Αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε της Μαρίνας στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Έγκυος στην αγκαλιά του Μιχάλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό! Το μεγάλο φινάλε της Μαρίνας στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Ανατριχιαστικό αποκλειστικό spoiler για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”! Ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε της Μαρίνας; Η αποκάλυψη μόνο εδώ!

Οι δύσκολες στιγμές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη γαλήνη στο σπίτι της Μαρίνας. Μια νέα χαρμόσυνη είδηση έρχεται να φέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Ακολουθώντας τη μοίρα της μητέρας της, η Μαρίνα πέρασε πολλά από μικρή ηλικία. Εμεινε έγκυος, αναγκάστηκε να πάρει πάνω της έναν φόνο που δεν έκανε για να μπει στη φυλακή και να γεννήσει το παιδί της. Εκεί βρήκε συμπαράσταση από τη Ρένα και τη Μάρθα, με τις οποίες έγινε αχώριστη. Το έσκασε από τη φυλακή, άλλαξε ταυτότητα, αλλά πάντα ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το ποια πραγματικά είναι, καραδοκούσε.

Κάτι που τελικά συνέβη. Η Μαρίνα το αντιμετώπισε κι αυτό με σθένος αλλά όχι μόνη. Εκτός από τη μητέρα της Κάτια και τον πατέρα της Φώτη, πάντα δίπλα της, φύλακας άγγελός της ήταν και είναι ο Μιχάλης. Από την πρώτη στιγμή εκείνος τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Είναι ο άνθρωπος της ζωής της και παρά το γεγονός ότι πέρασε πολλές φορές δύσκολα δίπλα της, της στάθηκε σε όλα. Η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα και η ευθύνη ήταν κυρίως της Μαρίνας. Αρχικά του έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα, αλλά αργότερα του τα είπε όλα και του αποκάλυψε το παρελθόν της. Η αναζήτηση της κόρης της Μελίτης ήταν ένας Γολγοθάς τον οποίο ο Μιχάλης ανέβηκε μαζί της. Παρά το γεγονός ότι εκείνη πολλές φορές ήταν απόμακρη και οξύθυμη, εκείνος δεν λύγισε. Ο Μιχάλης ήταν εκεί και στις χαρές και στις λύπες της.

Το τελευταίο μεγάλο μυστικό της Μαρίνας

Τώρα πια τα δύσκολα έχουν περάσει και οι δυο τους μαζί με τη Μελίτη ζουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από όλες τις άσχημες αναμνήσεις. Ομως, η ευτυχία τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο Μιχάλης πάντα ήθελε ένα μωρό από τη Μαρίνα και πολλές φορές της το είχε εκφράσει στο παρελθόν. Εκείνη το ανέβαλε, προκειμένου η Μελίτη να μην αισθανθεί ότι θα πάρει τη θέση της ένα άλλο παιδί. Οταν ο Μιχάλης έμαθε ότι η Ιωάννα είναι έγκυος στο παιδί του ένιωσε πολύ μπερδεμένος αλλά ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να μην αναλάβει τις ευθύνες του. Το αντίθετο μάλιστα. Ωστόσο η μοίρα δεν στάθηκε καλή μαζί του και το μωρό χάθηκε.

Τώρα όμως που τα δύσκολα έχουν περάσει, ζει μια ευτυχισμένη ζωή με τη Μαρίνα και τη Μελίτη που τόσο πλέον τον αγαπάει. Οι τρεις τους είναι ευτυχισμένοι και φαίνεται πως τα έχουν όλα. Ομως κάποιες φορές η ζωή μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφη. «Θέλω να σου πω κάτι», λέει η Μαρίνα στον Μιχάλη ενώ είναι οι δυο τους σε μια τρυφερή στιγμή. Τον κοιτάζει στα μάτια και του αποκαλύπτει το τελευταίο μεγάλο μυστικό της ζωής της: «Είμαι έγκυος». Ο Μιχάλης πετάει από χαρά. Το νέο αυτό είναι σαν να το περίμενε σε όλη του τη ζωή. Τώρα πια η Μαρίνα, ο Μιχάλης και η Μελίτη έχουν να περιμένουν ακόμη πιο ευτυχισμένες στιγμές, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.Δείτε εδώ ένα ακόμη αποκλειστικό για τον κρυφό έρωτα του υπαστυνόμου για την Μαρίνα

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό TV24