαρίνα, η Κάτια και η Μάρθα παλεύουν με ίντριγκες, δολοπλοκίες, ψέματα, ερωτεύονται, απογοητεύονται, αγαπούν, μισούν. Κι αυτό είναι το τέλος τους, όπως έχει γραφτεί μέχρι τώρα.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ

Η Μαρίνα έχει περάσει πολλά. Η ζωή δεν της έδειξε το καλό της πρόσωπο. Ομως, στον δρόμο προς τον Γολγοθά βρήκε τον φύλακα άγγελό της, τον Μιχάλη. Ο έρωτάς τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η Μαρίνα στην προσπάθειά της να βρει το παιδί της τον είχε πάντα δίπλα της. Εκείνη, όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από την Ιωάννα, τον έσπρωξε στην αγκαλιά της, αψηφώντας τα αισθήματά της. Ηθελε το παιδί του να έχει μια κανονική οικογένεια. Ομως, όταν η νεαρή κοπέλα έχασε το μωρό, Μαρίνα και Μιχάλης ήρθαν και πάλι κοντά κι αυτό γιατί ποτέ ο ένας δεν έπαψε να αγαπά βαθιά και να νοιάζεται τον άλλον.

Ακόμη και τώρα που ο κίνδυνος να ξαναμπεί η Μαρίνα στη φυλακή είναι πολύ κοντά. Ο Μιχάλης είναι έτοιμος και γι’ αυτό. Θα την περιμένει όσο κι αν χρειαστεί. Αλλά αυτή τη φορά η τύχη θα σταθεί καλή μαζί τους. Η Μαρίνα θα συλληφθεί αλλά ο αστυνόμος θα την αφήσει ελεύθερη όταν μάθε την ιστορία της. Μιχάλης και Μαρίνα θα ζήσουν για πάντα μαζί και μάλιστα η Μελίτη, που πλέον λατρεύει τον Μιχάλη, θα αποκτήσει κι αδελφάκι, αφού η Μαρίνα θα μείνει έγκυος στο παιδί του. - Ωστόσο, δείτε εδώ και το μεγάλο μυστικό της Μαρίνας που θα αποκαλυφθεί στο τέλος!

Η ΜΑΡΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

Είναι μια γυναίκα που στάθηκε στη Μαρίνα ως μητέρα. Η γνωριμία τους στη φυλακή ήταν καθοριστική και για τις δύο γυναίκες. Εκείνη έχασε μια κόρη και βρήκε μια άλλη και η Μαρίνα απόκτησε τη μητέρα που δεν είχε ποτέ, μέχρι να ανακαλύψει ότι η βιολογική της μάνα είναι εν ζωή και είναι η Κάτια. Ομως η υπερβολική αγάπη της Μάρθας τής γίνεται εμμονή και ψύχωση. Οταν ανακαλύπτει ότι η Κάτια είναι η μητέρα της κοπέλας, το μυαλό της δεν μπορεί να το δεχτεί. Γι’ αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βγάλει από τη μέση, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μαρίνα μαθαίνει τελικά τα πάντα και γίνεται χίλια κομμάτια.

Η Μάρθα τώρα παρακολουθείται από ψυχολόγο αλλά σταματά να παίρνει την αγωγή της. Δείχνει να συμμορφώνεται και να αποδέχεται τα λάθη της, αλλά θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να βγάλει από τη μέση την εχθρό της την Κάτια σκοτώνοντας τον Νίκο με σκοπό να της φορτώσει το έγκλημα. Ομως η αλήθεια και πάλι αποκαλύπτεται και τότε θα της σαλέψει το μυαλό και η κατάστασή της δεν θα είναι ανατρέψιμη.

Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ

Η Κάτια επίσης είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της. Σε νεαρή ηλικία ήταν μόνη και με ένα μωρό στην αγκαλιά. Το άφησε στο ίδρυμα για λίγο και της είπαν ότι πέθανε. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη, αλλά και το δεύτερο παιδί που απέκτησε, ο Αλέξης, χάθηκε και θεώρησε υπαίτια τη Μαρίνα που μέχρι τότε δεν γνώριζε ότι είναι κόρη της. Συνέβησαν πολλά ανάμεσά τους και όταν έμαθε την αλήθεια, είχε να αντιμετωπίσει την αμνησία, τον Νίκο που την κακοποιούσε και τη Μάρθα που ήθελε να τη σκοτώσει.

Βρέθηκε όμως στον δρόμο της ο Αργύρης και αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας της αλλά και τον άνθρωπο που θα ερωτευόταν βαθιά. Η απροσδόκητη εμφάνιση του γιου του Γιάννη όμως, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, αλλά και της πρώην γυναίκας του Εύας, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω. Η Εύα και ο Γιάννης θα προσπαθήσουν με κάθε δόλιο τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που παραμονεύει. Η Μάρθα ενοχοποιεί την Κάτια για τον φόνο του Νίκου και εκείνη συλλαμβάνεται. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή και θα τα καταφέρει. Η Εύα και ο Γιάννης θα φύγουν μακριά τους όταν όλα μαθευτούν και Κάτια και Αργύρης θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Από το περιοδικό TiviSirial και την Κωνσταντίνα Γαρδέλη