Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ - Η εξαφάνιση και το μυστήριο που σοκάρει

Όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ - Η εξαφάνιση και το μυστήριο που σοκάρει

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις ετοιμάζεται να βγάλει στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή της, Φως Στο Τούνελ, η γνωστή παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη, η οποία αυτή τη φορά θα ερευνήσει μια εξαφάνιση μυστήριο που σοκάρει.

Η πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή, το κινητό του με τον φορτιστή στην πρίζα και το πρωινό του άθικτο. Ο καβγάς με την σύντροφό του που προηγήθηκε και ο θυελλώδης έρωτάς τους…

Τι λέει στο «Τούνελ» η εντυπωσιακή φίλη του αγνοούμενου για την μυστηριώδη εξαφάνισή του; Τα κενά στις καταθέσεις, τα καυτά ερωτήματα της μάνας, των φίλων και των συγγενών του, που ζητούν απαντήσεις.

Όλες οι απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 23:50 στον ALPHA, στον οποίο μία εκπομπή έριξε «αυλαία» ξαφνικά. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από το Φως στο Τούνελ - Δείτε το τρέιλερ για την εξαφάνιση "μυστήριο" που σοκάρει

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον λογιστή στη Σητεία. Φως στο σκοτάδι που κάλυπτε όλους αυτούς τους μήνες τον περίεργο θάνατό του. Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

Με νέες ιστορίες και γεγονότα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές ετοιμάζεται να γυρίσει ξανά η Αγγελική Νικολούλη στην επί τόσα χρόνια δική της κανονικότητα και να ταράξει της Παρασκευές μας. Εκτός από το Φως στο Τούνελ βέβαια θα επιστρέψει στον ALPHA ακόμα ένα project που καθηλώνει το κοινό αφού είχε σταματήσει μέχρι στιγμής τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!