Ο Γιατρός: Ο Αλί στη φυλακή! Καρέ Καρέ η επίθεση

Η αγωνία της Ναζλί

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Γιατρός: Ο Αλί στη φυλακή! Καρέ Καρέ η επίθεση

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στον Γιατρό αφού ο Αλί καταλήγει στη φυλακή και σας έχουμε καρέ καρέ την επίθεση. Η σειρά του ΣΚΑΙ, θα συγκλονίσει με τις εξελίξεις της στα επόμενα επεισόδια, που αναμένονται να είναι τραγικές.

Αν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει, ακόμα και αν κινδυνεύει με φυλάκιση! Ο Αλί θέλει να κάνει αυτοψία για τον θάνατο μιας γυναίκας και φτάνει στα άκρα προκειμένου να βρει την αλήθεια, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ολα θα ξεκινήσουν από ένα επείγον περιστατικό, όπου μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, χωρίς ταυτότητα πάνω της, μπαίνει στα επείγοντα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου πεθαίνει. Ο Αλί θέλει πάση θυσία να μάθει τι πήγε στραβά και λέει στον Φερμάν:

«Δεν έπρεπε να πεθάνει», αλλά ο γιατρός του απαντά: «Κάποιοι ασθενείς δυστυχώς πεθαίνουν! Μας περιμένουν άλλοι τώρα που πρέπει να σώσουμε». Ο Αλί όμως παθαίνει εμμονή με το περιστατικό αυτό και θέλει να κάνει αυτοψία. Το λέει στον Φερμάν και τον Τανζού, αλλά εκείνοι αρνούνται να του δώσουν το «ok», έτσι εκείνος τους λέει:

«Τότε θα βρω την οικογένειά της και θα ρωτήσω εκείνους». Αργότερα, ο Αλί βρίσκει τον Ντεμίρ και τον ρωτά αρχικά αν του αρέσουν οι αστυνομικές σειρές και στη συνέχεια του λέει: «Θέλω να βρω την οικογένεια της γυναίκας αυτής για να κάνω αυτοψία, θα με βοηθήσεις;», ωστόσο σας έχουμε και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται για τον τηλεοπτικό Αλί. Όπως το ύψος του και η ηλικία του.

Ο Ντεμίρ αρνείται και όταν μετά βρίσκει τον Αλί να ερευνά το άψυχο σώμα της γυναίκας, ανακαλύπτουν ένα σημαντικό στοιχείο για τα αίτια του θανάτου της. Ομως ο Φερμάν τους παίρνει είδηση για το τι ετοιμάζουν και τους επιπλήττει! Ο Αλί δεν το βάζει κάτω, ενώ και ο Ντεμίρ καταφέρνει να βρει ποια ήταν αυτή η γυναίκα, αλλά και το παρελθόν της.

Οι δύο νεαροί γιατροί φτάνουν στο σπίτι του γιου της, του Ερντάλ, αλλά όταν του λένε τι συνέβη, εκείνος δεν θέλει να συνεργαστεί, καθώς είχε άσχημες σχέσεις με τη μητέρα του. Φεύγοντας από εκεί, ο Αλί βλέπει τον άντρα να μπαίνει στο αμάξι του και αμέσως τρέχει να τον σταματήσει, με τον Ντεμίρ να προσπαθεί να τον εμποδίσει.

Ο άντρας από τον φόβο του καλεί την αστυνομία και ο Αλί καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα, όπου πάει ο Αντίλ και τον βγάζει: «Δεν θα μπεις στη φυλακή, αλλά θα μου υποσχεθείς ότι δεν θα πλησιάσεις ξανά αυτόν τον άντρα». Στο μεταξύ η Ναζλί μαθαίνει τι έχει γίνει και αναστατώνεται όταν πληροφορείται πως ο Αλί μπήκε στη φυλακή. Στο τέλος ο Αλί καταφέρνει να βρει από τι πέθανε η γυναίκα και έτσι πάει ξανά στον Ερντάλ, για να του πει πως το σύνδρομο από το οποίο έπασχε η μητέρα του ίσως να είναι κληρονομικό.

Ο Ερντάλ του μιλά για τις κακές σχέσεις με τη μητέρα του και συγκινείται όταν ο Αλί του λέει πως πριν πεθάνει ψέλλισε το όνομά του. Ετσι ο άντρας αποφασίζει να δώσει τη συγκατάθεσή του και μαζί με τον Αλί φτάνουν στο νοσοκομείο.

ΣΚΗΝΗ 1 (1 ΣΕΛΙΔΑ)

Η ΕΠΙΘΕΣΗ & Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΛΙ

ΑΛΙ: Είμαι ο γιατρός Αλί Βεφά και πριν από μερικές ώρες η μητέρα σας πέθανε στο χειρουργείο. Θέλουμε να κάνουμε αυτοψία, αλλά πρέπει να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

ΕΡΝΤΑΛ: Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει, φύγετε από εδώ!

ΝΤΕΜΙΡ: Αλί, άκουσες τι είπε ο άντρας. Δεν θέλει να ασχοληθούμε, πάμε να φύγουμε. Εκανες ό,τι μπορούσες για να μάθεις την αλήθεια.

Γιατρός Αλί

Λίγα λεπτά μετά ο Ερντάλ πάει να φύγει και ο Αλί που τον βλέπει τρέχει προς το μέρος του και αρχίζει να βαράει τις πόρτες του αυτοκινήτου.

ΑΛΙ: Ανοιξε την πόρτα! Ανοιξε! Πρέπει να κάνω αυτοψία!

Γιατρός Αλί φυλακή

Ο Ερντάλ κλειδώνεται μέσα και καλεί την αστυνομία!

Ο Ντεμίρ προσπαθεί να εμποδίσει τον Αλί, αλλά μάταια.

Ο Αλί καταλήγει στη φυλακή!

Η Ναζλί το μαθαίνει και θέλει να πάει κοντά του.

Γιατρός Αλί φυλακή εξελίξεις