Επιστροφή «βόμβα» για την Ζέτα Μακρυπούλια - «Έσκασε» ανακοίνωση

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστροφή «βόμβα» για την Ζέτα Μακρυπούλια - «Έσκασε» ανακοίνωση

Σαν «βόμβα» έσκασε η επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 μαζί με το τηλεπαιχνίδι που όλοι αγαπήσαμε. Μάλιστα, έσκασε και η ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου και για τα υπόλοιπα προγράμματα που είχαν μπει στον «πάγο» λόγω του κορωνοϊού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής showbiz, καθώς έχει αποδείξει μέσα από συνεργασίες της πως... το έχει τόσο με την υποκριτική, όσο και με την παρουσίαση. Και στους δυο τομείς έχει δει μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού τα γυρίσματα της εκπομπής της, «Ρουκ Ζουκ», μπήκαν στον «πάγο». Βέβαια, μετά από περίπου δυο μήνες εκτός των τηλεοπτικών πλατό - αφού η εκπομπή προβαλλόταν σε επανάληψη - η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 18 Μαϊου στις τηλεοπτικές μας οθόνες θα δούμε ξανά νέα επεισόδια που θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο. Δείτε εδώ ωστόσο, πως πέρασε την καραντίνα της η παρουσιάστρια. Την «τσάκωσα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο σπίτι τους να κάνουν κάτι απίστευτο.

Η ανακοίνωση «βόμβα» για την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια και άλλων προγραμμάτων του ΑΝΤ1

Οι ηθοποιοί ντύνονται και πάλι τους ρόλους τους, η πλοκή ξετυλίγει το νήμα της και οι τηλεθεατές μαζεύονται ξανά μπροστά από τη μικρή οθόνη για να συγκινηθούν, να γελάσουν και να ταξιδέψουν μέσα από τις νέες ιστορίες των αγαπημένων τους σειρών.

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι σειρές του ΑΝΤ1 κάνουν δυναμικό comeback με ολοκαίνουρια επεισόδια, καθώς είχαν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους τηλεθεατές. Oι ήρωες που αγαπήσαμε ξαναμπαίνουν στα σπίτια μας, φέρνοντας μαζί τους έντονα συναισθήματα, γέλιο, συγκίνηση, ανατροπές και εκπλήξεις.

Από την επόμενη εβδομάδα οι «Άγριες Μέλισσες» (Δείτε εδώ τα νέα επεισόδια), η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» , το «Μην Ψαρώνεις», το «Αν Ήμουν Πλούσιος» και το «Πέτα τη Φριτέζα» επιστρέφουν και θα γίνουν για άλλη μια φορά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

ΑΝΤ1 προγράμματα επιστροφή

Μεγάλη επιστροφή και για τα γερά χαρτιά της ψυχαγωγίας! Το «The 2Night Show» θα ξεκινήσει αυτή την Τετάρτη 13 Μαΐου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του και πάλι στο πλατό, ενώ, από τις 17 Μαΐου και για τρείς ακόμη Κυριακές, θα απολαύσουμε μια επετειακή version του Still Standing, το «Still Standing Golden Edition», γεμάτο ερωτήσεις από τα 30 χρόνια ιστορίας του ΑΝΤ1.

Με νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έρχονται δυνατά το «Rouk Zouk», το «Still Standing» και το «Best Friend’s Fear».

Συνεχίζουμε, λοιπόν, πιο δυνατοί και Μένουμε Ασφαλείς, παρέα με τις αγαπημένες μας συνήθειες στον ΑΝΤ1.