Elif: Η Αρζού νεκρή! Σκηνοθετεί τον θάνατό της - Καρέ καρέ το σχέδιό της

Αποκλειστικό "βόμβα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Αρζού νεκρή! Σκηνοθετεί τον θάνατό της - Καρέ καρέ το σχέδιό της

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της Αρζού έχει πια φτάσει και ο δρόμος για τη φυλακή έχει πια ανοίξει! Ομως, εκείνη θα κάνει τα πάντα για να γλιτώσει τέτοιο διασυρμό και σκηνοθετεί τον θάνατό της για να πιστέψουν όλοι πως είναι νεκρή! Διαβάστε αποκλειστικά καρέ-καρέ όλο το σατανικό σχέδιό της. Πανικός στην Elif!

Για ακόμη μια φορά η Αρζού έχει βάλει στόχο τη μικρή Ελίφ και την απάγει για να βασανίσει τη Μελέκ. Η Μελέκ από την άλλη αγωνιά για το παιδί της, που για πολλοστή φορά πέφτει θύμα απαγωγής. Μόνο που αυτή τη φορά δεν γνωρίζει ότι πίσω από αυτό κρύβεται η Αρζού. Στο μεταξύ εκείνη με τη βοήθεια της Λεϊλά, της πρώην του Γιουσούφ, έχει βάλει κοριό στο σπίτι τους και παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν ώστε να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις της. Η αλήθεια όμως δεν αργεί να βγει στο φως, αφού η Μελέκ αντιλαμβάνεται πως κάποιος τους παρακολουθεί όταν κάποια στιγμή λέει με δάκρυα:

«Μου λείπει το παιδί μου... Η μυρωδιά του... Τα μαλλιά της...» και την επόμενη μέρα δέχεται έναν φάκελο με μια τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ. Ετσι ψάχνει και βρίσκει τον κοριό, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και οι Εμιρόγλου προσποιούνται πως δεν έχουν καταλάβει κάτι και στήνουν παγίδα στην Αρζού!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiviSirial

Η Αρζού νεκρή στην Elif

Μ’ αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνουν πως εκείνη κρύβει την Ελίφ. Ωστόσο η αδίστακτη γυναίκα καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει, όμως και η Ελίφ καταφέρνει να ξεφύγει από εκείνη, βρίσκει ξανά τη μητέρα της και ομολογεί στην αστυνομία ότι η Αρζού την είχε κλέψει. Η αστυνομία βγάζει ένταλμα σύλληψης και ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί η Αρζού, η οποία προσωρινά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Ενα πρωί κι ενώ ο ηλικιωμένος άντρας προσφέρεται να τη βοηθήσει, εκείνη τον χτυπάει μ’ ένα ξύλο και του κλέβει το αυτοκίνητο. Ο άτυχος άντρας αφού συνέρχεται κάνει καταγγελία στην αστυνομία και δίνεται σήμα να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Σύντομα η αστυνομία θα βρεθεί στα ίχνη της Αρζού, η οποία στην προσπάθειά της να γλιτώσει αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει από την πορεία του και να πέσει στον γκρεμό, όπου ανατινάζεται! Στο νεκροτομείο γίνεται ταυτοποίηση DNA στο παραμορφωμένο άψυχο σώμα της! Το τέλος για την Αρζού έφτασε! Ομως, όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα καλοστημένο σχέδιο της ίδιας να σκηνοθετήσει τον θάνατό της για να ξεφύγει από τη φυλακή!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

  • Η Αρζού χτυπάει τον άτυχο άντρα που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και του κλέβει το αυτοκίνητο.
  • Οταν εκείνος συνέρχεται, πάει στην αστυνομία να την καταγγείλει.
  • ΑΡΖΟΥ: "Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή! Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω!"
  • Η αστυνομία εντοπίζει το κλεμμένο αυτοκίνητο και την Αρζού και αρχίζει να την καταδιώκει.
  • Παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών, το αυτοκίνητο οδηγείται προς τον γκρεμό!
  • Το αυτοκίνητο και η Αρζού τυλίγονται στις φλόγες!
  • Η οικογένεια Εμιρόγλου μαθαίνει τα δυσάρεστα και από τη μια νιώθει λύπη, αλλά από την άλλη κανείς δεν είναι σίγουρος αν η Αρζού πέθανε!

Ωστόσο, δείτε εδώ ακόμα ένα αποκλειστικό φωτιά! Η Γκοντζά δηλητηριάζει την...

TAGS