Αιματοχυσία στην Elif - "Σφάζουν" τον Γιουσούφ

Σοκαριστικές οι εξελίξεις σήμερα 6/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιματοχυσία στην Elif -

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της Elif αφού ο Γιουσούφ "σφάζεται" από δυο άγνωστους άντρες! Μια αιματοχυσία που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται και εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του καθώς εκείνος ήταν ο μόνος που την υποστήριζε τόσο καιρό. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και η Αρζού ζητάει να μείνει μόνη της. Η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους. Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ, που εμφανίζεται η Σιταρέ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια.

Ο έρωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει. Η Αϊλά επιστρέφει αργά στο σπίτι κάθε μέρα και ο Μουράτ της λέει πως ο πατέρας της θα θυμώσει αν το μάθει. Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωϊνό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα. Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ. Της λέει πως ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος και ο Γιουσούφ δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο της λάθος. Η Γκόντζα το ακούει αυτό. Το τηλέφωνο της χτυπάει και η Αρζού τη βλέπει να κρυφακούει και της βάζει τις φωνές. Ο Ουμίτ ζητάει συγνώμη από την Γκόντζα. Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και παραιτείται. Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και κάποιος την παρακολουθεί.

"Σφάζουν" τον Γιουσούφ στο σημερινό επεισόδιο Elif

Δεν είναι άλλος από τον Ερκούτ, ο οποίος βλέπει που μένει. Ο Τζεβαχίρ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του λέει πως δεν θέλει λάθη στη δουλειά. Φαίνεται πως έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Ο φίλος του Γιουσούφ βρίσκει το βιβλίο, που αναζητούσε η Λεϊλά. Ο Γιουσούφ της τηλεφωνεί και εκείνη ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ…

Τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο της Elif

ELIF Επεισόδιο 579

Η Ελίφ φεύγει από το σχολείο πριν πάει η Μελέκ να την πάρει και πηγαίνει κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Τον βλέπει αναίσθητο στο πάτωμα και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το σπίτι τη Σιταρέ και βλέπει τη Ζεϊνέπ και σοκάρεται. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να εγκρίνει τη ζωή και το επάγγελμα της Σιταρέ. Η Μελέκ καλεί ασθενοφόρο για τον Γιουσούφ. Όλοι στη γειτονιά συζητούν για το περιστατικό.

Η Αρζού μιλάει με τον άντρα που επιτέθηκε στον Γιουσούφ καθώς αυτή έδωσε την εντολή. Ο Τζεβαχίρ το καταλαβαίνει σοκάρεται, άλλο πράγμα να απειλείς κάποιον και άλλο πράγμα να τον μαχαιρώνεις. Ο Τζεβαχίρ νιώθει ανήσυχος. Η κατάσταση του Γιουσούφ είναι κρίσιμη. Η νοσοκόμα λέει πως ίσως χρειαστεί αίμα. Η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ αφήνουν την Ιντζί με τη Σιταρέ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Μελέκ ειδοποιεί και τον φίλο του Γιουσούφ, τον Ορχάν. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο για να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ. Όταν φτάνει ο γιατρός τους ενημερώνει πως όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου.

Ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ζωντανός. Η Αρζού όμως θέλει να κάνει κάτι για να τελειώσει ότι ξεκίνησε σε σχέση με τον Γιουσούφ. Η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ και η νοσοκόμα της επιτρέπει να τον δει για λίγο μαζί με τη Μελέκ…

TAGS