Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες! Η Πηνελόπη στα πρόθυρα αυτοκτονίας: “Θέλω να πεθάνω!”

Η συγκλονιστική συνάντηση μάνας και γιου! Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες! Η Πηνελόπη στα πρόθυρα αυτοκτονίας: “Θέλω να πεθάνω!”

Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η Πηνελόπη φτάνει στα πρόθυρα αυτοκτονίας. «Θέλω να πεθάνω», φωνάζει η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1. Τι έχει συμβεί; Θα μείνετε με τις εξελίξεις που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Η μεγάλη στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει για όλους! Η Ανέτ μαθαίνει πως ο γιος της είναι ο Μελέτης, ο Μελέτης από την άλλη ανακαλύπτει το άσχημο παιχνίδι που έπαιζε στις πλάτες του τόσα χρόνια ο Δούκας και οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της συγκλονιστικής πρώτης συνάντησης μητέρας και γιου.

Κι ενώ η Ανέτ έχει πια ως δεδομένο πως το παιδί που γέννησε έχει πεθάνει, η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και της ομολογεί το φριχτό ψέμα του Δούκα για την έρευνα του γιου της: «Ο γιος σας δεν πέθανε! Είναι ζωντανός! Λυπάμαι που σας αναστατώσαμε τις προάλλες, αλλά καταλαβαίνετε ότι ήμασταν φοβισμένοι. Ο αδελφός σας μας απείλησε να μη σας αποκαλύψουμε την αλήθεια, ωστόσο δείτε και πλάνα από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Δευτέρα, μετά τον ιό.

Ομως δεν άντεχα να το έχω βάρος στη συνείδησή μου. Δεν γνωρίζω όμως τι απέγινε ο γιος σας, εκείνο που ξέρω είναι πως ο γιος σας είναι ζωντανός». Η ίδια σοκάρεται και απευθύνεται στον Νέστορα, ο οποίος εκμεταλλεύεται κάποιες γνωριμίες του και έτσι δεν αργεί η ώρα όπου η Ανέτ μαθαίνει το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της και αναπτερώνεται το ηθικό της. Ομως όταν έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια, παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της: ο Μελέτης είναι το παιδί της!

Ανέτ Μελέτης Άγριες Μέλισσες

Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, ενώ θυμώνει με τον Δούκα που κατάντησε το δικό της παιδί έναν στυγνό δολοφόνο. «Ο Μελέτης είναι ο γιος μου, σωστά; Ο Μελέτης είναι το παιδί που γέννησα πριν χρόνια... Πώς τόλμησες να κάνεις τέτοιο κακό στο παιδί μου;

Πώς τόλμησες να τον καταντήσεις έτσι; Ενα τέρας τον έκανες;» ουρλιάζει η Ανέτ, αλλά αγνοεί πως ο Μελέτης κρυφακούει πίσω από την πόρτα σοκαρισμένος. «Τι ανοησίες είναι αυτές; Ποιος σου τις είπε;» λέει ο Δούκας στην Ανέτ στην προσπάθειά του να την πείσει πως είναι ψέματα, αλλά εκείνη επιμένει: «Ποτέ δεν θα σε συγχωρέσω! Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου.

Για εμένα έχεις πεθάνει πια». Η Ανέτ βγαίνει από το γραφείο του Δούκα και βλέπει τον συγκλονισμένο Μελέτη: «Αποκλείεται να είναι αλήθεια όσα άκουσα», της λέει. Η Ανέτ είναι σε απόγνωση. Από τη μία έχει βρει το παιδί της και από την άλλη ανακαλύπτει πως το παιδί της είναι πια ένα τέρας Η ιδιοσυγκρασία της όμως είναι τέτοια που δεν θα τη δούμε να «σέρνεται» ή να «ξεφτιλίζει» την αξιοπρέπειά της.

Ο άνθρωπος από τον οποίο θα ζητήσει βοήθεια για να διαχειριστεί το θέμα είναι ο Νέστορας, ο οποίος και θα τη συμβουλεύσει: «Θα πρέπει να διορθώσεις την αδικία που έγινε». Και αυτό θα πράξει. Ως Σεβαστός, από την πλευρά της μητέρας του, ο Μελέτης θα πρέπει να πάρει όλα όσα του αναλογούν και σ' αυτό η Ανέτ δεν θα σηκώσει κουβέντα και αντιρρήσεις από κανέναν.

Ούτε από τον Δούκα, αλλά ούτε και από τη Μυρσίνη, που δεν θέλει να δεχτεί με τίποτα το γεγονός ότι ο Μελέτης είναι ανιψιός της. Από την άλλη ο Μελέτης πρέπει να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του, αλλά και το πιο σημαντικό: την Πηνελόπη που αγαπά! Τα ύπουλα σχέδια του Δούκα κατέστρεψαν τις ζωές όλων. Και ο Δούκας αυτή τη φορά θα έχει όλη την οικογένεια εναντίον του, αφού τόσα χρόνια κράτησε ένα τόσο σημαντικό μυστικό, ενώ θα έρθει και αντιμέτωπος με τον θυμό του Μελέτη, ο οποίος θα τον κατηγορήσει ότι στερήθηκε την οικογένειά του και όσα του αξίζουν ως Σεβαστός που είναι και εκείνος.

Η Πηνελόπη στα όρια της αυτοκτονίας

Το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας αυτής είναι η Πηνελόπη, που θα ζήσει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της όταν ανακαλύψει πως ο άντρας που ερωτεύτηκε και μαζί του έκανε για πρώτη φορά έρωτα δεν είναι άλλος από τον πρώτο της ξάδελφο! Οι τύψεις, οι ενοχές, αλλά και η ντροπή που θα νιώσει θα την οδηγήσουν στην τρέλα. Πώς θα μπορέσει από τη μια στιγμή στην άλλη να ξεπεράσει έναν μεγάλο έρωτα; Πώς θα καταφέρει να αποκαλύψει πως ερωτεύτηκε -άθελά της- τον ξάδελφό της; Πώς θα αντικρίσει τον ίδιο και την οικογένειά της; Για εκείνη μία θα είναι λύση: η αυτοκτονία! Μόνο έτσι θα μπορέσει να ξεπλύνει την ντροπή ενός φαινομενικά αθώου έρωτα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ