Σοκ στις 8 Λέξεις - Η Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του Φοίβου

Η δεξίωση στο κότερο μετατρέπεται σε μακελειό! Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στις 8 Λέξεις - Η Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του Φοίβου

Ακόμα ένα αποκλειστικό σοκ έχουμε για την αγαπημένη σειρά 8 Λέξεις! Η δεξίωση στο κότερο θα μετατραπεί σε μακελειό αφού η Βίκυ θα βρεθεί αιμόφυρτη στο σπίτι του Φοίβου.

Η Ηλιάνα αρχίζει να υποψιάζεται τη Βίκυ μετά τη συζήτηση με την Αποστολία. Την ίδια στιγμή η Εύα με τον Νικηφόρο ετοιμάζουν τον γάμο τους, ενώ στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας με την Ερση περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Φοίβος με τη Βίκυ μετατρέπουν σε απίστευτο μακελειό τη δεξίωση στο κότερο...

Η Αποστολία για μια ακόμα φορά θέλει να προστατέψει την Ηλιάνα και της λέει: «Ηλιάνα μου, σε παρακαλώ πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτά τα μεταφυσικά πράγματα. Επιτέλους, κατάλαβε ότι πρέπει να αφήσεις την ψυχή της Αριάδνης να ησυχάσει». Η Ηλιάνα δείχνει να συμφωνεί με την Αποστολία, αλλά παράλληλα έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον ρόλο της Βίκυς: «Ποιος μπορεί να έβαλε τη Βίκυ να με ξεγελάσει και με ποιο σκοπό; Τι είχε να κερδίσει από αυτό;», αναρωτιέται η Ηλιάνα στην Αποστολία, η οποία επίσης είναι προβληματισμένη, αλλά προς το παρόν δεν έχει να της δώσει καμία απάντηση!

Ο Φοίβος βλέπει τον πατέρα του την ώρα της επίθεσης

8 Λέξεις Φοίβος μακελειό

Στο μεταξύ η Ναυσικά αντιμετωπίζει με επιφύλαξη αλλά και χιούμορ την επανασύνδεσή της με τον Μάρκο και παρότι περνούν όμορφες στιγμές μαζί, δεν ξέρει πού μπορεί όλο αυτό να τους οδηγήσει. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας και η Ερση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες: «Κάτι πρέπει να κάνουμε, επιμένω ότι πρέπει να δώσω τους πίνακες», προτείνει ο Οδυσσέας στην Ερση, η οποία για μια ακόμα φορά τον αποτρέπει από το να δώσει τα έργα του. Τα πράγματα όμως είναι πολύ δύσκολα, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. Παράλληλα και ο Νικηφόρος με την Εύα μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι και παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την Ολυμπία, η Εύα δέχεται να τον παντρευτεί: «Δεν αλλάζει κάτι με την Ολυμπία και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ακόμα κι αν παντρευτούμε. Οπότε ναι, δέχομαι να προχωρήσουμε τον γάμο μας. Πού ξέρεις, μπορεί να βγει σε καλό», του λέει.

Στο μεταξύ, έχει φτάσει η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη και όλα προχωράνε σύμφωνα με το σχέδιο της Βίκυς και του Φοίβου. Το χτύπημα που κάνουν είναι άνευ προηγουμένου και η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό. Ομως, ο Φοίβος θα δει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του και πολλά θα εξαρτηθούν από τη στιγμιαία αντίδρασή του! Φυσικά τα χάνει όταν βλέπει τον Μιλτιάδη και μάλιστα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του Φοίβου

Ωστόσο, τον Φοίβο ταράζει ακόμα μια εικόνα, αυτή της Βίκυ που βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο Φοίβος τρελαίνεται και με αγωνία την αρπάζει και προσπαθεί να τη σώσει, παίρνοντάς τη μακριά από τον χαμό. Αμέσως την πηγαίνει αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει, αλλά η κατάστασή της είναι τραγική.

Την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο, καθώς βρήκαν δύο σφαίρες στην κοιλιά.

Παράλληλα ειδοποιούν την οικογένειά του και όλοι τρέχουν σοκαρισμένοι στο νοσοκομείο. Οπως είναι φυσικό, η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση: «Θα τρελαθώ, αν πάθει κάτι ο Μιλτιάδης θα πεθάνω, δεν θα το αντέξω», λέει η Κατερίνα. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν: «Αποφασίσαμε σε ένα μήνα να κάνουμε τον γάμο μας», λένε και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα συμπονάει τη Σμαράγδα στην κατάσταση που βρίσκεται και μιλάει στον πατέρα της: «Μπαμπά, πρέπει να της δανείσεις τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοιχτό. Είναι κρίμα να καταστραφεί, δεν τη λυπάσαι; Είναι η μάνα του παιδιού σου», του τονίζει. Στο μεταξύ ο Μάρκος βλέπει τη Στέλλα στο γραφείο του και αμέσως της δείχνει ότι τον ενδιαφέρει σαν γυναίκα, κάνοντας την Ευγενία να ζηλέψει! Την ίδια στιγμή το τραύμα της Βίκυς πάει απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Φοίβος είναι αναγκασμένος να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον ώμο της μόνος του στο σπίτι, με μια τσιμπίδα, ενώ η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο...

Δες εδώ και τις 10 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το τέλος